Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

• Replies 669
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Τελευταίο δρομολόγιο σήμερα για το πλοίο αφού από αύριο ξεκινάει ακινησία.

Επιπλέον μένει να δούμε αν θα γίνουν αλλαγές στο πλοίο τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Posted

"Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, προκαλώντας ανησυχία στους επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν" 

Να ταξιδέψουν για που? Για την Αυλίδα 😂?

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted
  On 3/22/2025 at 6:33 PM, PavlosA said:

ξέρετε και αν α. το Ιωλκός έχει ανελκυστήρα εκτός από το αναβατορι και β. αν το αναβατορι ξεκινάει από το επίπεδο του γκαράζ του πλοίου ή μετά τις πρώτες του κλασικές σκάλες, γιατί δεν θυμάμαι καλά.

Expand  

Εχω και εγώ προσωπική άσχημη εμπειρία με το πλοίο στο θέμα αυτό το μακρινό 2012  . Ελπίζω η Seajets να το αντιμετωπίσει κι να το κάνει πλήρως προσβάσιμο . Εχω την αίσθηση ότι ανεβαίνεις μέσα από το γκαράζ με βοήθεια και μετά έχει έναν μηχανισμό που σε οδηγεί στο κατάστρωμα επιβατών . Αν μπορεί κάποιος φίλος που έχει ταξιδέψει πρόσφατα ας μας το πει .

Posted

Η κόκκινη λωρίδα για τα ΑΜΕΑ οδηγεί στην ράμπα για το άνω γκαράζ και μετά στην πόρτα για το κλιμακοστάσιο, ακριβώς όπως τα λες @wysiwid .

IMG_20250322_211928.jpg

Άθλιο embarkation, που δυστυχώς θέλει μεγάλες αλλαγές για να διορθωθεί

Posted

Πορεία για Χαλκίδα για τον πλοίο 

να δούμε τι αλλαγές θα γινουν στο πλοίο 

πχ προσθήκη όλων των εμπορικών θέσεων ; Α θέση , αεροπορικές θέσεις κτλ 

κυλιόμενες που ακούγονται ;

και σίγουρα αλλαγή στο σινιάλο 

Μακάρι να του μεγάλωναν και τα παράθυρα κάποια στιγμή ! Είναι κλειστοφοβικό μέσα δεν βλέπεις θάλασσα στο ταξίδι 

Posted

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε φωτογραφία από τη δεξαμενή με τα πάλαι ποτέ καταμαράν πλοία της Hellenic. Διαφορετικής φιλοσοφίας μεν, καταμαράν δε.

• 2 weeks later...
Posted

Γνωριζει κανεις τι εργασιες θα γινουν και αν θα αλλαξει κατι στο ξενοδοχειακο του?