Neptune Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Χωρις να το εχω ψαξει θα ελεγα το Αλκυων που ειναι στο μωλο της ΔΕΗ
proud_ionian Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 ας περιμενουμε να απαντησουν τρεις πριν δωσουμε απαντηση
proud_ionian Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 σε ποιο ferry ειναι ο ανδρεας? εψαξα ολα τα πιθανα (αγουδημοπλοια πριν το 1995, ραφηνοπλοια της ιδιας περιοδου, ΔΑΝΕπλοια της ιδιας περιοδου κλπ) και δεν εβγαλα ακρη. η φωτο απο το iefimerida. (eurokinissi κονταρινης)
Hastaroth Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Χμμμ μήπως σε κάποιο ΝΕΛόπλοιο; Σαπφώ ή Ομηρος ίσως;
enas chiotis Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Το είχαμε συζητήσει και πιο παλιά, μάλλον για το Μιλένα είχαμε καταλήξει.
proud_ionian Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 δεν ειναι το μιλενα. ουτε εχει τετοια βαση στα βαρελακια, ουτε τοσο στενους ανοιχτους αλλουεδες.
ΝΗΡΕΑΣ Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 (edited) εάν δούμε και μιά διπλανή πόζα, θα συμφωνήσω ότι δεν μου ταιριάζει με Μιλένα ή άλλο αγουδημόπλοιο Αντιθέτως, θα έλεγα ότι πρόκειται μάλλον για το Μπάρι ή το Γεώργιος Εξπρές Edited November 3, 2015 by ΝΗΡΕΑΣ
proud_ionian Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 μπαρι τοτε, γιατι ο προεδρος ηταν λατρης της ραφηνας. (ΥΓ: ειχε κανει αρκετα ταξιδια με ferries)
miko mission Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Μπαρι ή γεωργιος μαλλον μπαρι ετσι ηταν και τα ρελια που οδηγουσαν στο μπροστικο μπαλκονι, με μικρο κενο μεταξυ παραπετου , οπως και τα χαρακηριστικα βαρελακια απο πανω
proud_ionian Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 θα έλεγα ότι πρόκειται μάλλον για το Μπάρι ή το Γεώργιος Εξπρές Μπαρι ή γεωργιος μαλλον μπαρι για να ειστε παπανδρεϊκοι και οι δυο, το βρηκατε το πλοιο
ΝΗΡΕΑΣ Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Δεν είμαστε Παπανδρεϊκοί, απλώς είμαστε Βεντουρικοί
miko mission Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 (edited) Mετα απο πολλα χρονια βαζω κατι και εγω.....περιπου 80 μετρα βαπορι εχει αλλαξει χρωματα απο αυτο το γκρι Edited November 4, 2015 by miko mission
miko mission Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Πλωρη αριστερη μασκα το Σαος ιι δεν ειναι.....υπαρχει ομως ενα κοινο στοιχειο με το Σαος ΙΙ
miko mission Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Οχι δεν ειναι το νονα μαιρη .Αν ειναι να το παρει το ποταμι να μου πειτε
proud_ionian Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 δωσε καμια βοηθεια. ειτε να ανοιξει λιγο το πλανο, ειτε να δωσεις κανενα στοιχειο. μην το καψουμε ακομη αρχικα πηγε το μυαλο μου μεταξυ ερμη και ωκεανις, αλλα πρεπει να ειναι νεωτερο
miko mission Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Οχι....λοιπον ειναι Ελληνικης ναυπηγησης και σε συνδιασμο με προηγουμενο ποστ βγαινει λαγος
Recommended Posts