Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

FELICIA. Τώρα αν λέγεται SILESIA στη φωτο θέλω να πιστεύω πως δεν θα το πιάσεις για λάθος.

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι κερδισα το προηγουμενο.. (υπνε που παιρνεις τα παιδια)

Παμε κατι ευκολο για το νεο ετος

Posted

Σωστος ο mikros Proud αλλη μια φορα

ionian_glory_1958_2.jpg

Η φωτο απο το Σουηδο μη μας πουνε και κλεφτες

Posted

οφειλω μια βοηθεια. εχω πειραξει παλι λιγο το χρωματισμο γιατι αλλιως θα ηταν a piece of cake. :)

δεν ειναι το αιγαιον παντως

Posted

οι απαντησεις ειναι λαθος. δεν ειναι ουτε το αιγαιο, ουτε το κεφαλονια ουτε το λατω ουτε το επτανησος της strintzis lines.

διευρυνω το πλανο λιγο και να πω οτι δεν ειναι υπο το φως της ημερας.

α και κατι αλλο. παναγιωτη καθε φορα που μπαινω βλεπω και αλλη απαντηση και μετα εξαφανιζεται :P στο τριγωνο των βερμουδων ειμαστε

post-13-128326956421_thumb.jpg

Posted

δε σε εκραξα. απλα το επτανησος της strintzis lines τελευταια φορα μας ηρθε απριλιο του 2000 και η φωτο ειναι με ψηφιακη

Posted

αντε με το τσιγκελι. και προς στιγμη μου το μπερδεψες με το κεφαλονια (στην απαντηση που εξαφανιστηκε). κανουν τετοια λαθη;.

στη φωτο το Tani αποσυντιθεται σε νεφος φωτονιων μετα απο την εισοδο του σε κβαντικο νεφελωμα :P

ο proud εκτος απο μικρος ειναι και βιαστικος και κουνησε τη μηχανη μερικα δεκατα του δευτερολεπτου πριν κλεισει το διαφραγμα.

χτες βραδυ στην πατρα η φωτο.

post-13-128326956422_thumb.jpg

Posted
στη φωτο το Tani αποσυντιθεται σε νεφος φωτονιων μετα απο την εισοδο του σε κβαντικο νεφελωμα :P
Α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-ο-ς proud, το funniest post του forum :D:D:D

Παναγιώτη το Δημητρούλα είναι?