HS_4 Posted January 15 Posted January 15 Που αφορούσε το παλιό highspeed 3 και είχε δρομολόγηση από Ραφήνα;
Nikos_Chania Posted January 15 Posted January 15 Τα δρομολόγια δεν ακολουθάνε ένα όνομα, αλλά ένα πλοίο. Τα έχουμε αναφέρει πολλές στο φόρουμ, δεν είναι chat. Το Highspeed 3 ως πλοίο έχει εγκεκριμένη δρομολόγηση απ όταν ονομαζόταν Thunder. ΥΓ: αυτό μας έλλειπε να ακολουθεί τα ονόματα.
HS_4 Posted January 15 Posted January 15 Δεν το ηξερα! Άρα το δρομολόγιο του (λογικά) θα είναι Πει-Συρ-Μυκ-Παρ-Ιος-Θηρα-Ηρα με καποιες μέρες λογικά προσθήκη της Νάξου αφού το διαφημίζει πρακτορείο της περιοχής
Αρακλειανός Posted January 15 Posted January 15 Κι εγώ από όσο ξέρω θα κάνει μάλλον το ίδιο με πέρυσι, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα πιάνει και Νάξο.
Nick the Greek Posted February 17 Posted February 17 Από τις σπάνιες περιπτώσεις που μου άρεσε πραγματικά κάποιο ταχύπλοο, δυστυχώς το Thunderιον πέρασε στα χέρια της Αυτοκρατορίας του Κακού . Και από εκεί που είχε ξεχωριστά σινιάλα και όνομα χαρακτηριστικό, κατήντησε ένα κοινό highspeed. Το αποχαιρετώ με ένα στιγμιότυπο από μανούβρα στου Τζελέπη.
Ferry Himuka Posted February 17 Posted February 17 Αφού δεν πήγε από την αντίπερα πάλι καλά να λέμε... και τα highspeed υπό εξαφάνιση ήταν Κρίμα το όνομα του @Thunder
George...f Posted March 15 Posted March 15 Ας ελπίσουμε στον δεξαμενισμο του να βάψουν την γέφυρα μαύρη και να διορθώσουν την ρίγα ώστε να σβήνει στην πλώρη όπως στο 4αρι.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 20 Posted March 20 Προς το παρόν στο Highspeed 3 έχει βαφτεί η ατέλεια που είχε στην πλώρη, ενώ ακόμα δεν έχουν βαφτεί τα ύφαλα για να δούμε με τι χρώμα θα βγει από τη δεξαμενή.
Annivas Posted April 11 Posted April 11 Πιθανόν να κάνουν ρυθμίσεις ή να παίρνουν μετρήσεις στις κύριες μηχανές .
pkos Posted April 11 Posted April 11 Με βίντεο ο Πέτρος εγώ με φωτογραφία. Επιστροφή μετά το δοκιμαστικό του.
George...f Posted April 12 Posted April 12 Μέχρι 34,7 έφτασε σύμφωνα με το Marine Traffic. Ας ελπίσουμε να κρατήσει υψηλές ταχύτητες όλη τη σεζόν. Για τα μπορντό ύφαλα, και τις λεπτομέρειες που θα ομορφαίναν το αποτέλεσμα στο βάψιμο του δεν σχολιάζω καν. Κλασσικη Attica…
Annivas Posted April 12 Posted April 12 Αναφορικά με τα μπορντώ ύφαλα , να αναφέρουμε ότι το πλοίο επι προηγούμενης πλοιοκτησίας είχε εφαρμόσει σιλικονούχο σύστημα , το οποίο είναι για 5 χρόνια .
Champion Jet_2 Posted yesterday at 09:50 AM Posted yesterday at 09:50 AM (edited) Μεθόρμισε χθες το πλοίο από τον Πειραιά στο Πέραμα και πλέον βρίσκεται μπροστά από το Andros King Edited yesterday at 09:50 AM by Champion Jet_2
aggelos_lask Posted yesterday at 11:22 AM Posted yesterday at 11:22 AM (edited) Ξέρουμε γιατί το πηγαίνουν πέρα δώθε συνέχεια ? ( εκτός από το να κάνει δεξαμενισμό) Edited yesterday at 12:51 PM by polmyt quote
Recommended Posts