mytilene Posted April 28, 2020 Posted April 28, 2020 Στο ΑIS παντως έχει προορισμό DURRES με αφιξη 30/04
Nick the Greek Posted April 28, 2020 Posted April 28, 2020 Συνδυασμός και των 2, δοκιμαστικό αρχικά και μετά Δυρράχιο για να ξεκινήσει στη θέση του Bari. Όσον αφορά τα πλαινά ανοίγματα, αφού είναι και μαμίσια, δε μπορώ να φανταστώ πως είναι για κάτι άλλο εκτός από φόρτω-εκφόρτωση.
manch84 Posted April 28, 2020 Posted April 28, 2020 φωτογραφίες από το εσωτερικό του υπάρχουν? έγιναν αλλαγές εκεί?
Agaios Posted April 28, 2020 Posted April 28, 2020 απ'οτι ξέρω μπήκε laminate δάπεδο σε κάμποσα σημεία , μπήκαν αεροπορικές, αλλάχτηκαν τραπεζάκια και πολυθρόνες ,καθώς και ανακαινίστηκε το self-service
Panagia Ekatontapiliani Posted April 28, 2020 Posted April 28, 2020 (edited) 3 hours ago, manch84 said: φωτογραφίες από το εσωτερικό του υπάρχουν? έγιναν αλλαγές εκεί? Κάποιες φωτογραφίες από το εσωτερικό του έχουν ανέβει στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook. Edited April 28, 2020 by Panagia Ekatontapiliani
Nereus Posted April 28, 2020 Posted April 28, 2020 (edited) Να ρωτήσω. Το όνομα Rigel 7 όπως και τα άλλα που υπάρχουν στο στόλο, έχουν σχέση με το Star wars (καθότι κάποιοι πλανήτες ονομαζόταν Rigel και αριθμός μετά)? 😁 Θα μου πείτε τι ρωτάς μεγάλος άνθρωπος.. Αλλά είναι εντυπωσιακό οι άχρηστες γνώσεις που μαζεύει κάποιος με τα χρόνια.. Edited April 28, 2020 by Nereus
proud_ionian Posted April 29, 2020 Posted April 29, 2020 με 13 κομβους ανεβαινει (ειναι κοντα στα στροφαδια τωρα).
SAMAINA Posted April 29, 2020 Posted April 29, 2020 Το Rigel είναι όνομα αστεριού στον αστερισμό του Ωρίωνα με αραβική προέλευση (εξελληνισμένο είναι το Ρηγίλος), όπως και άλλα ονόματα αστεριών Αλτεμπαράν, Αλτάιρ κλπ. Στο παρελθόν η Ventouris Ferries χρησιμοποιησε ονόματα αστεριών στα πλοία της όπως Pollux, Vega, Saturnus κλπ. Από την Ventouris Ferries χρησιμοποιήθηκε το όνομα σε 3 αρχικά πλοία από το 2007 αρχικά σκέτο, και αργότερα με τα νούμερα Ι (το σκέτο) και ΙΙ, ΙΙΙ. Το VII (7) προέρχεται από το προηγούμενο όνομα του πλοίου στην Ιαπωνία (Οrange 7) το οποίο άγνωστο γιατί το κράτησαν.
Nick the Greek Posted April 29, 2020 Posted April 29, 2020 Το Rigel σαν ονοματοδοσία το κρατάνε γιατί εξ' όσων ξέρω έχει γίνει brand name στην Αλβανική πελατεία. Κάτι ανάλογο του "ταξίδεψα με τα Vodafone" όταν ήταν στις δόξες τους στα Highspeed.
Panagia Ekatontapiliani Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Το Rigel VII ξεκίνησε σήμερα τα εμπορικά του δρομολόγια στη γραμμή Μπάρι Δυρράχιο.
polmyt Posted July 21, 2020 Posted July 21, 2020 To πλοιο εχει ξεκινησει δρομολογια απο Ηγουμενιτσα για Μπαρι μεσω Κερκυρας. Το πλοιο κοβει ταχυτητα λιγο πριν πλησιασει την Κερκυρα και περναει αργα αργα αναμεσα στην πολη και στο Βιδο.Μου κανει εντυπωση οτι στην ταμπελα στο πλαι του πλοιου διπλα στο ονομα,ειναι γραμμενενο και το call sign του πλοιου.Για να πω την αληθεια δεν εχω ξαναδει να το γραφουν εκει
proud_ionian Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 ανεβαινοντας το απο σαμη για πανω, την προηγουμενη εβδομαδα ο ηλιος δε βοηθα τη φωτο, αλλα δεν ειναι να τα χανεις αυτα.
