.voyager Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Καλή χρονιά σε όλους, από τα στρατευμένα νιάτα! Χρονιά γεμάτη υγεία και εσωτερική πληρότητα. Και φυσικά, γεμάτη ταξίδια στους πιο ονειρεμένους προορισμούς της ζωής μας... .voyager
foxman Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο... Οτι επιθυμεί ο καθένας για το νέο έτος να το βρει.
Panagia Ekatontapiliani Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Χρόνια Πολλά και Καλή Χρόνια σε όλους. Εύχομαι το 2010 να είναι καλύτερο για όλους από ότι το 2009
proud_ionian Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 καλη χρονια σε ολους, με υγεια σε σας και τις οικογενειες σας. δυσκολη χρονια ξεκινα και εκεινο που χρειαζομαστε ειναι υγεια και δυναμη.
aeriko Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!2010!!! Αγαπη στις καρδιες ολων ,χαμογελα σε ψυχη και προσωπο Χρονια γεματη δυναμη ,κουραγιο Χρονια γεματη νεους στοχους και ονειρα ............. Ολοι οι ποθοι του 2009 να γινουν πραγματικοτητα το 2010!!!
Stratos Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ευχες για το 2010? Υγεια και ολα τα αλλα γινονται, και να μη γινουν, τι πειραζει? του χρονου, να μαστε καλα..
thanosp Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Τις ευχές μου και απο εμένα προς όλους σας για ένα 2010 γεμάτο υγεία και ευτυχία πάνω απο όλα. 'Ολα τα άλλα έρχονται με λίγη υπομονή και επιμονή. Να είμαστε καλά και του χρόνου να ανταλλάσουμε και πάλι τις ευχές μας.
proud_ionian Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Τα πολλα λογια ειναι φτωχια. Ετσι και αλλις φτωχια θα εχουμε. Καλα χριστουγεννα και καλη χρονια σε ολους. Υγεια σε μας και στις οικογενειες μας, υπομονη και κουραγιο. Don't panic, it's getting worse . Kαλα ταξιδια σε οσους ταξιδευουν και μακαρι εμεις οι στεριανοι, να συνεχισουμε να εχουμε τη δυνατοτητα να ταξιδευουμε. http://www.youtube.com/watch?v=aA79zmz0-Uk και μια special αφιερωση, για τον earl http://www.youtube.com/watch?v=3oj6IO36y-E&feature=related
NHSOS XIOS Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Καλα Χριστουγεννα σε ολους,καλα ταξιδια σε οσους επιστρεφουν στον τοπο τους κ με το καλο να μας ερθει ο νεος χρονος Φετος θα ειναι δυσκολα.....,μετα απο 2 συνεχη χρονια δεν θα δω το λαμπερο αστερι στο αλμπουρο του ΛΙΣΣΟΣ οποτε ολα πια θα ειναι διαφορετικα
Hastaroth Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Καλές γιορτές εύχομαι κι'εγώ σε όλους μας,καλές θάλασσες στούς ναυτικούς και σ'όσους ταξιδεύουν. Τώρα το πώς θα μάς μπή ο καινούργιος χρόνος είναι άλλο θέμα-όπως και το πώς θα μάς βγή... Ας ελπίσουμε πως το καλοκαίρι τού 2011 θα έχουμε την δυνατότητα όλοι εμείς οι στεριανοί να πάμε έστω και πέντε μέρες διακοπές σε κάποιο νησί..... Διότι,όπως έλεγε και ο Παντελής Ζερβός στήν ταινία "η κυρά μας η μαμμή", "παρακάτω χαλάει....."
Earl Granville Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Καλές γιορτές σε όλους,να περάσει ο καθένας όσο καλύτερα μπορεί και με το καλό να μας μπει ο καινούριος χρόνος Φτωχότερος θα είναι μεν αλλά επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία την έχουμε εναποθέσει στην κλήρωση του πρωτοχρονιάτικου λαχείου.
thanosp Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Να στείλως και τις ευχές για Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές να έχετε όλοι σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Το νέο έτος να μας βρει πιο αισιόδοξους για να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά που έρχονται μαζί του. Καλά να περάσετε!
express skiathos Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Καλές γιορτές σε όλους!! Με υγεία πάνω απ όλα και προσωπικές επιτυχίες στον καθένα ξεχωριστά!! Καλές θάλασσες στους ναυτικούς μας!!
babisbabis Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Καλα Χριστουγεννα, καλες γιορτες! Υγεια και ευτυχια για το νεο ετος, αλλα και για ολα τα επομενα!
gtogias Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Εύχομαι σε όλους τους φίλους Καλά Χριστούγεννα, και μπόλικο κουράγιο για τον επερχόμενο χρόνο. Πάνω απόλα όμως εύχομαι υγεία σε όλους σας καθώς και στους ανθρώπους σας.
Nick the Greek Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Τώρα μου θυμίσατε έναν παλιό μου φίλο που ήταν(πρίν κάμποσα χρόνια τουλάχιστον) στο Συνασπισμό(δεν ξέρω σε ποιά τάση). Οι ευχές του Χριστούγεννα και Πάσχα είχαν ως εξής: "Αν και δεν υπάρχει Θεός, Καλά Χριστούγεννα/Πάσχα" :P
csst9728 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Καλά Χριστούγεννα και με το καλό ο νέος χρόνος να φέρει σε όλους σας ότι ποθείτε.
polmyt Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Καλα Χριστουγεννα σε ολους.Οτι καλυτερο ευχομαι και πανω απο ολα να εχουμε υγεια
gpap2006 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Καλα χριστουγεννα και καλη χρονια σε ολους.
Cruise Europa Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Χρόνια πολλά, Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ότι καλύτερο για τον καθένα μας, να τα φέρει ο καινούργιος χρόνος!!
TankerShip Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Χρόνια Πολλά και από εμένα!! Υγεία κι ευτυχία σε όλους!!
Panagia Ekatontapiliani Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Χρόνια Πολλά & Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Με υγεία, ευτυχία, αγάπη και ότι καλύτερο για το νέο έτος.
.voyager Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 (edited) Χρόνια πολλά σε όλους. Να έχουμε όμορφες γιορτές και με το καλό το νέο έτος. Πολλές εύχες γιατί χρόνο με το χρόνο η ανάγκη πραγματοποιήσής τους κρίνεται περισσότερο επικακτική από ποτέ... Edited December 25, 2010 by .voyager
Recommended Posts