Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Όπως πάντα τέτοιες μέρες εγώ θα σας καλέσω να σκεφτείτε τους ναυτικούς μας που άλλοι φορτώνουν μινεράλι στο Narvik στη Βόρειο Νορβηγία, άλλοι πετρέλαιο σε κάποια ράδα της Angola, άλλοι ξεφορτώνουν στάρι στη Χιλή κι άλλοι στάρι στο Bangladesh.

Σε όλους εσάς γενικότερα και σε όλους αυτούς ειδικότερα, εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και τα καλύτερα να είναι μπροστά μας. 

• Replies 616
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Χρόνια πολλά , καλά Χριστούγεννα σε όλους και στις οικογένειές σας. Στους ναυτικούς καλά ταξίδια με ήρεμες θάλασσες και ούριους ανέμους. Υγεία πάνω από όλα σε όλο τον κόσμο!!!

Posted
2 hours ago, Nick the Greek said:

Όπως πάντα τέτοιες μέρες εγώ θα σας καλέσω να σκεφτείτε τους ναυτικούς μας που άλλοι φορτώνουν μινεράλι στο Narvik στη Βόρειο Νορβηγία, άλλοι πετρέλαιο σε κάποια ράδα της Angola, άλλοι ξεφορτώνουν στάρι στη Χιλή κι άλλοι στάρι στο Bangladesh.

Σε όλους εσάς γενικότερα και σε όλους αυτούς ειδικότερα, εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και τα καλύτερα να είναι μπροστά μας. 

Και κάποιους άλλους ακόμα που μπορεί να ρισκάρουν και τη ζωή τους στον κόλπο της Γουινεας (και αλλού) θα προσέθετα εγώ. Σε όλους αυτούς, αλλά και σέ όλους εμάς Χρόνια πολλά με υγεία πάνω απ'όλα! Και ναι τα καλύτερα θα είναι μπροστά μας...

Posted

Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους, θαλασσινούς και στεριανούς, ταξιδιώτες και μη. Να περάσουμε καλά, χαρούμενα, με τους ανθρώπους μας!! Αγάντα αδέλφια, κερδάμε!!

Posted

Καλά Χριστούγεννα σε όλους κάθε καλό εύχομαι σε εσάς και τις οικογένειές σας.

Posted

Καλά Χριστούγεννα σε όλους μαζι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!! Ευχομαι ενα ήρεμο και υγιές 2021 σε όλους!

Posted

Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη!! Ας ελπίσουμε σε ευτυχισμένο και φυσιολογικό 2021!!

Posted

Χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη, ευτυχία και όλα τα καλά σε ολο τον κόσμο. Με το καλό να έρθει το 2021.

Posted

Χρόνια πολλά εις άπαντες και εις άπασες, να είμαστε όλοι καλά και κεφάτοι και το νέο έτος που θα έρθει (ευελπιστώ χωρίς άλλες φανφάρες😋)

Posted

Καλη χρονια σε ολους
Υγεια και ο νεος χρονος να φερει στον καθεναν οτι επιθυμει

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...