Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

• Replies 535
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Αρα μαλλον μειωμενη κινηση.

Αν ειναι να παει αλλου θα παει του χρονου προφανως.

Edited by MILTIADIS
  • 2 weeks later...
Posted

Την επόμενη εβδομάδα, εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, το πλοίο θα αλλάξει πλοιοκτησία.

Posted

Να πω ότι ακούω σχεδόν 2 μήνες τώρα ότι από του χρόνου που θα είναι στην Attica θα πιάνει σίγουρα Νάξο αλλά όχι ακριβώς ποια γραμμή θα κάνει. Βέβαια είναι και πολύ νωρίς οπότε δεν ξέρω μπορεί να αλλάξει μέχρι τότε κάποιο σχέδιο.

Posted
On 9/20/2024 at 6:15 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Στις 24 Σεπτεμβρίου λένε ότι θα ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία.

Ανεκτέλεστο το σημερινό δρομολόγιο ενώ δεν βλέπω να εκτελούνται και τα υπόλοιπα δρομολόγια μέχρι τέλη του μήνα. Μάλλον χθες έπεσε η αυλαία έπειτα από τέσσερα καλοκαίρια... 

Posted

χτες που ημουν στο λιμανι ρωτησα καποια μελη του πληρωματος και μου ειπαν οτι ολοκληρωθηκε η διαδικασια και πλεον περασε στην hsw

Posted

Υπάρχει σχετική ανακοίνωση από την αττικά γκρουπ που αναφέρει ότι ολοκλήρωσε την αγορά 

Posted

Εγώ σαν όνομα ποντάρω στο Highspeed 3, αν και εφόσον επιβεβαιωθεί και η προσθήκη του Detroit Jet που θα μετονομασθεί λογικά ξανά σε Highspeed 2. Το 8 το θεωρώ δύσκολο καθώς απέχει αρκετά από το 4, και πλέον δεν υπάρχουν τα προηγούμενα. Διαφορετικά μηδενισμός και Highspeed 1.

Posted

Η λογική πάντως της αττικα όπως το είχε πάει και με τα υπόλοιπα είναι γίνει 8. Θα υπάρχει και μια συνέχεια τουλάχιστον 

Posted

Εγώ θα το έβγαζα HIGHSPEED 5, μιας και το νούμερο αυτό πλέον έχει εξαφανιστεί στην αρίθμηση των HIGHSPEEDs λόγω της μετονομασίας αργότερα του συγκεκριμένου...  😊