Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Αυτο μαλλον πρεπει να το βρει ο μυκηναι αφου ειναι το aegean glory πρωην μυκηναι ενα απο τα ωραιοτερα και καλυτερα ελληνικα σκαρια

Posted

Οντως ειναι το Aegean Glory,φαινεται αλλωστε οτι προκειται για ενα πλοιο περασμενων δεκαετιων,με τις ξυλινες κουπαστες και τις πορτες...

Posted

Μια που ο mikomission δεν μιλαει ουτε λαλαει:eek:,ας βαλω εγω ενα σαν δευτερος στο βαθρο των νικητων.Παρακαλω,σας ακουω...

post-76-128326965986_thumb.jpg

Posted

Σαμαινα και ευκολα. Μαλλον μας λυπηθηκες σημερα μετα τον καυσωνα και ειπες να μην καψουμε κανενα εγκεφαλο :eek:

Posted

Οπως λεει και ο Νικητης Neptune,δεν ειχα σκοπο να καψω εγκεφαλους...:D (φωτο:faktaomfartyg.se)

samaina_1962_3.jpg

Posted

Ας βαλω και εγω ενα για πρωτη φορα, αν και νομιζω οτι δεν θα δυσκολευτειτε καθολου........ ποια 'νου ειναι αυτη η μπαλα??? οεο???

post-722-128326965992_thumb.jpg

Posted

Ρε παιδια λιγο σοβαροτητα. Αφου το Κινγκ ειναι στο βαθος. Μηπως ειναι η Βασιλισσα του Ιονιου :D

Posted

Ναι τη πεταξα απο τη βιασυνη το QUEEN είναι.Μαλλον θα πρεπει να αρχισω να φοραω γυαλια

Posted

Αυτό είναι το LOBO DOS MARES κοινώς το παριπλισμένο στο Αμπελάκι MENHIR.

Νομίζω δηλαδή:D

Posted

Συμφωνω με τον George οτι ειναι το Lobo Dos Mares οταν βρισκοταν παροπλισμενο στο ΝΜ Δραπετσωνας.

Posted

Το πρώτο που μου ερχόταν στο μυαλό είναι το Αλκυων (πρώην Σκόπελος), αλλά κάνοντας μια επιβεβαίωση με τη μέθοδο gpan. Δεν είναι αυτό. Όποτε θα πω και εγώ το Menhir

Posted

Ας βάλει κάποιος άλλος γιατί για λίγες μέρες θα είμαι σε δανικό pc και δεν έχω φωτο ούτε για δείγμα.:eek: