giannisk88 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Είναι ένα εκ των Carnival(freedom,legend,liberty,destiny).Τυχαία θα πώ Carnival Freedom!!
Ermenegildo Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Einai to Arcadia tis P&O cruises... apla...
monastirlis manolis Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 ARCADIA kai P&O LOIPON....(απο το Facta) PAME GIA ALLA.....DIKO SOU TO EPOMENO..
Earl Granville Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Αγαπητά μέλη, καλό θα είναι τα πλοία που μπαίνουν στο παρών θέμα να προέρχονται από τα Ελληνικά νερά ή αν είναι από την αλλοδαπή να είναι τουλάχιστον φημισμένα και καταχωρημένα με φωτογραφίες σε γνωστά sites ώστε να μην περιορίζεται αμέσως η συμμετοχή των περισσοτέρων μελών. Eιδικά τα Γιαπωνέζικα πλοία μπορεί να είναι όμορφα αλλά αν δεν είναι κάποιος ψαγμένος πολύ καλά πάνω σε αυτά τα σκαριά και στα sites που φιλοξενούνται, δεν μπορεί εκ των προτέρων να συμμετάσχει.
proud_ionian Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 ενα ευκολακι για να σπασει η νεκρα γνωστη ωριμη κυρια, που συχναζει στα νερα μας. (φρεσκια δικια μου φωτο. μυριζει θαλασσα).
proud_ionian Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 να δωσω τη βοηθεια του κοινου συχναζει στα νερα μας, αλλα δεν εδρευει. κρουαζιερου ειναι παντως.
JERRY Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Ελπιζοντας να μην παραβαινω κανονες, αυτη τη φορα με συνειδηση και αποφασιστικοτηα " THE TOPAZ"
Mediterranean Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Σαφως και ειναι το Χ OLYMPIC νυν the Topaz.Πανεμορφο πλοίο
monastirlis manolis Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 an kai adelfo pisteuw pws einai to ariwn...
Mediterranean Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Τωρα που το λετε το Τοπαζ εχει στρογγυλα παραθυρα κατω απο την μεγαλη τζαμαρια ενω τα αλλα δυο τετραγωνα,ομως απο που περασε καποιο απο αυτα και η φωτο του φιλου proud ionian ειναι φρεσκια...?
Earl Granville Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Λόγω έκτακτης απουσίας του proud ionian με ειδοποίησε ότι η λύση τελικά είναι το dalmacijia οπότε νικητής είναι ο George.
George Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Παλικάρια βάλτε όποιος θέλει. Μου αρκεί η νίκη μου
monastirlis manolis Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 loipon....auto...poio einai oeo ?
GA FANS Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Το αυτο λεω και εγω για να προχωραμε. Μη στεκομαστε μερες σε τετοιου ειδους κουιζ οπου οι "αδυνατοι" λυτες δεν μπορουν να συμμετεχουν. Ετσι χανετε το ενδιαφερον απο αυτους εναν μεγαλο αριθμο δηλαδη φιλων του φορουμ. Σας παραπεμπω ξανα στην δημοσιευση του φιλου Earl Granville μερικα post πιο πισω.
Recommended Posts