Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Βαζω εγω λοιπον στην θεση του συμπατριωτη μου.Μπορουσα να την κανω κ πιο δυσκολη αλλα ελεγα μηπως δεν το βρειτε.

Υ.Γ Ναυτικε μην απαντησεις μεσα στα επομενα λεπτα...:mad:Ασε λιγο να παιδευτουν κ οι υπολοιποι.

post-709-128326966491_thumb.jpg

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Μηπως παιζει καμια μικρη βοηθεια,γιατι δεν βλεπω προκοπη...:P και δεν νομιζω να ειναι το cielo trailer που λεει ο χιωτης...

Posted

Ναι δεν ειναι το ταδε trailer κ θα σας βοηθησω γιατι ειναι αρκετα δυσκολο τελικα(ισως φταιει κ η φωτο που εχω βαλει).Λοιπον το συγκεκριμενο πλοιο περνα αναμεσα σε Χιο κ Βενετικο αλλα δεν ανηκει σε ελληνικη ακτοπλοικη εταιρια κ εχει αναφερθει καποιες φορες κ στο forum μας:P

Posted

Ειναι το Cesme απο πρυμα. Αυτο λεω και εγω με τη μεθοδο τζι παν παντα.

Το λεει και ο σουηδος. Ο φιλος ναυτικος ειναι αχτυπητος.

Posted

Το CESME ειναι λοιπον,ενα καραβακι που γουσταρω καθε φορα που το βλεπω κ επισης εχει κ αξιοπρεπη ταχυτητα για τα χρονια του(20+ μιλια):PΕδω ειναι φωτογραφημενο στο τουρκικο λιμανι! Νικητης is the one and only Nautikos!

post-709-128326966528_thumb.jpg

Posted

Ρε παιδια ηρεμια. Ενταξει δεν εχει και 45 βαθμους εξω. Φιλε Ιασων υπαρχει σε εξελιξη ηδη αλλο κουιζ. Πρεπει να ολοκληρωθει αυτο πρωτα και αν εισαι ο νικητης τοτε βαζεις το επομενο. Αυτο ειναι το νοημα για να μη διαβασεις ολους τους κανονες του κουιζ.

Posted

Αφού δε βάζει κουιζ ως γνωστόν ο miko και δεν έχει επιχειρήσει κανένας μέχρι τώρα, βάζω εγώ, για να ασχοληθούμε και εμείς που δεν έχουμε φύγει διακοπές!

Είναι δύσκολο μάλλον...:)

post-46-128326966581_thumb.jpg

Posted

Μπα δεν ειναι και τοσο αγνωστος αυτος ο ομορφος καθρεπτης.Ειναι το Charm M της Marlines.

Posted

Είστε όλοι σωστοί, με πιο γρήγορο τον Άρη.

Κατά τη γνώμη μου όμορφο εξωτερικά πλοίο, δεν το είχα δει ποτέ από κοντά όμως.

Η φωτό είναι από τον Σουηδό.

Posted

Μιας και είναι η πρωτη φορά που θα σας "δοκιμάσω" θα βάλω κάτι σχετικά εύκολο

post-86-128326966581_thumb.jpg