giannisk88 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Παίδες περιμένω μία απάντηση ακόμα!!!Αντε αντε!!!Είσαστε πααααρα πολύ κοντα!!!!
nomikos Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Μετά από προσεκτική ματια λέω και εγώ πως είναι το Λατώ.
giannisk88 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Επειδή δε βλέπω κίνηση, συμφωνώ παίδες!!!Λατώ πέρσι στο Ηράκλειο!!!
cpt_Hiotis Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Επειδή τόσες μέρες δεν βλέπω κίνηση βάζω ένα μπας και ζωντανέψουμε λιγάκι. Η photo είναι από κινητό, οπότε εάν νομίζετε ότι δεν είναι αρκετά καλή το λέτε και θα δω τι μπορώ να κάνω
cpt_Hiotis Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Δεν το έβαλα για δύσκολο, για να ξυπνήσουμε λιγάκι το έβαλα. Σωστοί όλοι. Ο Ταξιάρχης στο Μεγάλο Λιμάνι όταν πρωτοείχε βαφτεί στα μπλε. Στέφανε δικό σου το επόμενο .
epinefelos Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Επειδή δεν βλέπω νέο κουίζ πέρνω το θάρρος να βάλω ένα. Και ιδού μια "σπαθάτη" πλώρη.
giannisk88 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Μετα απο ψάξιμο παίδες θα συμφωνήσω μαζί σας.
epinefelos Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 (edited) Το συγκεκριμμένο πλοίο έχει μπεί άλλες 2 φορές σε quiz αλλά με τελείως διαφορετικές φωτογραφίες, είχα μια ελπίδα ότι θα σας παιδέψει λίγο αλλά έχασα =) Όντως είναι ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ φωτογραφημένος από εμένα στην Κέρκυρα την 01-09-2007. Ο συντοπίτης proud παίρνει την σκυτάλη. Edited September 3, 2008 by epinefelos ορθογραφικό λάθος
enas chiotis Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Να βάλω κι εγώ ένα (δύσκολο ) , που έχω να βάλω πολύ καιρό. Καραβάκι που ήρθε στην Ελλάδα τα 90's και μόνο για μία σαιζον.
proud_ionian Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 ελα τωρα. στην ελλαδα ηρθε ως οδηγητρια για καποιον απο τους βεντουραιους. st something ηταν εκει στα βορεια ΥΓ1 ο εφοπλιστης ειχε βαλει τοτε φωτο στη δεξαμενη billιαδη. ΥΓ2 φαινεται το σημαιακι της P&O στην πλωρη
aiolosii Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ελα τωρα. στην ελλαδα ηρθε ως οδηγητρια για καποιον απο τους βεντουραιους.st something ηταν εκει στα βορεια ΥΓ1 ο εφοπλιστης ειχε βαλει τοτε φωτο στη δεξαμενη billιαδη. ΥΓ2 φαινεται το σημαιακι της P&O στην πλωρη Ετσι ετσι, το 94 για μια σεζον ο Αντωνης Βεντουρης εφερε αυτο το γιγαντα , περασε ενα καλοκαιρι Ηγουμενιτσα Πριντεζι και τους το ξαναπουλησε πισω σε πιο καλη τιμη
stathis Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ROLY POLY OLA κι από μένα! Το τραγουδάκι γράφτηκε μετά την προσθηκη των sponsons που έκαναν το πλοίο να κουνάει πιο απότομα.
enas chiotis Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Μετά τις τρεις απαντήσεις οφείλω να δώσω την λύση, φυσικά είναι το (ΠΑΝΑΓΙΑ; ) ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ, εδώ σαν ST OLA με τα σινιάλα της P&O. Η φωτό από το faktaomfartyg.se. Περίμενα ότι θα δυσκολέψει λίγο τους φορουμίτες, αλλά οι παππούδες ακομα θυμούνται... @ proud, την φωτό του πλοίου στου Βασιλειάδη δεν την έχω δει στον Ε, ενδεχομένως να ήμουν αγέννητος τότε που δημοσιεύτηκε...
proud_ionian Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 παμε ενα ευκολακι λοιπον ΥΓ1 για το οδηγητρια εδω
Panagia Ekatontapiliani Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Ίσως το δεύτερο πιο αγαπημένο πλοίο σου μετά το Κεφαλονιά. Δηλαδή το Επτάνησος το νεότερο!!
aiolosii Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Ε ναι δεν τιθεται θεμα, φωναζει το βατραχακι εδω ειμαι
proud_ionian Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Ίσως το δεύτερο πιο αγαπημένο πλοίο σου μετά το Κεφαλονιά. Δηλαδή το Επτάνησος το νεότερο!! το καμαρι του ιονιου, στην πατρα τον περασμενο χειμωνα.τι να κανουμε, κραταμε μια πισινη, γιατι δεν ξερουμε τι θα μας βρει, τωρα που ανοιξε το νεο λιμανι του πορο.
Recommended Posts