George Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Λοιπόν εδώ βλέπετε τα παραθυράκια από ένα καθρεπτάκι. Για βρείτε και ποιο είναι...
giorgosz Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Εγώ θα πω ΠΡΕΒΕΛΗΣ, αν και δε νομίζω...απλά δε μου ταιριάζει κάτι αλλο!
George Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Τσου! Δεν το έχετε βρει ακόμα. Να βοηθήσω λέγοντας ότι έρχεται Πειραιά αλλά όχι και κάθε μέρα. Ούτε καν μέρα παρά μέρα. Επίσης να υπενθυμίσω αυτό: Λοιπόν εδώ βλέπετε τα παραθυράκια από ένα καθρεπτάκι. Για βρείτε και ποιο είναι... Για να δούμε τώρα...
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ούτε καν μέρα παρά μέρα. Μονο στο Μυρτιδιωτισσα με παραπεμπει αυτο που λες Γιωργο
George Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ρε παιδιά μην αμολάτε μόνο όσα δεν περνάνε μέρα παρά μέρα από το λιμάνι. Κοιτάξτε και την εικόνα λίγο. Μοιάζει ο καθρέφτης αυτός με του ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ ή του ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ; Βοήθεια κι άλλη: Ψάξτε λίγο και στην ευρύτερη περιοχή του λιμανιού. Όχι μόνο στο κεντρικό. Αν δεν το βρείτε και τώρα θα το πάρει το ποτάμι.
George Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ! Επιτέλους! Την επόμενη φορά θα βάλω και το πρώτο και το τελευταίο γράμμα του ονόματος για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα βγούμε εκτός θέματος.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Για πείτε και εμένα που ανήκουν αυτά τα παραθύρια??
JERRY Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Για πείτε και εμένα που ανήκουν αυτά τα παραθύρια?? COSTA EUROPA στον Πειραια
Panagia Ekatontapiliani Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Θα δώσει κανείς και τρίτη απάντηση??
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Arielle θα πω και γω για να συμπληρωθει η τριαδα
Panagia Ekatontapiliani Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Σωστός μόνο ο Jerry. Είναι το Costa Europa βγαίνοντας από το λιμάνι του Πειραιά. Jerry, δικό σου το επόμενο
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 PERLA και απο μενα ... Τι παθατε να λετε και τη περιοχη ρε παιδια , αν ειναι σε αλλο νησι ο Captain Argy δεν θα κερδισει ????
JERRY Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Mε τις υγειες σας κυριοι, αψογοι ολοι, κερδιζει προφανως ο πρωτος
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Tι εγινε ρε 'σεις , λυπω εγω και το κλεισατε το μαγαζι
giorgosz Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Για να μην λέει ο Παναγιώτης ότι το κλέισαμε, πάμε στο επόμενο... Για δείτε!
Recommended Posts