proud_ionian Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 αυτο ειναι ενδεικτικο του ποσο οργανωμενα και προγραμματισμενα γινονται οι δουλειες στη ΝΕΛ
opelmanos Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 (edited) Πάντως θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος τί είναι ο νηογνώμονας ???Τι διαφορά έχει ο Ελληνικός με τον νηογνώμονα άλλης χώρας??Είναι ποιό επιεικείς στις επιθεωρήσεις των πλοίων οι ξένοι νηογνώμονες? Edited December 17, 2010 by opelmanos
gpap2006 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 (edited) αυτο ειναι ενδεικτικο του ποσο οργανωμενα και προγραμματισμενα γινονται οι δουλειες στη ΝΕΛ Πράγματι. Μιλάμε για το απόλυτο καφενείο. Από την πρώτη στιγμή πίστευα πως όλες αυτές οι ξαφνικές ναυλώσεις δεν βασίζονται σε οργανωμένο σχέδιο και στρατηγική αλλά πάνε...βλέποντας και κάνοντας. Και ο θεός βοηθός, αλλά ποιόν να πρωτοβοηθήσει κι αυτός? Edited December 17, 2010 by gpap2006
opelmanos Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Ελπίζω και εύχομαι να ξεκαθαρίσει γρήγορα όλη αυτή η υπόθεση να πάνε όλα καλά για το πλοίο και να βγεί επιτέλους από την ναφθαλίνη μετά από τόσο καιρό απραξίας πάνω απ όλα για τα τόσα χρήματα που δαπανηθήκαν για την Ανάσταση του !!!
proud_ionian Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 για τα χρηματα θα ανησυχουσα αν ημουν μετοχος της ΝΕΛ ή τς Millenium Bank. Δεν ειμαι ομως και απλα παρατηρω απο περιεργια. σκεφτομενος αυτους που θα το ταξιδεψουν, ευχομαι να αργησει να βγει
OGatosOApextos Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 (edited) βρηκανε το ρωσικο νηογνομωνα για το AQUA MARIA ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ Edited December 24, 2010 by OGatosOApextos
Nick the Greek Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 (edited) Να πούμε σε αυτό το σημείο κάτι που δεν ξέρει πολύς κόσμος, πως η Ρωσία έχει 2 Νηογνώμονες, κι όχι έναν. Ο μεγάλος Νηογνώμονας είναι το Russian Maritime Register of Shipping που είναι και μέλος του IACS, έχει δηλαδή κάποια minimum κοινά standards με τους υπόλοιπους Νηογνώμονες-μέλη. Υπάρχει βέβαια και το Russian River Register το οποίο παρά το όνομά του νομίζω αποδέχεται και πλοία εκτός των κλασσικών ρώσσικων ποταμόπλοιων και δεν έχει ακριβώς καλή φήμη. Υποθέτω όμως πως μιλάμε για τον μεγάλο νηογνώμονα ο οποίος απ' ότι βλέπω στο site τους έχει έναν και μονάκριβο surveyor στον Πειραιά. Όσοι έχετε χρόνο και θέλετε να δείτε ορισμένα πράγματα παραπάνω για τους Νηογνώμονες, το site IACS έχει πολύ ωραίες εξηγήσεις και πληροφορίες. Edited December 25, 2010 by Nick the Greek
Panagia Ekatontapiliani Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Σήμερα το πρωί το Aqua Maria μπήκε στη μεγάλη δεξαμενή του Βασιλειάδη.
margaritis24 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 (edited) στο πλοιο γινοντουσταν μεχρι αργα δουλειες..βγαζανε τους ελικοφορους αξονες για να τους τσεκαρουνε..το πανω γκαραζ φρεσκοβαμμενο κ πεντακαθαρο!μεγαλη εντυπωση μου εκανε οτι το κυτος του πλοιου απο τον πολυετη παροπλισμο του ηταν πεντακαθαρο απο κατω Edited December 27, 2010 by margaritis24
Neptune Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Μηπως περασες αργα και το ειχαν ηδη καθαρισει?
