George Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 FELICIA. Τώρα αν λέγεται SILESIA στη φωτο θέλω να πιστεύω πως δεν θα το πιάσεις για λάθος.
Panagia Ekatontapiliani Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Πιο σωστός και πιο γρήγορος ο Ντίνος!! Παναγιώτη Κ είσαι πιο λάθος από όλους !! Σωστά τα ονόματα αλλά το GA Ferries τι το ήθελες ??
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 O dinos σαν (μπηκε στο site) νικητης δε βαζει κουιζ , δεν βαζει κανας αλλος που δεν εχει ξαναβαλει .......
proud_ionian Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 υπομονη παναγιωτη. γιορτες ηταν ας τους αφησουμε καμια μερα περιθωριο
Neptune Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι κερδισα το προηγουμενο.. (υπνε που παιρνεις τα παιδια) Παμε κατι ευκολο για το νεο ετος
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 IONIAN GLORY / QUEEN VERGINA ?? Αυτο πρεπει να ειναι μαλλον
Neptune Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Σωστος ο mikros Proud αλλη μια φορα Η φωτο απο το Σουηδο μη μας πουνε και κλεφτες
proud_ionian Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 οφειλω μια βοηθεια. εχω πειραξει παλι λιγο το χρωματισμο γιατι αλλιως θα ηταν a piece of cake. δεν ειναι το αιγαιον παντως
proud_ionian Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 οι απαντησεις ειναι λαθος. δεν ειναι ουτε το αιγαιο, ουτε το κεφαλονια ουτε το λατω ουτε το επτανησος της strintzis lines. διευρυνω το πλανο λιγο και να πω οτι δεν ειναι υπο το φως της ημερας. α και κατι αλλο. παναγιωτη καθε φορα που μπαινω βλεπω και αλλη απαντηση και μετα εξαφανιζεται στο τριγωνο των βερμουδων ειμαστε
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 BLUE HORIZON ????? Διεγραψα και ξαναεγραψα αντι του Κεφαλονια το Επτανησος γιατι στη πορεια αλλαξα γνωμη , για να μην με κραξουν με διπλες απαντησης
proud_ionian Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 δε σε εκραξα. απλα το επτανησος της strintzis lines τελευταια φορα μας ηρθε απριλιο του 2000 και η φωτο ειναι με ψηφιακη
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Tελικη μου απαντηση , ειναι το ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ (το νεο) της STRINTZIS FERRIES
proud_ionian Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 αντε με το τσιγκελι. και προς στιγμη μου το μπερδεψες με το κεφαλονια (στην απαντηση που εξαφανιστηκε). κανουν τετοια λαθη;. στη φωτο το Tani αποσυντιθεται σε νεφος φωτονιων μετα απο την εισοδο του σε κβαντικο νεφελωμα ο proud εκτος απο μικρος ειναι και βιαστικος και κουνησε τη μηχανη μερικα δεκατα του δευτερολεπτου πριν κλεισει το διαφραγμα. χτες βραδυ στην πατρα η φωτο.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Ουφφφ , το βρηκα.... Η επομενη γεφυρα (πανευκολη) σε μορφη αρνητικου , αντιγραφη στη τεχνη του δασκαλου proud
gpan Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 στη φωτο το Tani αποσυντιθεται σε νεφος φωτονιων μετα απο την εισοδο του σε κβαντικο νεφελωμα Α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-ο-ς proud, το funniest post του forum Παναγιώτη το Δημητρούλα είναι?
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Gpan ετοιμασε το επομενο Ειναι το ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ απο το FAKTA..
gpan Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Δεν έχω κάτι πρόχειρο, ας βάλει κάποιος που δεν εχει ξαναβάλει
Recommended Posts