aiolosii Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Την αριστερη παντα του ΠΑΝΑΓΙΑ ΧΟΖΟΒΙΩΤΙΣΣΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Σωστα Κυριοι ......Παν.Χοζοβιωτισσα παρκαροντας στο λιμανι της Τηνου.....
proud_ionian Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 ρεμετζαροντας αδερφε. δεν ειναι κανενα deutz του ΟΑΣΑ.
aiolosii Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Αφου λοιπόν παρκάραμε την ΠΑΝΑΓΙΑ την ΧΟΖΟ ας ασχοληθούμε με κάτι παρεμφερές EDIT Ανοιγουμε λιγο το πλανο για βοηθεια
GA FANS Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Πολυ δυσκολο μου φενεται. Χρειαζεται κι αλλη βοηθεια. Ειναι σκαρι νεο η παλιο? Και ειναι Ε/Γ η οχι?
aiolosii Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Eπειδη τα βλεπω πηζουλα τα πραγματα, να δωσουμε τη βοηθεια του κοινου Ειναι μη Ε/Γ-Ο/Γ ή της αυτης συνομοταξιας και κυκλοφοραει στα πέριξ
Neptune Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Αν και δεν πρεπει να ειμαι σωστος θα πω το ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ μηπως μας λυπηθει ο αιολος και δωσει κανενα αλλο στοιχειο.. Δεν το κανουμε κρεμαλα καλυτερα Ποσα γραμματα; Ποιο ειναι το πρωτο;
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Συμφωνο με το Χιωτη !!!!!!!!! (Για να τριτωσει το κακο)
aiolosii Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Επειδη ουτε παλμο βλεπω ουτε μαζικη συμμετοχη παραδινομαι Το ατυχες μη αναγνωρισιμο μοτορσιπακι ειναι το ΝΑΥΤΙΛΟΣ φορτωμενο στο Ναυπλιο πριν λιγο καιρο.
Nick the Greek Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Αιολος ΙΙ, καλυτερο θα ηταν να περιοριστουμε σε φερρυ/κρουαζιεροπλοια σε μελλοντικα κουιζ. Ελαχιστοι ασχολουμαστε με φορτηγα πλοια στο τιμιο τουτο σπιτι, και ακομα και για μας ειναι λιγακι τραβηγμενο να ψαχνεις να βρεις το πλοιο απο τη γεφυρα και τα γκολποστ του. Καποτε ειχα βαλει -αν θυμαμαι καλα- φωτο απο το γκαραζ του Μυκονος και δεν το βρηκε κανεις, ποσο μαλλον ενα οποιοδηποτε φορτηγο.
kardamyla_hios Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Ας μου επιτρέψετε να βάλω και εγώ ένα. Για να δούμε. Ε . Μ . Ψ .
Nick the Greek Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Ρε σεις, ημαρτον! Το αναγνωρισατε(ο καθενας οποιο νομιζει) απο τον εξαεριστηρα?? Μου φαινεται πρεπει να αλλαξω χομπυ
Earl Granville Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Εγώ επειδή αδυνατώ να αλλάξω χόμπυ λόγω εξάρτησης κι επειδή μονάδα απεξάρτησης καραβοτρελαμένων δεν υπάρχει θα πω κάποιο από τα ΚΡΗΤΗ Ι και ΚΡΗΤΗ ΙΙ μιας κι εκ πρώτης όψης του κουίζ αυτό μου ήρθε. Τώρα να βρω το εξαεριστικό με την μέθοδο του gpan αδυνατώ λόγω ευέξαπτου χαρακτήρα, παντελής έλειψης στοιχειώδους υπομονής και κατ'επέκταση προς διαφύλαξη της σωματικής ακαιρεότητας του υπολογιστή μου.
giannisk88 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Εγώ επειδή αδυνατώ να αλλάξω χόμπυ λόγω εξάρτησης κι επειδή μονάδα απεξάρτησης καραβοτρελαμένων δεν υπάρχει θα πω κάποιο από τα ΚΡΗΤΗ Ι και ΚΡΗΤΗ ΙΙ μιας κι εκ πρώτης όψης του κουίζ αυτό μου ήρθε.Τώρα να βρω το εξαεριστικό με την μέθοδο του gpan αδυνατώ λόγω ευέξαπτου χαρακτήρα, παντελής έλειψης στοιχειώδους υπομονής και κατ'επέκταση προς διαφύλαξη της σωματικής ακαιρεότητας του υπολογιστή μου. Αχαχαχαχαχχαα!!!! Και εγώ πάντως Κρητη 1-2 λέω..Χωρίς gpan!!!
proud_ionian Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 το kefalonia πριν τη μετασκευη νομιζω οτι ειναι. μου θυμιζει ενα επεισοδιο του benny hill. εκανε τον παρουσιαστη εκπομπης ταλεντων και ο (γνωστος φαλακρος) παπους ηταν διαγωνιζομενος. το τεστ ηταν με μια νοτα να βρει το τραγουδι. παταει ο B H ενα πληκτρο στο πιανο και ο μπαρμπας λεει the dance of the balls (ο χωρος τον αμελετητων η μεταφραση της ΕΡΤ), η σωστη απαντηση ηταν God Save the Queen.
GA FANS Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Εγω προτεινω στο φιλο Καρδαμυλα να μας ανοιξει λιγο το πλανο. Νομιζω χρειαζομαστε καποια βοηθεια.
kardamyla_hios Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Καλησπέρα ! Ό,τι θέλει ο λαός ! Άμα το ανοίξω κι'άλλο θα γίνει παιδικό. Εμμανουήλ Μ. Ψαρρός
Recommended Posts