Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Thanks gia tis filofronisis Nick alla ofilo na po oti kanis den vrazi rovithia safto to forum.Isaste oli asteria se olous tous tomis :eek: Giafto lipon paraxoro ti thesi mu se opion allo theli na vali to epomeno.

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ενας φιλος το μεσημερι μου ειπε για ενα πλοιο που πηγαινε παλια στα δωδεκανησα και εκανε την ΠΑΤΜΟ σε 8.30 μαζι με Μυκονο .... Το γνωριζετε ?? , εγω δεν το ηξερα το εψαξα και το βρηκα :eek:

post-41-128326955679_thumb.jpg

Posted

πλουραλισμος απαντησεων αλλα σωστη ειναι η πρωτη. Η σκυταλη στον George.

μανουβρα στο καστελλοριζο τον αυγουστο του 2001

post-13-128326955928_thumb.jpg

Posted

Σε περίπτωση που σας δυσκολέψουν τα παραθυράκια, να σας πω ότι το πλοίο δεν έχει γράψει και καμιά λαμπρή ιστορία και φυσικά είναι ντόπιων συμφερόντων.

post-17-128326955929_thumb.jpg

Posted

Πω πω πω!! Σκίσιμο στις απαντήσεις ακόμα και τώρα που ο G PANathinaikos βρήκε τη λύση!!

Άντε βαζελάκι βάλε ;):D:D:D:D:D

Posted
G PANathinaikos

Άντε βαζελάκι βάλε :D:D:D:D:D:D

;):D:D:D :D :D:mad:

Ζητάω την προστασια των mods - admins, καντε ενα edit, ενα delete, ενα ban τελος πάντων.

Συνεχίζω το κουιζ μετα τον george floriniotis.

Αυτο που βλεπουμε ειναι η αριστερη μπαντα ενος ελληνικου ferry.

post-21-12832695593_thumb.jpg

Posted

μοιαζει πολυ με μαρμαρι αλλα το μαρμαρι εχει κατι σωστικα εκει. δεν εχω καλη φωτο του αχιλλεα να συγκρινω, αλλα πιστευω πως το μαρμαρι ειναι.

μας το εχει βαλει απο ψηλα και μπροστα τωρα μας το βαζει απο το πλαι και πισω ο goo pann

Posted

Μαλλον πρεπει να ριξεις μια βοηθεια γιατι δε βλεπω ενδιαφερον απο κανενα..

Ουτε εγω εχω κατι στο μυαλο μου

Posted

Το όνομα δεν το θυμάμαι αλλά είναι ένα μικρό φερυ που χρησιμοποιείται στη Θεσαλλονίκη ως πλωτό μπάρ-καφέ εστιατόριο και κάνει μικρές εκδρομές μέχει τη Χαλκιδική. Ισως Αγιος Γερασιμος 'η Αθως.