r2d2 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Εκ μέρους όλων των συντελεστών αυτού του site, σας ευχόμαστε Καλή Aνάσταση με υγεία και ευτυχία για εσάς, τις οικογένειες και όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα καθώς και... πλεούμενα! "Ας έρθει η Ανάσταση του Κυριου σαν σωσίβια λέμβος των ψυχών από την θάλασσα των προκλήσεων"
giorgosz Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου Καλό Πάσχα, με υγεία και ευτυχία σε όλους! Κουράγιο σε όσους μείνουν στις πόλεις, καλά ταξίδια σε όσους φύγουμε!
Orestis Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ώρα να την κάνουμε σιγά, σιγά…. Πολλές ευχές σε όλους, καλή ξεκούραση και Καλή Ανάσταση!!!
proud_ionian Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 πολλες ευχες και απο μενα που θα μεινω εντος εδρας
ΝΗΡΕΑΣ Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους και όλες τους -νοερώς- συνταξιδεύοντες!
polmyt Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Καλο Πασχα και καλη Ανασταση σε ολους με υγεια και ευτυχια
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Καλο Πασχα και καλη Ανασταση σε ολους μας , με υγεια Καλη επιστροφη σε ολους οσους θα ταξιδεψουν
NHSOS XIOS Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Χριστος ανεστη παιδια κ χρονια πολλα σε ολους τους shipfriends;) !
gpan Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Χρόνια Πολλά σε όλους τους συν-ταξιδιώτες, και του χρόνου να είμαστε καλά να κάτσουμε περισσότερο στα χωριά μας
c3po Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 (edited) Οι Shipfriends εύχονται σε όλους Καλό Πάσχα, με υγεία και κάθε χαρά. Αν καταφέρνουμε να είμαστε τέτοιες εορταστικές μέρες, κοντά στη θάλασσα και τα καράβια, ένας λόγος ευτυχίας ακόμη. Edited April 25, 2008 by c3po
Nick the Greek Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Εγω θα παντως, την Κυριακη του Πασχα θα παω στην εισοδο της Βαρβακειου απο Αθηνας και θα προβω σε καταθεση στεφανου για τα σφαγιασθεντα -ελληνικα τε και βουλγαρικα- αμνοεριφια του Πασχα:D. Καλοχωνευτα, ειναι η ευχη μου για το Πασχα λοιπον!
proud_ionian Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 χρονια πολλα σιπφρενταραιοι. καλη ανασταση καλη μαγειριτσα και καλος πασχαλινος οβελισκος που ελεγε και η γεωργια βασειλειαδου.
GA FANS Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 (edited) Καλο Πασχα και καλη Ανασταση στους σιπφρεντς και τους οικειους τους. Καλες επιστροφες στους εκδρομεις με καθε μεσο. Edited April 26, 2008 by GA FANS
NHSOS XIOS Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Αντε να τελειωσει η νηστεια γιατι εχω καταντησει να ονειρευομαι σουβλιστα αρνια στον υπνο μου...Καλη ανασταση σε ολους παιδια,και του χρονου να μαστε καλα!
George Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Μην ακούω για νηστεία! Μην ακούω για νηστεία γιατί θα ξεχάσω τις ευχές που θέλω να σας πω:mad: Αφενώς δεν την ασπάζομαι με τίποτα και την θεωρώ κάτι ανούσιο (προσωπική καθαρά άποψη) αφεταίρου το στομάχι μου παίζει βιολοντσέλο τις τελευταίες μέρες. Ποια η ουσία να νηστεύεις μέχρι το μεγάλο Σάββατο και μετά την Ανάσταση να γυρνάς, να σκίζεσαι στα κοψίδια και να καταλήγεις στο νοσοκομείο με ευξημένη χοληστερίνη δεν το έχω καταλάβει αλλά τες πα. Όπως και να έχει Καλό Πάσχα σε όλους, καραβολατρούληδες και μη, και χρόνια πολλά σε μένα (και τους συνονόματούς βεβαίως βεβαίως) που η γιορτή μου μεταφέρθηκε στις 28 (με αποτέλεσμα να έχω εισπράξει ευχές από τις 23 που είναι κανονικά) και δεν ξέρουν πότε να μου ευχηθούν
polmyt Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Καλο Πασχα και απο μενα και καλη Αναστση Υγεια και ευτυχια σε ολους
ΝΗΡΕΑΣ Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Καλή Ανάσταση σε όλους/ες σας και στις οικογένειές σας ... και προπάντων αυτοσυγκράτηση
Panagia Ekatontapiliani Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση στους Shipfriends και μη Shipfriends
georgios express Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 ...αφεταίρου το στομάχι μου παίζει βιολοντσέλο τις τελευταίες μέρες. Ποια η ουσία να νηστεύεις μέχρι το μεγάλο Σάββατο και μετά την Ανάσταση να γυρνάς, να σκίζεσαι στα κοψίδια και να καταλήγεις στο νοσοκομείο με ευξημένη χοληστερίνη ... Όχι, μετά την Ανάσταση να μην φας κοψίδια, να περιοριστείς σε μαγειρίτσα και ένα κόκκκινο αυγό ώστε να ασφαλώς αποφύγεις Νοσοκομεία και εντατικολόγους . Έτσι εγένετο ανέκαθεν (επί 40ήμερης αυστηράς νηστείας και βάλε) και ο κόσμος τα πήγαινε μιά χαρά. Τώρα μέχρι την Κυριακή των Βαϊων τρώμε ανεξέλεγκτα, κάνουμε διακοπή Μ. Δευτέρα με Μ. Σάββατο και μετά ξανά μανά. Εμ δεν γίνεται έτσι δουλειά . Πολλά τα Έτη σε νηστεύσαντες και μη νηστεύσαντες και σε πιστεύοντες και μη πιστεύοντες, και προσοχή στους δρόμους. Ο οίνος (και η ρακή και το τσίπουρο και το ούζο και όλα τα αλκοολούχα εν γένει) ευφραίνουν καρδίαν Ανθρώπων αλλά ταυτοχρόνως αναστέλλουν τις αναστολές. Οπότε, προσοχή....
giannism Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 χρονια πολλα στουs ναυτικουs μαs kαι σε ολο τον κοσμο με υγεια και γαληνιεs θαλασσεs
ΜΥΚΗΝΑΙ Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Οι Shipfriends εύχονται σε όλους Καλό Πάσχα, με υγεία και κάθε χαρά. Αν καταφέρνουμε να είμαστε τέτοιες εορταστικές μέρες, κοντά στη θάλασσα και τα καράβια, ένας λόγος ευτυχίας ακόμη. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ SAMOS PORT ΠΑΣΧΑ 2008 ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΕΣΩΣΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ
Recommended Posts