Panagia Ekatontapiliani Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 Το Rigel VII ολοκλήρωσε τα δρομολόγια του στη γραμμή Ηγουμενίτσα Κέρκυρα Μπάρι και αύριο θα ξεκινήσει δρομολόγια στη γραμμή Μπάρι Δυρράχιο.
Nick the Greek Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 Το Θρύλος 7 έφυγε νωρίτερα σήμερα από το Bari και βρίσκεται έξω από το Brindisi, επειδή από κει δεν πάνε για το Δυρράχιο, μήπως έρχεται κατά Αίγιο μεριά?
Nick the Greek Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 (edited) Τελικά είναι σε δρομολόγιο το πλοίο, απλά έφτασε στο ύψος του Lecce(!!!!!) για να γυρίσει για επάνω. OK, ο καιρός είναι 7άρι βοριάς αλλά και πάλι μου φαίνεται απίστευτο. Το AF Marina πήγε καρφί, αναχωρώντας λίγο μετά το Rigel VII και μπαίνει τώρα στο Δυρράχιο. Σκεφθείτε πως έχει αναχώρηση 2300 από Δυρράχιο. Edited March 16, 2021 by Nick the Greek
Nick the Greek Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 Ακριβώς αντίστροφη πορεία για να επιστρέψει στο Bari το πλοίο σήμερα, με αρκετή καθυστέρηση προφανώς. Αξιοσημείωτο πως το AF Marina πήγε και πάλι καρφί από το Δυρράχιο στο Bari. Το συμπέρασμα που βγαίνει από τα παραπάνω, είναι πως το πλοίο μάλλον δεν είναι καλό στο ταξίδεμα και ταλαιπωρεί επιβάτες και πλήρωμα.
nomikos Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 Όντως,το βαπόρι πρέπει να έχει θέμα όταν έχει το καιρό στο πλάι και δευτερόπρυμα. Εκεί που πονάνε και οι βετεράνοι ιάπωνες που μας έχουν έρθει (βλ Πρέβελης,Ελ Γκρέκο κτλ)
Neptune Posted March 17, 2021 Author Posted March 17, 2021 (edited) Ιδιο ναυπηγειο με την Πρεβελαρα ειναι. Τετοιο ψηλωμα δεν εχω δει απο κανενα αλλο της Αλβανιας! Να πουμε οτι δεν εχει stabilizer το παπορο. Edited March 17, 2021 by Neptune
polmyt Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 Ο λογος της ασυνηθιστης πορειας ειναι οτι το βαπορι κανει μια συντηρηση στα σωστικα οποτε εχει οριο να ειναι 20μιλα απο ακτες.Οταν ξεμπερδεψει θα εποστρεψει στην κανονικη του πορεια
karavolatris Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 6 hours ago, Neptune said: Ιδιο ναυπηγειο με την Πρεβελαρα ειναι. Τετοιο ψηλωμα δεν εχω δει απο κανενα αλλο της Αλβανιας! Να πουμε οτι δεν εχει stabilizer το παπορο. Λογικό που δεν έχει stabilizers αφού στην προηγούμενη του θητεία έκανε πλόες στην θάλασσα του Σετο.
Kostas18gr Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 Νωρίτερα από τι αναμενόταν βάση αρχικού προγράμματος ξεκινήσει τα δρομολόγια του στην Γραμμή Μπάρι Κέρκυρα Ηγουμενίτσα το Rigel VII . Κανονικά ήταν να ξεκινήσει Τετάρτη 14/7 αλλά ξεκίνησε σήμερα 10/7 . Και πλέι και με αρκετή καλή ταχύτητα χτυπάει το 19+αρι .
Recommended Posts