cyclades_shipping Posted September 26, 2023 Posted September 26, 2023 Πρωινή ή απογευματινή αναχώρηση έχει ζητήσει η εταιρία από Ραφηνα ;
hsw Posted September 26, 2023 Posted September 26, 2023 Γιατί απογευματινή; Κρίνοντας κι απ'το δρομολόγιο που ζητάει, εικάζω πως το προορίζουν για το δρομολόγιο του Αικατερίνη Π
cyclades_shipping Posted September 26, 2023 Posted September 26, 2023 Και εγω για πρωινό εικάζω,νομίζω πως αν μπει θα βοηθήσει αρκετα ειδικα Παρασκευή,Σάββατο και Κυριακή που ειναι ολα γεμάτα στη γραμμή.
valencay Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 Εγκρίθηκε η μεταδρομολογηση του πλοίου στην γραμμή της Ραφήνας
cyclades_shipping Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 Με το καλο πραγματικά πολύ καλή εξέλιξη ! Να υποθέσω θα πρέπει να κάνει πιστοποίηση Τήνο ;
Annivas Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 (edited) Σωστα και Ραφήνα σαν λιμένας βάσης . Νομιζω ομως επιστρέφοντας Ραφήνα την Κυριακη θα εχει την ευκαιρία να τα κανει . Edited September 27, 2023 by Annivas
valencay Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 Αναχώρηση 0750 καθε μερα για Τήνο-Μύκονο-Νάξο-Παρο. Να πούμε εδώ ότι αυτό το δρομολόγιο θα το κάνει μέχρι 31/10. Μετά,μάλλον,θα δέσει για χειμώνα
cyclades_shipping Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 Και με εισιτήριο 38€ για Τήνο 48 για Μύκονο ενώ το express 35 για Τήνο 38 για Μύκονο , Τήνο πιστευω θα δουλέψει καλά και πιο αργά η αναχώρηση με γρήγορο που ήθελαν πολλοί,τώρα Μύκονο είναι λίγο πιο τσιμπημένο από το express αλλά θα δείξει.
Superfast VI Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 (edited) Πολύ καλό που θα μπει το πλοίο από Ραφήνα. Το περίεργο βέβαια είναι ότι το δρομολόγιο του είναι τελείως πάνω στο Superferry και στο πήγαινε και στο έλα. Η Αικατερίνη έχει πάρει το δρομολόγιο του Άνδρος και κανείς θα περίμενε το Thunder να μπει στη θέση της Αικατερίνης από θέμα ωραρίων. Edited September 27, 2023 by Superfast VI
valencay Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 Να πούμε βέβαια ότι κανείς δεν γνωρίζει αν θα συνεχίσει την νέα σεζόν από Ραφήνα, η θα επιστρέψει στα περσινά δρομολόγια του....
cyclades_shipping Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 (edited) Λογικά στο επόμενο ΣΑΣ θα εχουμε εικόνα. Edited September 27, 2023 by cyclades_shipping
Superfast VI Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 2 hours ago, valencay said: Να πούμε βέβαια ότι κανείς δεν γνωρίζει αν θα συνεχίσει την νέα σεζόν από Ραφήνα, η θα επιστρέψει στα περσινά δρομολόγια του.... Η αλήθεια είναι ότι μοιάζει με πρόβα αυτή η δρομολόγηση. Μπορεί να είναι και η ιδέα μου.
rafina-lines Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 (edited) Κι εγώ το ίδιο πιστεύω.... 😉😉 Edited September 27, 2023 by polmyt quote
Nick the Greek Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 2 hours ago, Superfast VI said: Η αλήθεια είναι ότι μοιάζει με πρόβα αυτή η δρομολόγηση. Μπορεί να είναι και η ιδέα μου. Το καλοκαίρι που μας πέρασε γενικά το πλοίο ήταν λιγάκι "under the radar", που λένε και στην Αμαλιάδα, υπό την έννοια ότι πέρασε σχετικά απαρατήρητο. Αυτό που άκουσα εγώ όμως στο Γιαχνί σοκάκι, είναι ότι είχε γενικά πολύ καλά αποτελέσματα κι ότι θα ξαναγυρίσει σε αυτό το δρομολόγιο. Υποθέτω λοιπόν ότι απλά είδαν πως η γραμμή της Ραφήνας έχει ακόμη κίνηση και είπαν να το εκμεταλλευτούν.
Annivas Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 Και μην ξεχνάμε οτι η εταιρεία απροσδόκητα και πολύ νωρίς έμεινε μονο με το Αικατερίνη στην πρωινή ζώνη .
