Superfast VI Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Thanks gia tis filofronisis Nick alla ofilo na po oti kanis den vrazi rovithia safto to forum.Isaste oli asteria se olous tous tomis Giafto lipon paraxoro ti thesi mu se opion allo theli na vali to epomeno.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Ενας φιλος το μεσημερι μου ειπε για ενα πλοιο που πηγαινε παλια στα δωδεκανησα και εκανε την ΠΑΤΜΟ σε 8.30 μαζι με Μυκονο .... Το γνωριζετε ?? , εγω δεν το ηξερα το εψαξα και το βρηκα
proud_ionian Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 η μιμικαρα του κυρ κωστα, αδερφου του καπτα γιαννη
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Αφου δεν βλεπω κινηση στο παιχνιδι Νικητης ο Mr proud , παρτε και τη φωτο
proud_ionian Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 λοιπον πρωτα απ'ολα να πω οτι ο παναγιωτης ξεχασε να πει οτι η φωτο ειναι απο τοfacta εγω συνεχιζω με τσιμινιερες
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 RODANTHI ???? sorry για πριν που ξεχασα να πω οτι ειναι απο το FAKTA
proud_ionian Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 πλουραλισμος απαντησεων αλλα σωστη ειναι η πρωτη. Η σκυταλη στον George. μανουβρα στο καστελλοριζο τον αυγουστο του 2001
George Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Σε περίπτωση που σας δυσκολέψουν τα παραθυράκια, να σας πω ότι το πλοίο δεν έχει γράψει και καμιά λαμπρή ιστορία και φυσικά είναι ντόπιων συμφερόντων.
George Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Πω πω πω!! Σκίσιμο στις απαντήσεις ακόμα και τώρα που ο G PANathinaikos βρήκε τη λύση!! Άντε βαζελάκι βάλε
gpan Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 G PANathinaikos Άντε βαζελάκι βάλε :D Ζητάω την προστασια των mods - admins, καντε ενα edit, ενα delete, ενα ban τελος πάντων. Συνεχίζω το κουιζ μετα τον george floriniotis. Αυτο που βλεπουμε ειναι η αριστερη μπαντα ενος ελληνικου ferry.
proud_ionian Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 μοιαζει πολυ με μαρμαρι αλλα το μαρμαρι εχει κατι σωστικα εκει. δεν εχω καλη φωτο του αχιλλεα να συγκρινω, αλλα πιστευω πως το μαρμαρι ειναι. μας το εχει βαλει απο ψηλα και μπροστα τωρα μας το βαζει απο το πλαι και πισω ο goo pann
Neptune Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Μαλλον πρεπει να ριξεις μια βοηθεια γιατι δε βλεπω ενδιαφερον απο κανενα.. Ουτε εγω εχω κατι στο μυαλο μου
nautikos Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 οπως ειναι εμφανες,προκειται για μικρο επιβατικο και βρισκεται βορεια ελλαδα
antonis molos Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Το όνομα δεν το θυμάμαι αλλά είναι ένα μικρό φερυ που χρησιμοποιείται στη Θεσαλλονίκη ως πλωτό μπάρ-καφέ εστιατόριο και κάνει μικρές εκδρομές μέχει τη Χαλκιδική. Ισως Αγιος Γερασιμος 'η Αθως.
Recommended Posts