Panagia Ekatontapiliani Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Τη ΝΟΝΑ μου τη λεγανε ΜΑΙΡΗ!! :D
polmyt Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Φυσικα και ειναι το ΝΟΝΑ ΜΑΙΡΗ και νικητης ο George
George Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ σου παραχωρώ τη θέση μου!! Μου αρκεί η ικανοποίηση της νίκης (ψώνιοοοοοο) :D
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Ευχαριστω για την παραχωρηση George , παμε σε μια βραδυνη φωτογραφιση .....
Neptune Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Ειχα διλημμα αν ειναι το 1 η το 2 Αλλα επειδη αυτη την εποχη το 1 κανει επισκευη και ποιο πριν ηταν στην Πατρα θα πω με σιγουρια Μπλου Σταρ 2
George Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ χρειάζεσαι εντατικά μαθήματα επεξεργασίας!! Θα προωθήσω το θέμα σου στον proud να σου κάνει ιδιαίτερα!! :D Το ferries φαίνεται πολύ καλά. Αλλά επειδή είσαι κι εσύ συγκεκριμένα είναι σίγουρα το δωδεκανήσιο BS2.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Νικητης ο Ντινος , δε βλεπω αλλους να ασχολουνται , πραγματι Γιωργο θελω μαθηματα στο κρυψιμο αλλα εγω (αν δεν το ελεγες) το B.S.FERRIES δεν το ειχα δει Η φωτογραφια δικη μου απο τη προσδεση του Πεμπτη 19-1 στο Λακκι της Λερου
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Ας βαλει ο george , ο Ντινος μαλλον ξεχαστηκε
George Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Σε άλλους θα φανεί εύκολο, σε άλλους δύσκολο. Για να δούμε!!
Superfast VI Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Kai malista me to kleidi (alburo, Mykonos background) pano stin porta...
George Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Οι δύο πρώτοι συμμετέχοντες δεν ανέφεραν όνομα καραβιού οπότε θεωρώ πως δεν το βρήκαν άρα απορρίπτονται :D Νικητής ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ με τη ρέντα που τον διακατέχει τελευταία
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Ολοκληρη οπως την εβγαλα(θα σας πω αληθεια για το πλοιο )
giorgosz Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Χωρίς να το ψάξω θα πω την πολυαγαπημένη μας ΡΟΜΙΛΝΤΑ
georgios express Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Με όλο το σεβασμό προς τους εμπείρους και γνώστες του είδους, ΡΟΜΙ η ατέλειωτη (μπορεί να έλεγα και ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Λ. λόγω της κλίσης που έχουν τα ρέλια προς τα μέσα, αλλά βλέπω μπλέ χρώμα στο κατάστρωμα και όχι πράσινο, οπότε...)
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 ant the winner is ........ ΑΓΩΝΙΑ :D Giorgosz Ειναι το ΡΟΜΙΛΝΤΑ απο το ταξιδι μου την τριτη 31-1-06 απο Καλυμνο σε Αστυπαλαια
giorgosz Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Ε, τόσες ώρες σε αυτό το καράβι κάτι μου έχει μείνει... Λοιπόν...Για να δούμε! Ελπίζω να σας δυσκολέψω λίγο και γω
George Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ έχεις σπάσει κάθε ρεκόρ τόσο σε ευστοχία όσο και σε ταχύτητα!! Μια ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ και για μένα παρακαλώ!!
Recommended Posts