Thanos Skiathos Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 Φωτιά εκδηλώθηκε κατά την αποβίβαση σε αυτοκίνητο που επέβαινε στο επιβατικό Ιωλκος. Προκλήθηκε πανικός στους επιβάτες και αναστάτωση. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του προσωπικού η φωτιά κατασβέστηκε με πυροσβεστήρες του πλοίου και το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε με τους επιβάτες και τα αυτοκίνητα να συνεχίσουν την αποβίβαση. Πηγή:Σελίδα στο Facebook "Ό,τι συμβαίνει στην Σκιάθο News"
NOMIKOS LINES Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 On 11/9/2024 at 5:53 AM, georgios express said: Σχόλια ηλικίας 17 ετών εδώ. Expand Επειδή τα έχω διαβάσει αλλά άκρη δεν έχω βγάλει και πάντα είχα την απορία με τον σχεδιασμό του γκαράζ.
Thanos Skiathos Posted February 13 Posted February 13 Τελευταίο δρομολόγιο σήμερα για το πλοίο αφού από αύριο ξεκινάει ακινησία. Επιπλέον μένει να δούμε αν θα γίνουν αλλαγές στο πλοίο τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.
Panagia Ekatontapiliani Posted February 13 Posted February 13 Το πλοίο λογικά θα πάει στο ναυπηγείο της Χαλκίδας για την ακινησία του
NOMIKOS LINES Posted February 16 Posted February 16 (edited) Black out στο πλοιο πριν την αναχωρηση του https://www.thenewspaper.gr/2025/02/16/volos-to-iolkos-vythistike-sta-skotadia-ti-synevi-kai-paremeine-demeno-sto-limani-eikones/ Edited February 16 by polmyt link
Ferry Himuka Posted February 16 Posted February 16 "Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, προκαλώντας ανησυχία στους επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν" Να ταξιδέψουν για που? Για την Αυλίδα 😂?
wysiwid Posted February 16 Posted February 16 (edited) Τι ανοησίες είναι αυτές ! Edited February 16 by polmyt quote
NOMIKOS LINES Posted February 16 Posted February 16 Γιαυτο το έβαλα το δημοσίευμα. Διότι και εγώ απόρησα που δεν ενημερώθηκαν από το λιμεναρχείο .
wysiwid Posted March 22 Posted March 22 On 3/22/2025 at 6:33 PM, PavlosA said: ξέρετε και αν α. το Ιωλκός έχει ανελκυστήρα εκτός από το αναβατορι και β. αν το αναβατορι ξεκινάει από το επίπεδο του γκαράζ του πλοίου ή μετά τις πρώτες του κλασικές σκάλες, γιατί δεν θυμάμαι καλά. Expand Εχω και εγώ προσωπική άσχημη εμπειρία με το πλοίο στο θέμα αυτό το μακρινό 2012 . Ελπίζω η Seajets να το αντιμετωπίσει κι να το κάνει πλήρως προσβάσιμο . Εχω την αίσθηση ότι ανεβαίνεις μέσα από το γκαράζ με βοήθεια και μετά έχει έναν μηχανισμό που σε οδηγεί στο κατάστρωμα επιβατών . Αν μπορεί κάποιος φίλος που έχει ταξιδέψει πρόσφατα ας μας το πει .
Ferry Himuka Posted March 22 Posted March 22 Η κόκκινη λωρίδα για τα ΑΜΕΑ οδηγεί στην ράμπα για το άνω γκαράζ και μετά στην πόρτα για το κλιμακοστάσιο, ακριβώς όπως τα λες @wysiwid . Άθλιο embarkation, που δυστυχώς θέλει μεγάλες αλλαγές για να διορθωθεί
wysiwid Posted March 23 Posted March 23 Πορεία για Χαλκίδα για τον πλοίο να δούμε τι αλλαγές θα γινουν στο πλοίο πχ προσθήκη όλων των εμπορικών θέσεων ; Α θέση , αεροπορικές θέσεις κτλ κυλιόμενες που ακούγονται ; και σίγουρα αλλαγή στο σινιάλο Μακάρι να του μεγάλωναν και τα παράθυρα κάποια στιγμή ! Είναι κλειστοφοβικό μέσα δεν βλέπεις θάλασσα στο ταξίδι
Panagia Ekatontapiliani Posted March 24 Posted March 24 Το Ιωλκός ανέβηκε σήμερα στη μεγάλη δεξαμενή του ναυπηγείου της Χαλκίδας, παρέα με το Olympic Champion Jet.
George...f Posted March 24 Posted March 24 Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε φωτογραφία από τη δεξαμενή με τα πάλαι ποτέ καταμαράν πλοία της Hellenic. Διαφορετικής φιλοσοφίας μεν, καταμαράν δε.
NOMIKOS LINES Posted March 24 Posted March 24 Ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουν θα ήταν πολύ ωραία φωτογραφία.
Thanos Skiathos Posted Sunday at 10:42 AM Posted Sunday at 10:42 AM (edited) Ας δούμε το Ιωλκός στην μεγάλη δεξαμενή του ναυπηγείου της Χαλκίδας. Πηγή φωτογραφίας: N.Gorgorinis - Ship's photos Edited Sunday at 10:43 AM by Thanos Skiathos
filip Posted Monday at 03:29 AM Posted Monday at 03:29 AM Γνωριζει κανεις τι εργασιες θα γινουν και αν θα αλλαξει κατι στο ξενοδοχειακο του?
Recommended Posts