Chang Posted June 19, 2024 Posted June 19, 2024 Το capoverde αντί για ανες γιατί το έχουν αλλάξει; Επίσης μπήκα το anes club (http://anes-club.certusonline.com/) έχει γίνει https://capoverde-club.certusonline.com/ μόνο που δείχνει πως δεν υπάρχουν δεδομένα καν σε 2 κάρτες ανες που δοκίμασα, οπότε πιθανότατα πάνε οι παλιοί οι πόντοι
sailor26 Posted June 22, 2024 Posted June 22, 2024 Θα δρομολογηθεί τελικά το αγ νεκταριος;ακούγεται ότι παίρνει ναυτικούς που ήταν στην ανες για να επιστρεψουν
fund.st Posted July 17, 2024 Posted July 17, 2024 (edited) Πριν λίγες μέρες (12/07) η εταιρεία κατέθεσε αίτηση επικύρωσης συμφωνίας εξυγίανσης. Οπότε με λίγη τύχη θα καταφέρει να επανέλθει Edited July 17, 2024 by fund.st
Panagia Ekatontapiliani Posted July 17, 2024 Author Posted July 17, 2024 Μια πτώχευση έχει και δημιουργήθηκε νέα ΑΝΕΣ.
fund.st Posted July 17, 2024 Posted July 17, 2024 Πάντως 31/01/2024 αιτήθηκε προληπτικά μέτρα πριν απο την κατάθεση αίτησης επικύρωσης συμφωνίας εξυγίανσης και 12/07 κατέθεσε την αίτηση επικύρωσης.
Chang Posted July 17, 2024 Posted July 17, 2024 Τους έχω στείλει ένα μειλ εδώ και 2 - 3 εβδομάδες αλλά καμία απάντηση. Αν και θέλω να υποστηρίξω μια μικρή εταιρεία που προσπαθεί, το ότι όλοι αυτοί οι πόντοι που είχαν μαζευτεί από ταξίδια με χρήση της ΑΝΕΣ club πάνε και δεν υπάρχει καν κάποια ενημέρωση ή απάντηση στο ερώτημα μου.
proud_ionian Posted July 17, 2024 Posted July 17, 2024 On 7/26/2011 at 12:04 PM, Panagia Ekatontapiliani said: Η ΑΝΕΣ εντάχθηκε στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα Πηγη: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ 7 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said: Μια πτώχευση έχει και δημιουργήθηκε νέα ΑΝΕΣ. Δεν δημιουργήθηκε νέα ΑΝΕΣ. Η ίδια είναι. Απορώ πως λατρεύει τόσος κόσμος μια εταιρία που δύο φορές σε 13 χρόνια δηλώνει με τον πιο επίσημο τρόπο ότι αδυνατεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της.
Panagia Ekatontapiliani Posted July 18, 2024 Author Posted July 18, 2024 Ακριβώς ίδια δεν είναι!! Πριν ήταν η ΑΝΕΣ και μετά την πτώχευση του 2011 έγινε η ΑΝΕΣ Highspeed με διαφορετικό ΑΦΜ.
proud_ionian Posted July 18, 2024 Posted July 18, 2024 Mea Culpa. Μου είχε διαφύγει αυτό. Δεν θυμάμαι να το εχουμε αναφερει παντως. Δεν αλλάζει την ουσία όμως.
nissos Posted July 19, 2024 Posted July 19, 2024 Ας φέρουν τον Άγιο από Πειραιά για Αίγινα, λείπει.... κ πόσο ακόμη που λείπει ο Φοίβος. Θα βοηθούσε πολύ..!!
fund.st Posted July 24, 2024 Posted July 24, 2024 Απο την αίτηση εξυγίανσης που έχει ανέβει στο eauction μπορούμε να διαβάσουμε: - Συνολικά χρέη 11.386.888 ευρώ εκ των οποίων: -1.747.239 σε fund ως διάδοχο της Άττικα Μπανκ -2.040.000 σε μια Ρεμέτζο Ναυτική Εταιρεία -526.980 σε ΕΦΚΑ/Ταμεία -3.901.954 στην εφορία/ααδε -3.170.714 σε προμυθευτές Παραμένουν στην κατοχή της τα Αγ Νεκτάριος Αίγινα, Πρωτευς, και Σύμη ΙΙ
Chang Posted July 24, 2024 Posted July 24, 2024 Το Σύμη δεν είναι στην κατοχή της; Στο αντίστοιχο θέμα το 1ο σχόλιο αναφέρει πως δεν ήταν ποτέ στην κατοχή της.
Annivas Posted July 25, 2024 Posted July 25, 2024 Όχι δεν ήταν ποτε . Ανήκει στον πλοιοκτήτη Παρη Κακά , ο οποίος δραστηριοποιείται στην Ρόδο με τουριστικά πλοιάρια .
