George Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Ούτε με τα ferries σε βλέπω σε φόρμα γιατί για τέτοιο πρόκειται. Εντός συνόρων τον εν λόγω και εν ενενεργεία... Μήπως να σας πω και ποιο είναι τελικά; :mad:
proud_ionian Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 εχω διλλημα. ειμαι μεταξυ του κνωσσος palace και της παντοφλας καπταιν αριστειδης. μαλλον ομως το πρωτο ειναι
Stefanos Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 George επειδή το πείρα πατριωτικά που λες οτι δεν είμαι σε φόρμα στα εγ/ογ θα πω ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ
kostas1991 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Εγω θα πω στην τυχη BLUE STAR PAROS:confused:
George Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 George επειδή το πείρα πατριωτικά που λες οτι δεν είμαι σε φόρμα στα εγ/ογ θα πω ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ Το πάθημα λοιπόν να σου γίνει μάθημα και να μη βιάζεσαι άλλη φορά. Έπιασες κέντρο!!! Είναι ο IONIAN EROTOKRITOS!!! εχω διλλημα. ειμαι μεταξυ του κνωσσος palace και της παντοφλας καπταιν αριστειδης. μαλλον ομως το πρωτο ειναι Όσο για σένα φίλε proud που το είχες και θα το έχεις μέρα παρά μέρα στα μέρη σου τι να πω; Τα λόγια είναι περιττά! Έχεις πάρει πολύ πιο σοβαρά από όσο νόμιζα την επικείμενη απόσυρση του KEFALONIA.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Αφου αλλος δεν βανει τιποτα , βαζω (πιστευω να το βρητε μεχρι τεταρτη μεσημερι γιατι μετα φευγω ταξιδακι)
Nick the Greek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Εγω θα πω Λισσος, μα τα χιλια φορτηγα που θα μεταφερει το Αριαδνη στα Χανια!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ε ναι λοιπων , ειναι το ΠΡΕΒΕΛΗΣ cpt_hcp , περιμενουμε το επομενο
cpt_hcp Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Κανενα απο ολα,ο επομενος παρακαλω ευκολο ειπαμε
cpt_hcp Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Kανενα απο αυτα αμα δεν εχετε εμπνευση πειτε μου να το παρει το ποταμι
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Πες μας και το κατιτις του , Φερυ Κρουζ ??????? Κατι
cpt_hcp Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Cruise και οι περισσοτερο παρατηρητικοι θα βγαλουν ακρη!
Recommended Posts