Nick the Greek Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Νουκου. Μου κανει εντυπωση οτι ουτε η παγωμενη αυρα του Solent δεν εχει καταφερει να δωσει λυση στο συγκεκριμενο κουιζ . Σημειωτεον δε, οτι διασημη επιστημονικη μεθοδος Gpan δεν εχει application στο συγκεκριμενο.
Nick the Greek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Τελικα αναγκαζομαι να δωσω λυση -μετα μεγαλης μου εκπληξης- διοτι δεν μου φανηκε οτι ηταν τοσο δυσκολο. Et voila, το τωρινο Ocean Countess σαν Lili Marleen στο Skaramanga Beach & Hotel Resort. Ας βαλει οποιος θελει.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Παμε να δουμε τι εχουμε εδω κατω ....... Ευκολοτερο δε μπορουσα να σας βαλω
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Superferry II στον Πειραιά? Δεν θα βρισκεις παντα το τοπο ...... Superferry II στη Ραφηνα
Panagia Ekatontapiliani Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Αφού δεν έβαλε κανένας από τους George & A377, ας βάλω εγώ ως τρίτος Σε ποιο πλοίο ανήκει αυτή γέφυρα??
George Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Ένα MEDIA V για μένα παρακαλώ! Sorry παιδιά που δεν έβαλα αλλά έφυγα για ταξίδι και ξεχάστηκα
Panagia Ekatontapiliani Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Δε βλέπω άλλη συμμετοχή, όποτε ας δώσω τη λύση. Όντως είναι το Media V. Σωστοί και οι δυο.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Προς το παρον τη κατσαμε τη βαρκα .... Ας αρχισουμε να ψαχνουμε σε κατι μικροτερο ....
Panagia Ekatontapiliani Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Θα πω δυο πλοία. Μήπως κάποιο από τα Εξπρές Αφροδίτη ή το Dream?
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Παει η βαρκα , τη χανουμε Εχουμε και λεμε Στα ιδια μετρα με το DREAΜ (περιπου) επιβαταγωγο που δεν ταξιδευει απο Πειραια ....... Αν δε το βρειτε και τωρα , ανοιγω το πλανο και θα το βρειτε με τη μια μετα ...
George Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Ρε καλυμνιόπουλο, μήπως είναι το ΤΖΕΤ ΦΕΡΡΥ; Αλλά αυτό δεν πλησιάζει καν τα μέτρα του DREAM:(
Nick the Greek Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Εγω θα πεταξω και δευτερο τουβλο για να πω Ionian Sky.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Κερδισμενος o George με το ΤΖΕΤ ΦΕΡΡΥ , μοιαζει στα μετρα με το DREAM πρωιν KARADENIZ (τουλαχιστον αυτο υπεθεσα εγω οταν το ανεφερε ο Π100) ΤΖΕΤ ΦΕΡΡΥ σε μια ωραια μανουβρα που εκανε στο λιμανι της Σκοπελου
Recommended Posts