nautikos Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Δεν βλεπω συμμετοχες,αρα η ''ομαδα'' μαλλον ζοριζεται.Για να τη βοηθησω θα πω οτι προκειται για ελληνικο επιβατηγο πλοιο.
seniorita_gr Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Μηπως ειναι το κρουαζιεροπλοιο Ocean Monarch??
giannisk88 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Τελικά ήταν πολύ εύκολο!!!! Ocean Monarch και εγώ, με σιγουριά!!! Και μάλιστα η φωτό είναι απο το πρυμναίο τμήμα του!
nautikos Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Τελικα αυτη τη φορα μια κοπελα ''μας εβαλε τα γυαλια'':D:D!Οντως ειναι το OCEAN MONARCH και νικητρια η seniorita_gr.H φωτο απο το ακολουθο λινκ:http://www.faktaomfartyg.se/ocean_monarch_1955_b_5.htm
seniorita_gr Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Ευχαριστω, ειναι ωραια να εισαι νικητης!! Ας συνεχισει με το κουιζ οποιος θελει. Εγω δεν εχω κατι να βαλω.
GA FANS Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Με την ευγενικη αδεια της σενιοριτας και μιας και δεν εχω βαλει ποτε επιτρεψτε μου αγαπητοι μου να βαλω εγω το επομενο... Για παμεεεεε
nautikos Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Τωρα ''κλεβουμε εκκλησια'' αλλα καποιος-οι πρεπει να απαντησουν.RoRo ΜΥΚΟΝΟΣ λοιπον. ΥΓ Την αλλη φορα μη μας χαριστεις,βαλε μας δυσκολο:D
GA FANS Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Μιας και αυριο θα αργησω να μπω στο φορουμ και θελω το κουιζ να συνεχιζετε γοργα επαληθευω τις σωστες απαντησεις σας... Ειναι το ταλαιπωρο Μυκονος το οποιο καθημερινα τροφοδοτει το νησι με τα απαραιτητα αγαθα. Παρολ'αυτα φιλε Ναυτικε εσυ δεν παιζεσαι. Την αλλη φορα θα σου βαλω το Αργω του Ιασωνα να δω αν θα το βρεις. Ας συνεχισει το κουιζ λοιπον οπως προβλεπεται. Υ.Γ. Η φωτο ειναι δικια μου
nautikos Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Συμφωνω με την αναδιατυπωση του Stefanos.Speedrunner II και απο μενα. ΥΓ. Απο την ωρα του ποστ,καταλαβαινω οτι οι τυψεις της 1ης λαθασμενης διατυπωσης δε σε αφηναν να κοιμηθεις Stefanos...:D
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Πραγματι ειναι το Speedrunner II στην Παρο την 20/7/07
giannisk88 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Με τη μέθοδο gpan() θα συμφωνήσω και εγώ με το Ναυτικό. Ενα Μυρίνα Express με ολίγη και για μένα!!!!
Nick the Greek Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Πες μου μονο οτι ειναι το Αγια Γαληνη.. Τελος.
Recommended Posts