margaritis24 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 (edited) εντυπωση μου κανει κ φαινεται στην φωτο του Π100 που εχει ανεβασει παλιοτερα οτι το τιμονι εχει ιδιο μηκος μεχρι κατω με το ποδοστομιο του πλοιου...περασα κατα της 6,15!παντως κ τα πτερυγια της προπελας γυαλιζαν απο το τριψιμο..να εγινε υδροβολη νωριτερα δεν το ξερω αλλα συνεργειο εκει κοντα δεν ειδα Edited December 28, 2010 by margaritis24
proud_ionian Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 στη φωτο που εχεις βαλει, φαινεται καθαρα το cherrypicker διπλα στη γαστρα του πλοιου.
margaritis24 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 το πλοιο βαφτηκε ολο απο κατω κ τοποθετηκαν οι αξονες κ οι προπελες...αυτο που μου εκανε εντυπωση παντως ηταν οτι ειχαν ανοιξει κ απο τις 2 μεριες απο τον βολβο μεχρι το προπελακι τα κατω ελασματα του πλοιου
proud_ionian Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 αυτο γιατι εγινε; ζητησε ο νεος νηογνωμονας να αντικατασταθουν ελασματα ή θα μπει glass botom?
Panagia Ekatontapiliani Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 (edited) Σήμερα το πρωί το Aqua Maria βγήκε από τη δεξαμενή του Βασιλειάδη και επέστρεψε στο Ν.Μ. Δραπετσώνας. Τα οκια για τις άγκυρες γιατί τα βάψαμε με κεραμιδί χρώμα αντί για μπλε?? Edited December 31, 2010 by Panagia Ekatontapiliani
kyr1 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Φωτογραφίες από το εσωτερικό της νεκραναστηθεισας Άκουα(ς) Μαρία(ς) δημοσιεύει η ελληνική ακτοπλοϊα Κι επειδή ακόμα είναι νωρίς για να βγάλω συμπέρασμα χώρια που δε βοηθούν οι φωτογραφίες να πω απλά ότι τουλάχιστον απέξω το βαπόρι έγινε ωραίο. Μακάρι να το έχουν προσέξει και στα μέρη που πονάει, σ αυτά που φαίνονται λιγότερο, και μακάρι να προσφέρει υγιείς υπηρεσίες στη γραμμή που θα πάει...
NHSOS XIOS Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Φωτογραφίες από το εσωτερικό της νεκραναστηθεισας Άκουα(ς) Μαρία(ς) Εμενα παντως αυτο το σαλονι του ΑΚΟΥΓΑ ΜΑΡΙΑ μου θυμιζει εκεινο του ΕΥΡΩΠ-ΙΑΝ...με μονη διαφορα οτι οι κουβερτες/σεντονια/καλυματα δεν εφτασαν μεχρι κατω Οχι οτι περιμενα να γινει SUPERFAST το συγκεκριμενο,οπως επισης ουτε θα εχει σημασια να ειναι καλο μεσα ενω ταυτοχρονα μπορει να σερνεται με 10μιλια(λεμε τωρα...).Το μεγαλο στοιχημα για την εταιρια του ειναι να προσφερει τουλαχιστον οσα κι ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ(συνεπεια στα δρομολογια δηλαδη,ουτε ταχυτητα ουτε εσωτερικο χλιδη).Για να δουμε
gpap2006 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Γνωρίζει κανείς πότε το υπολογίζουν να πηγαίνει Λαύριο για να ξεκινήσει?
bsnaxos Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Εγώ είχα ακούσει ότι ξεκινάει αύριο, αλλά δεν το νομίζω
giorgos_249 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 (edited) Αύριο όχι , από βδομάδα προς το τέλος, Παρασκευή στο δρομολόγιο των 20.00 από Λαύριο ίσως. Edited January 9, 2011 by proud_ionian quote
TAXMAN Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Όνειρα. Ακόμα δεν έχει πάρει χαρτιά το πλοίο. 15ερες. Με Ένα μήνα. Ακομα
Nils Holgersson Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι περιμένουμε πάλι τα παιδιά από τη Ρωσία....
kostas16 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Na rwtisw... to aqua maria pote 3ekinaei dromologia kai poia???? euxaristw polu...!!!
Recommended Posts