proud_ionian Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 o superfast VI ειναι στο Νεωρειο και δεξαμενιζεται. επιστρεφει στη γραμμη του το σαββατο ο george και ο dinos δικαιολογουνται λογω του ποδοσφαιρικου πενθους να μην εχουν βρει την απαντηση, αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα δωσω αλλη βοηθεια οσο δεν προσπαθειτε. δεν ειναι πολυ δυσκολο ρε μαγκες. σκεφτειτε λιγο. σιγα μην ειναι και το "Thiaki"
proud_ionian Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 οχι δεν ειναι το princessa marissa. ειναι επιβατηγο οχηματαγωγο εν ενεργεια.
proud_ionian Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 κανενα απο τα παραπανω. ψαχνετε σε λαθος κατευθυνση και απο αποψη σκαριου και απο αποψη γραμμης.
enas chiotis Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Η φωτό είναι καθρέπτης, έτσι δεν είναι?
proud_ionian Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 ασφαλως και ειναι καθρεπτης. μπροστα εχει και "μπαλκονακι", φαινονται τα ρελια
George Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ μήπως; Υ.Γ.: Αν δεν είναι και αυτό σταματάω το ψάξιμο.
proud_ionian Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 ειδες George που οποιος ψαχνει βρισκει. ειναι το αδελφο του... Λισσος το πλατυτερα. η φωτο ειναι του Dieter Pots (γερμανος συναδελφος).
George Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 ειναι το αδελφο του... Λισσος το πλατυτερα. Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Κακέ proud Άλλος φαιδρός εγκάθετος έχει το όνομα κι άλλος τη χάρη!!! Τέλος πάντων. Αυτό που βλέπετε είναι ένα πανέμορφο (κατά την άποψή μου) βαπόρι. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από ψηλά. Δεν νομίζω να δυσκολευτείτε (αν και το θέλω πολύ!!).
George Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Μικρέ proud τι γίνεται; Σε έχει φάει το ψάξιμο; Βοήθεια Νο1: Είναι ελληνικών συμφερόντων. Βοήθεια Νο2: Είπα απλά πανέμορφο και όχι το ομορφότερο άρα δεν είναι τα ΜΙΝΟΑΝ PALACES.
proud_ionian Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 η κεραια που φαινεται μου μοιαζει για Ionian Queen, αλλα δεν εχω φωτο απο ψηλα να δω το χρωμα των decks
stathis Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Αν και αρχικά μου φαινόταν για ευρωπαϊκό είναι το πανέμορφο OCEAN TRAILER και οχι το πανεμορφο IONIAN QUEEN
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Το OCEAN TRAILER ειναι πραγματι , ευγε στο Σταθη
George Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Μετά από μια πληθώρα απαντήσεων που έδωσε το μεγαλύτερο ποσοστό μελών του φόρουμ (!!!) νικητής είναι ο Στάθης. Είναι όντως το OCEAN TRAILER στη Γένοβα. Δεν βάζω τη φωτο ολόκληρη γιατί δεν ανήκει σε μένα.
stathis Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Eλπίζω να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή αυτή τη φορά
proud_ionian Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 o προηγουμενος ουρανος μηπως (golfinho azhul). δεν εψαξα, η πρωτη εντυπωση ειναι. αυτοματη γραφη που ελεγαν οι σουρεαλλιστες
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 EXPRESS ADONIS , λεω και εγω πως ειναι ......
Recommended Posts