Φάνης Σέμπρος Posted April 18 Posted April 18 7 minutes ago, wysiwid said: Δε ξέρω κάποιοι φίλοι μας στο γκρουπ έχουν άλλη πληροφορία αλλά τα δεδομένα έως τώρα που έχουν ανακοινωθει είναι αυτά Σάς ευχαριστώ
Metal maniac Posted yesterday at 02:25 PM Posted yesterday at 02:25 PM On 4/18/2025 at 2:18 PM, Φάνης Σέμπρος said: Καλησπέρα σας! Κάτι για τη γραμμή Σποράδων που ανακοίνωσαν δρομολόγια από αρχές Ιουνίου έως και 7 Σεπτεμβρίου δεν ισχύει τελικά; Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά,η τελευταία πληροφορία που είχα είναι ότι τελικά το πλοίο θα δρομολογηθεί στην Αίγινα ( και εμένα μου έκανε μια εντύπωση γιατί τα δρομολόγια που έχουν αναρτηθεί είναι για τις Σποράδες) αν θα έχω κάποια νεότερη πληροφορία θα επανέλθω
aggelos_lask Posted yesterday at 05:42 PM Posted yesterday at 05:42 PM 3 hours ago, Metal maniac said: Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά,η τελευταία πληροφορία που είχα είναι ότι τελικά το πλοίο θα δρομολογηθεί στην Αίγινα ( και εμένα μου έκανε μια εντύπωση γιατί τα δρομολόγια που έχουν αναρτηθεί είναι για τις Σποράδες) αν θα έχω κάποια νεότερη πληροφορία θα επανέλθω Νήσος Αίγινα στις Σποράδες τότε 😂
Recommended Posts