George Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Μετά από πανλαϊκή απαίτηση, έχω να ανακοινώσω ότι NHSOS XIOS βρήκες το προηγούμενο κουίζ που προ διμήνου έβαλα!!! Λόγω τεχνικών δυσκολιών δεν μπορώ να ανεβάσω τη φωτο αυτή τη στιγμή, αλλά σας διαβεβαιώ ότι είναι το THOMSON SPIRIT.
NHSOS XIOS Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Δεν βλεπω συμμετοχες,ας ανοιξω το πλανο μηπως κ σας ερθει καμια ιδεα.
proud_ionian Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 (edited) η θεοφιλαρα την ωρα που αρπαζει στροφαλο Edited December 7, 2010 by proud_ionian
NHSOS XIOS Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Δυστυχως δεν το βρηκε κανεις Για βοηθεια θα πω οτι προσφατα περασε το Σουεζ για το τελευταιο του λιμανι.
George Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Το ANCONA είναι. Νικητής ο πρώτος που θα προλάβει να συμφωνήσει μαζί μου
NHSOS XIOS Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Σωστος ο George,το Ancona ενω κροσαρει την ΘΕΟΦΙΛΑΡΑ στο δυσβατο Ας βαλει οποιος θελει το επομενο κουιζ.
George Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Νομίζω πως το δικαιούται ο proud_ionian που και στις δύο του απαντήσεις έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό
Panagia Ekatontapiliani Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Αυτό το χρώμα στη γέφυρα το έχουν τέσσερα αμφίδρομα της Σαλαμίνας. Το Γεώργιος, το Πάραλος ΙΙ, το Άγιος Λαυρέντιος και το Μιχαήλ Ν. Το Μιχαήλ Ν δεν μοιάζει να είναι άρα το αποκλείω. Θα πω το Πάραλος ΙΙ
SPEEDRUNNER IV Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Εχουμε νικητη τον φιλο Panagia Ekatontapiliani !!!
Panagia Ekatontapiliani Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Παραχωρώ τη θέση μου σε οποίον θέλει για να βάλει το επόμενο κουίζ.
Panagia Ekatontapiliani Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Αφού δεν έβαλε κάνεις, όταν είχα παραχωρήσει τη σειρά μου, ας βάλω εγώ ένα κουίζ για να ζεσταθεί το θέμα πάλι. Που ανήκει αυτή η εξάτμιση??
Dimitris7 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Με τίποτα. Το Ευβοια Σταρ δεν εχει παράθυρα στην πλώρη. Εγω λέω Μαρμαρι Εξπρες.
Panagia Ekatontapiliani Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Σωστός ο Σείριος είναι το Αχιλλέας κατά το φετινό δεξαμενισμό του
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Να παραχωρήσω την σειρά μου σε όποιον θέλει να βάλει το επόμενο κουίζ.
NHSOS XIOS Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Μια που κοντευει να πιασει αραχνες το θεμα ας βαλουμε ενα κουιζακι.Δεν το εχουμε δει ποτε στην Ελλαδα(και ουτε θα )αλλα σε μας ειχαν/εχουν ερθει τα πλοια που εκαναν παλια την γραμμη στην οποια ειναι δρομολογημενο(μαζι με το αδερφο του).
Recommended Posts