George Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Ο ρουφιάνος κατά τις 22:30 (άρα κατά τις 21:00 πραγματική ώρα) το έδειχνε ανοιχτά του Σουνίου προφανώς κατευθυνόμενο προς Ραφήνα. Άρα πολύ πιθανό να ξεκινήσει αύριο.
proud_ionian Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 συμφωνα με την πρωην πλοιοκτητρια και το ΧΑΑ την παρασκευη ολοκληρωθηκε η μεταβιβαση του στη νεα εταιρεια. Η Blue Star Ναυτιλιακή ΑΕ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2006 ολοκληρώθηκε η πώληση του επιβατηγού Catamaran SEAJET 2 στην εταιρία SEA JET II Ν.Ε. Για περισσότερες πληροφορίες: Διονύσης Θεοδωράτος Blue Star Ναυτιλιακή Α. Ε. Τηλ : (210) 8919820 Fax : (210) 8919829
valencay Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Apo simera dipla dromologia to skafos, stin ploiarxia tou opoiou XANA o kapta Nikos Korantzanis !!
express skiathos Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Μας τελείωσε κι αυτό για φέτος.Τελευταίο δρομολόγιο σήμερα. Του χρόνου πάλι.
George Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Μέχρι τελευταία στιγμή πράκτορες (τουλάχιστον στη Μύκονο) δεν ήξεραν αν το πλοίο θα συνεχίσει. Οι πληρότητές του τα ΠΣΚ ήταν απίστευτες όπως λένε. Και αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω από συγγενείς που ταξίδευαν χθες από Μύκονο για Ραφήνα. Άσχετο αν έφτασε στα φανάρια του Γαυρίου για να κόψει τον καιρό. Γι'αυτό και η εταιρία σκεφτόταν να το κρατήσει στα δρομολόγια. Όμως από ότι είδα εδώ, ήρθε το τέλος.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Σήμερα το πρωί ήταν ένα ρυμουλκό δίπλα από τα δυο πλοία του Ηλιόπουλου, προφανώς για να πάει κάποιο για δεξαμενισμό. Δε ξέρω εάν ήταν για το Superjet ή για το Sea Jet 2. Η λογική λέει για το Sea Jet 2, που ξεκινάει πρώτο τα δρομολόγια.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Στο Sea Jet 2 έχουν βγάλει το πρώτο water jet από αριστερά.
pie Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Το Seajet2 συνεχίζει συνεπέστατα τα δρομολόγια του, όπου έχει προσθεθεί και απογευματινή προσέγγιση, ορισμένες μέρες της εβδομάδας, στην Πάρο
George Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Ενώ μέχρι χθες υπήρχαν κάποια δρομολόγια του πλοίου για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, σήμερα έκαναν φτερά.
Panagia Ekatontapiliani Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Σήμερα το πρωί το Sea Jet 2 ετοιμαζόταν να πέσει από τη δεξαμενή του Βασιλειάδη.
pie Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Το Σάββατο 19/4 ξεκινάει και το Seajet2 στην γνώριμη του γραμμή. Σαν πολύ δεν άργησε φέτος?? Συνήθως πρώτο ξεκινούσε και τελευταίο σταματούσε...αλλά μάλλον αυτά ίσχυαν επί BS.
George Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Δεν ξέρω γιατί καθυστέρησε φέτος αλλά και επί Ηλιόπουλου τελευταίο έδεσε φίλε Pie.
Panagia Ekatontapiliani Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Πιάσατε στο στόμα σας χθες το Sea Jet 2 και σήμερα το βγήκε για δοκιμαστικό.
Neptune Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Το οποιο δεν πρεπει να πηγε και πολυ καλα οποτε ισως ξαναπαει αυριο.
proud_ionian Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 συμφωνα με ταλαιπωρους επιβατες του sea jet, ο κλιματισμος αποψε υπολειτουργει και εχουν ανοιξει τις πορτες της πλωρης για να μπαινει αερας.
Orestis Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Σε πρόσφατο ταξίδι μου διαπίστωσα πως το ξενοδοχειακό του πλοίου είναι σε γενικές γραμμές καλοσυντηρημένο και η ταχύτητα ικανοποιητικότατη. Το μόνο που μου έκανε κακή εντύπωση ήταν πως υπήρχαν μέλη του πληρώματος χωρίς στολή. Νομίζω πως η παρουσία ένστολων μελών του πληρώματος βελτιώνει την εικόνα του πλοίου και ενισχύει το αίσθημα της εμπιστοσύνης και "πειθαρχίας" των επιβατών.
Earl Granville Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Και πέραν αυτών που πολύ σωστά λέει ο Ορέστης σε κάποια κατάσταση κινδύνου οι επιβάτες να μπορούν να διακρίνουν μεταξύ αυτών τα μέλη του πληρώματος.
gpap2006 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Περασε το Σουνιο και σε λιγη ωρα θα ειναι στον πειραια οπου και θα ξεχειμωνιασει. Απο τελη μαρτιου ξανα στη Ραφηνα.
express skiathos Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Tελείωσε κι αυτό για φέτος και θα μας έρθει Πειραιά.
Panagia Ekatontapiliani Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Βλέπω στο πρόγραμμα των δεξαμενών του ΟΛΠ, ότι το Sea Jet 2 λέει ότι δεξαμενίστηκε σήμερα. Αλλά το πλοίο είναι στη δεξαμενή από χθες, βέβαια χωρίς να έχει αδειάσει η δεξαμενή από τα νερά.
Panagia Ekatontapiliani Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Από τη πρώτη ημέρα που μπήκε στη δεξαμενή του Sea Jet 2 εργαζόντουσαν στα waterjet τις KaMeWa, τα ύφαλα του είναι πλέον βαμμένα. Αλλά οι δυο πλευρές του πλοίου είναι βαμμένες άσπρες.
pie Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Καμια ανακαινισούλα που την χρειαζόμαστε δεν θα γίνει στο εσωτερικό του πλοίου????
Panagia Ekatontapiliani Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Δε ξέρω εάν θα γίνει καμία ανακαίνιση στο ξενοδοχειακό του πλοίο (δεν έχω ταξιδέψει ποτέ με αυτό για να έχω προσωπική άποψη) αλλά ένας shipfriend που ταξιδέψε, νομίζω ότι μάλλον σχημάτισε καλή γνώμη για το εσωτερικό του. Σε πρόσφατο ταξίδι μου διαπίστωσα πως το ξενοδοχειακό του πλοίου είναι σε γενικές γραμμές καλοσυντηρημένο και η ταχύτητα ικανοποιητικότατη. Πλέον βάφτηκε άσπρη και η πρύμη πάνω από την ίσαλο γραμμή.
George Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Έχει γίνει ανακαίνιση στο πλοίο. Το 2006 τα καθίσματα ήταν πράσινα και κόκκινα με ύφασμα που σκιζότανε ενώ τώρα είναι δέρμα δερματίνη μπλε στις πάντες και κίτρινα στη μέση ενώ το δάπεδο κάτω από σκουρόχρωμη μοκέτα έγινε αυτή η απομίμηση παρκέ που πέρα από την πλάκα δένει πολύ πιο ωραία με το σύνολο.
Recommended Posts