Panagia Ekatontapiliani Posted July 25, 2024 Author Posted July 25, 2024 14 hours ago, gtogias said: Υπάρχει διαθέσιμο link; Εδώ μπορείτε να δειτε το αίτημα εξυγίανσης της ΑΝΕΣ στον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό.
Panagia Ekatontapiliani Posted January 4 Author Posted January 4 Ανεστάλη ο προγραμματισμένος για τη 15η Ιανουαρίου 2025 πλειστηριασμός του πλοίου ΣΥΜΗ ΙΙ εξαιτίας αιτήσεως που έχει υποβάλει η εταιρεία ΑΝΕΣ Α.Ε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς για την υπαγωγή της στις διατάξεις του νόμου περί εξυγίανσης επιχειρήσεων, η οποία εκδικάστηκε τη 10η Δεκεμβρίου 2024. Η ΑΝΕΣ Α.Ε., μία ιστορική ναυτιλιακή εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 1979, βρίσκεται σε διαδικασία εξυγίανσης, σύμφωνα με τις προβλέψεις του νόμου 4738/2020. Η εταιρεία υπέβαλε αίτηση επικύρωσης συμφωνίας εξυγίανσης, με στόχο την αναδιάρθρωση των οφειλών της, τη διατήρηση της επιχειρηματικής της λειτουργίας και τη διασφάλιση θέσεων εργασίας. Η διαδικασία εξυγίανσης, όπως προβλέπεται από τον νόμο, παρέχει τη δυνατότητα αναδιάρθρωσης των υποχρεώσεων προς όλους τους πιστωτές, συμπεριλαμβανομένων του Δημοσίου, των κοινωνικοασφαλιστικών φορέων και των ιδιωτών. Η ΑΝΕΣ Α.Ε. κατάφερε να εξασφαλίσει τη συναίνεση πιστωτών που εκπροσωπούν το 87,3% των απαιτήσεων, υπερβαίνοντας το ελάχιστο ποσοστό που απαιτεί ο νόμος για την επικύρωση. Η εταιρεία έχει συνολικές υποχρεώσεις ύψους 13,8 εκατ. ευρώ, με σημαντικό μερίδιο αυτών να αφορά το Δημόσιο (5,9 εκατ. ευρώ) και προμηθευτές (3,9 εκατ. ευρώ). Η συμφωνία προβλέπει απομείωση μέρους των οφειλών (έως και 65%) και επιμήκυνση της εξόφλησης για 20 χρόνια, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη βιωσιμότητα της εταιρείας. Η αναδιάρθρωση βασίζεται σε ένα ρεαλιστικό επιχειρηματικό πλάνο, με προβλεπόμενη αύξηση των εσόδων της εταιρείας από 7 εκατ. ευρώ το 2024 σε πάνω από 10 εκατ. ευρώ το 2033. Η ΑΝΕΣ Α.Ε. σκοπεύει να διατηρήσει τη θέση της στην ελληνική ακτοπλοΐα, ενισχύοντας τις γραμμές στις Σποράδες και τη Ρόδο-Σύμη. Με ιδιόκτητο στόλο και έμπειρο προσωπικό, στοχεύει να αξιοποιήσει την αυξανόμενη τουριστική κίνηση και τις ιδιωτικοποιήσεις στους λιμένες. Η ναυτιλία παραμένει ένας από τους σημαντικότερους τομείς της ελληνικής οικονομίας. Η διάσωση της ΑΝΕΣ Α.Ε. θα διασφαλίσει τη συνέχιση της συνεισφοράς της στην απασχόληση, την τουριστική ανάπτυξη και τα δημόσια έσοδα. Η επιτυχία του σχεδίου εξυγίανσης μπορεί να αποτελέσει υπόδειγμα για παρόμοιες περιπτώσεις. Η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πειραιά αναμένεται να κρίνει το μέλλον της ΑΝΕΣ Α.Ε., η οποία φιλοδοξεί να επανέλθει δυναμικά στον ναυτιλιακό χάρτη, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους επιβάτες και συμβάλλοντας στην εθνική οικονομία.
wysiwid Posted April 8 Posted April 8 το σαιτ της ΑΝΕΣ υπολειτουργεί πλεον εχουν κατεβει τα δρομολόγια και οι πληροφορίες ολες στην εταιρια, προορισμους κτλ
Ferry Himuka Posted April 8 Posted April 8 Εδώ το πλοίο της βγαίνει στο σφυρί... Το σάιτ θα κοιτάξουν...
wysiwid Posted April 8 Posted April 8 (edited) συνεχίζει ομως το ονλαιν της να πουλάει εισιτήρια... κάτι που προκαλεί τεραστια αναστάτωση Edited April 9 by polmyt quote
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now