Panagia Ekatontapiliani Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Η Royal Caribbean Cruises ανακοίνωσε τη ναυπήγηση ενός πέμπτου πλοίου της σειράς Oasis ναυπηγεία STX France με παράδοση την άνοιξη του 2021.
Panagia Ekatontapiliani Posted April 30, 2019 Author Posted April 30, 2019 (edited) Ξεκίνησε η κατασκευή του πέμπτου πλοίου της σειράς Oasis για την Royal Caribbean Cruises στο ναυπηγείο Chantiers De L’ Atlantique με τη τελετή κοπής του πρώτου ελάσματος στις 24 Απριλίου. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το όνομα του άλλα πολύ πιθανόν να πάρει το όνομα Melody of the Seas. Edited April 9, 2022 by Nick the Greek Quote
Panagia Ekatontapiliani Posted October 6, 2019 Author Posted October 6, 2019 Το Melody of the Seas θα έχει IMO No: 9838345
Panagia Ekatontapiliani Posted October 10, 2019 Author Posted October 10, 2019 Τελικά το πλοίο θα πάρει το όνομα Wonder of the Seas και πρόκειται να δουλέψει στην Ασία.
Panagia Ekatontapiliani Posted October 15, 2019 Author Posted October 15, 2019 (edited) Στις 10 Οκτωβρίου έγινε η τελετή τοποθέτησης της τρόπιδας του Wonder of the Seas στο ναυπηγείο Chantiers de l’Atlantique Edited October 15, 2019 by Panagia Ekatontapiliani
Panagia Ekatontapiliani Posted May 12, 2020 Author Posted May 12, 2020 Ας δούμε τη πρόοδο της ναυπήγησης του Wonder of the Seas στο ναυπηγείο Chantiers de l’Atlantique στις 23/11/19, στις 07/02/20, στις 21/02/20, στις 12/03/20 και στις 11/05/20.
Panagia Ekatontapiliani Posted September 4, 2020 Author Posted September 4, 2020 Το Wonder of the Seas αναμένεται σήμερα το απόγευμα να καθελκυστει
Panagia Ekatontapiliani Posted September 7, 2020 Author Posted September 7, 2020 Το Wonder of the Seas καθελκύστηκε τη Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου.
Nikos_Chania Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 (edited) Παραδόθηκε εχθές στην εταιρεία, σύμφωνα με ανάρτηση της εταιρείας στο fb, και είναι ήδη εν πλω απο Μασσαλία για Λεμεσό. Σύμφωνα με το site της, ξεκινάει 4 Μαρτίου κρουαζιέρες στην Καραϊβική. Edited January 28, 2022 by Nikos_Chania
Nikos_Chania Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 Αφου επιβίβασε πλήρωμα σρη Λεμεσό, αναχώρησε για Cadiz, πριν φτάσει στο Miami για την έναρξη των κρουαζιέρων του την άνοιξη.
Nick the Greek Posted July 15, 2022 Posted July 15, 2022 Ας δούμε και αυτό το κατασκεύασμα, γιατί για πλοίο εμένα δε μου φαίνεται. Κάτι τα ατελείωτα μπαλκόνια, κάτι ο θόλος πάνω από τη γέφυρα που θυμίζει κλειστό γήπεδο μπάσκετ, κάτι το γεγονός ότι τα σινιάλα της RCCL δεν βρίσκονται στο φουγάρο αλλά στο ύψος της πισίνας, εμένα όλο αυτό μου θυμίζει ξενοδοχειακή μονάδα στη Χερσόνησο με προπέλες. Το πετύχαμε σε αναχώρησή του από τη Μασσαλία πρίν λίγες ημέρες. Αναρωτιέμαι με τι πληρότητες να ταξιδεύουν αυτά τα πλοία στις μέρες μας.
Troul Posted October 23, 2022 Posted October 23, 2022 Και από τη Μασσαλία πάμε στη Λα Σπέτσια, όπου και βλέπουμε το θηρίο δεμένο, τον Αύγουστο που μας πέρασε. Μπόνους μια φωτογραφία από Βαρκελώνη πριν 2 εβδομάδες, όπου βέβαια ήμουν άτυχος και έδεσε μπροστά από κτήρια. Βλέπει κανείς το πως φαίνεται παρά τα εμπόδια μπροστά του, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι δεν χωρούσε καν στο φακό της κάμερας, για αυτό και έχουν κοπεί τα άκρα του.
Petros P Posted October 23, 2022 Posted October 23, 2022 Πάει αλλου και αλλού,είναι τόσο απαγορευτικό το πλάτος του και δεν έρχεται Πειραιά αυτή η σειρά των πλοίων. Η έστω Ηράκλειο,η Χανιά που είχε δεσει το αδερφο του.
Recommended Posts