cyclades_shipping Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 Όσο καλύτερα και να τα πήγε βεβαια φέτος σε σχέση με το 2022 μην ξεχνάμε πως φέτος το δρομολόγιο του είναι πολλά παραπάνω μίλια σε σχέση με τότε γενικα στο Μύκονο Πάρο Σαντορίνη δούλεψε καλά,τωρα στα αλλά σκέλη με τα Speedrunner Jet 2 κ Express Jet πριν από αυτο πιο μέτρια
nomikos Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 Πολύ καλές εντυπώσεις έχει αφήσει σε κόσμο που γνωρίζω.Το ίδιο βέβαια επισημαινω και εγώ αφού το ταξίδεψα φέτος 3 φορές. On 6/13/2023 at 6:31 PM, nomikos said: Ταξίδεψα πρόσφατα με το Thunder στη Κρήτη.Παλαιότερα είχε αναφερθεί στο φόρουμ πως είναι ένα εξαιρετικό και ανακαινισμένο ταχύπλοο.Με αυτά που είδαν τα μάτια μου το επιβεβαιώνω. Για ταχύπλοο το προσωπικό μου φάνηκε μεγάλο,στα σαλόνια πρέπει να ήταν κοντά στα 10 άτομα.Όλα ήταν καθαρά,καινούρια και στη πένα,οι χώροι έξυπνα φωτίζονται,οι χρωματισμοί δε κουράζουν και γενικά στην ανακαίνιση,του έκαναν πάρα πολύ καλή δουλειά.Να σημειώσω πως το μαγαζάκι ήταν ανοιχτό ενώ χρησιμοποιούνται μόνο το πρυμνιά κλιμακοστάσια.Κόσμος λίγος γύρω στα 100 άτομα και στα πάνω και στα κάτω.Σίγουρα αυτό είναι στα υπέρ του να το προτιμήσει κάποιος,αν αναλογιστεί κάνεις πως στον ανταγωνισμό γίνεται ο κακός χαμός από κόσμο.Το Power πρέπει να ταξιδεύει πρωτόκολλο.Να προσθέσω πως οι τιμές είναι πολύ πιο κάτω από τον ανταγωνισμό,ιχ 60 ευρώ,επιβάτης 80,ενώ στη Sea Jets ιχ 87(αν είναι πάνω από 4,2 μέτρα 180 ευρώ!!!,σοβαρά κατεβαίνουν με μέτρο στο γκαράζ)και επιβάτης πάλι 87 αν θυμάμαι καλά. Πάντως το Thunder είναι ίσως η καλύτερη επιλογή στα ταχύπλοα για να πάει κανείς Κρήτη από Κυκλάδες.Και το λέω αυτό έχοντας κάνει αρκετά ταξίδια με όλους.. Για να δούμε και μερικές φώτο και μια άποψη του γκαράζ του.
hsw Posted September 28, 2023 Posted September 28, 2023 16 hours ago, cyclades_shipping said: Όσο καλύτερα και να τα πήγε βεβαια φέτος σε σχέση με το 2022 μην ξεχνάμε πως φέτος το δρομολόγιο του είναι πολλά παραπάνω μίλια σε σχέση με τότε Δεν νομίζω πως ισχύει αυτό, ίσα ίσα. Πέρσι ταξίδευε 11:00-21:00 περίπου κάθε μέρα (7x10 ώρες) και φέτος 9:00-18:00 ή 7:00-16:00 6 ημέρες την εβδομάδα (6x9 ώρες), με ~5 νησιά ενδιάμεσα και φέτος και πέρσι.
Annivas Posted September 28, 2023 Posted September 28, 2023 Και καλύτεροι ναύλοι με χαμηλότερη τιμη καυσίμων. Επίσης κακά τα ψέματα τα ταχύπλοα ποντάρουν πολύ στην ενδιάμεση κίνηση , η οποία τους ανεβάζει σημαντικά την περιληπτική
cyclades_shipping Posted September 28, 2023 Posted September 28, 2023 (edited) Σε αυτο τψρα που τι σκεφτομαι έχεις δίκαιο στο topic του πλοίου το ειχα διαβάσει και το ανέφερα,αλλά δεν ξερω κατά ποσο καλά τα παει όταν πριν από αυτο σκουπίζει για Μύκονο Πάρο από Πειραιά το Speedrunner Jet 2,το Express Jet & το Speedrunner Jet 2 από Μύκονο για Πάρο,και το Express Jet και για Σαντορίνη ενώ στο Ηράκλειο και το Elite Jet με χαμηλότερο εισιτήριο. πχ εβλεπα στην εκτός Τέλη Ιούλη αρχές-μέσα αυγούστου το Speedrunner Jet 2 σχεδόν γεματο τα Σκ σε αντίθεση με αυτο,αλλά και τι σ καθημερινές με καλύτερες πληρότητες. και δεν ξερω αν η εταιρία στο Ηράκλειο παρείχε ξενοδοχειο στο πλήρωμα τότε μιλάμε για αρκετα παραπάνω χρήματα , ή είχε καμπίνες το πλοιο Edited September 28, 2023 by cyclades_shipping
Panagia Ekatontapiliani Posted September 28, 2023 Posted September 28, 2023 Το Thunder στο ξεκίνημα της σεζόν είχε διπλό πλήρωμα, αλλά στη συνέχεια φάνηκε ότι έβγαιναν οι ώρες και βγήκε το δεύτερο πλήρωμα του. Σε όλα τα ταχύπλοα που μένουν σε νησιά, οι εταιρείες τους κανονίζουν τη διαμονή σε σπίτια ή ξενοδοχεία. Εκτός εάν κάποιος έχει τόπο κατοικίας το λιμάνι της διανυκτέρευσης.
cyclades_shipping Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 Αλήθεια τι ώρα θα φύγει από Πειραιά; γιατί αύριο ξεκινάει 07:50 από Ραφηνα. Το ίδιο άτομο μου ανέφερε πως το πλοιο,είναι το πιο όμορφο εσωτερικά και καθαρό ταχυπλοο που έχει ταξιδέψει στη γραμμή.
giordim Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 Γιατί έχουν αφαιρεθεί τα δρομολόγια του προς Τήνο το Σαββατοκύριακο 14/10 και 15/10;
giordim Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 Βρίσκεται εκτός δρομολογίων από Δευτέρα 9/10 και μετά...
Recommended Posts