nautikos Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Ειναι λιγο ''σαν να κλεβεις εκκλησια'':D,αλλα θα πω Κωνσταντινος Γ. Εεεε,το αλλο Κρημνιωτισσα δαγκωτο
NHSOS XIOS Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Νομιζω δεν χρειζεται να συνεχισει το κουιζ αφου ηταν σαν να 'κλεβεις εκκλησια' οπως ειπες Ναυτικε.Οποιος θελει ας βαλει αλλο λοιπον.
Panagia Ekatontapiliani Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Το newbuilding της Saos Ferries, δηλαδη το ΣΑΟΣ ΙΙ
nautikos Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Νομιζω δεν χρειζεται να συνεχισει το κουιζ αφου ηταν σαν να 'κλεβεις εκκλησια' οπως ειπες Ναυτικε.Οποιος θελει ας βαλει αλλο λοιπον. Το τι λεω εγω, δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να τηρεις τους κανονισμους που υπαρχουν για τα κουιζ. Οσο για το νεο κουιζ λεω και γω ΣΑΟΣ ΙΙ
proud_ionian Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 blue star 1 θα πω εγω ετσι για αλλαγη, ειναι την ωρα που περνα το firth of forth "ΥΓ" νησος βιαστηκες λιγουλακι να δωσεις λυση.
giorgosz Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Το ΣΑΟΣ 2 είναι, στο λιμάνι του Πειραιά, την περίοδο που θα κατέβαινε στα Δωδεκάνησα... Νικητής ο Παναγία Εκατονταπυλιανή!
Panagia Ekatontapiliani Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Με συγχωρείτε λίγο για τη καθυστέρηση, αλλά έλειπα το Σαββατοκύριακο . Σε ποιο πλοίο ανήκει αυτή η πλώρη??
Panagia Ekatontapiliani Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Όλοι σωστοί, μα πιο γρήγορος cpt hcp
cpt_hcp Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Captain Argy αν θελεις παιξε μπαλα γιατι εγω θα βαλω το απογευμα προς βραδυ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Μιας και δεν παιζει κανεις , παμε ενα που μου εκατσε στη τυχη να βγαλω φωτο .......... Θεωρο λιγο δυσκολο , λεμε τωρα Το εχουμε ???
ΑΠΟΛΛΩΝ Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 MARCO POLO ή κάποιο αδελφό (IVAN FRANKO, SCHEVCHENKO, S. RUSTAVELI, M. LERMONTOV,) δεν είχα ώρα να το ψάξω!
giorgosz Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Έχει δίκιο ο Απόλλωνας, το Marco Polo είναι. Τα αδελφά του πρέπει να είναι καρφίτσες... Α, τώρα που το θυμήθηκα, το Marco Polo πουλήθηκε, η ΝCL 99% κλείνει την Orient Lines. Το πιο σημαντικό κατά τη γνώμη μου είναι ότι υπάρχει μια φήμη ότι το πλοίο αγοράστηκε από Έλληνες, οι οποίο θα το ναυλώσουν στο εξωτερικό, προς Γερμανία μεριά...
Captain Argy Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Marco Polo και από μένα.Να πω και εγώ οτι είχε ακουστεί αρκετά το Marco Polo ως αντικαταστάτης του Sea Diamond.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Σωστοι ολοι με πρωτο τον Απολλων MARKO POLO στην Μυκονο
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Μιας και έχουν περάσει δύο ημέρες χωρίς να έχει βάλει κάποιος εκ των νικητών επιτρέψτε μου να βάλω εγώ ένα. Στην παρακάτω φωτο στο κέντρο, στο καπάκι γράφει ''Αποθήκη Ναύκληρου''. Σε ποιό καράβι είναι ναύκληρος ο εν λόγω, στον οποίο ανήκει η αποθήκη ? Ελα μου ντε.......
Recommended Posts