Jump to content
Shipfriends

Superexpress (IMO 9176046)


Recommended Posts

Posted

Ας απολαυσουμε τη μανουβρα του πλοιου στο λιμανι της Τηνου.

Γρηγορες κινησεις και σε λιγοτερο απο 5 λεπτα απο την ωρα που περασε τα φαναρια το πλοιο ειχε ριξει καταπελτη

 

  • Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Στις 10 Οκτωβρίου αναμένεται να σταματήσει δρομολόγια το Super Express. Να δούμε σε μια φωτογραφία στην άφιξη του στη Τήνο με full speed και τα απόνερα να σχηματίζουν κυματισμό. Η φετινή σεζόν θεωρώ ήταν αρκετά επιτυχημένη για το πλοίο σε κίνηση και αξιοπιστία, μιας και είχε δύσκολη πρώτη σεζόν (2019) στην Ελλάδα.

Posted

Στα καλλιστεία δε θα κέρδιζε σίγουρα βραβείο, εμένα αυτό που με χαλάει είναι το ότι είναι δεν υπάρχει χώρος να βγεί κανείς έξω ούτε στα λιμάνια. Βέβαια στη γραμμή για την οποία φτιάχτηκε δεν τίθεται τέτοιο θέμα οπότε λογικό. Πάντως όσο το παρατήρησα στα λιμάνια είχε πολύ αξιόλογη κίνηση και προφανώς δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μπήκαμε στον Οκτώβρη και αυτό εξακολουθεί να κάνει δρομολόγια. Εδώ το βλέπουμε σε άφιξη στην Πάρο στις αρχές Αυγούστου να περνά πολύ κοντά στην ακτή για να δέσει στην καινούρια προβλήτα ενώ στην παλιά βρίσκεται το Blue Star Delos. Κατάπρυμη όπως γυρνά μπροστά μας, εδώ δείχνει απαίσιο όντως.

 

Γενικά πάντως τουλάχιστον σε ότι αφορά τη Μύκονο, ήταν το πλέον αξιόπιστο ταχύπλοο από πλευράς ωραρίων, ειδικά στις επιστροφές από τη Μύκονο το απόγευμα. Δεν ήταν λίγες δε οι φορές που έφτασε νωρίτερα από το WC Jet τα πρωινά στον Τούρλο. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον η επόμενη σεζόν που θα το βρεί μόνο του μαζί με το Superferry, πως θ' αποφασίσουν να το εκμεταλλευτούν. 

Posted

Θα το βρει στο ιδιο πετυχημενο δρομολογιο που ανοιξε το Superruner  κ συνεχιζει το Exprees!φετος το πετυχα να δενει στη θεση 7 στη Παρο πολλες φορες αριστερα απο το Ναξος που δε πεφτει ποσταλι λογω βυθισματων

Posted
5 hours ago, Nick the Greek said:

Στα καλλιστεία δε θα κέρδιζε σίγουρα βραβείο, εμένα αυτό που με χαλάει είναι το ότι είναι δεν υπάρχει χώρος να βγεί κανείς έξω ούτε στα λιμάνια. 

Έχει ανοικτό χώρο πίσω από τις βαρδιολες στη γέφυρα.

Posted

Και δεν θα δεσει τωρα !!τουλαχιστον μεχρι 1η Νοεμβριου θα κανει απογευματινο στις 1600 για Ανδροτηνομυκονια

Posted (edited)

Πραγματι,ετσι ειναι !!μεχρι και εχτες το βραδυ στο openseas το εδινε απογευματινο στις 1600.Ολα αλλαξαν σε μια βραδια....

Edited by proud_ionian
Posted

Το έδινε πρωινό δρομολόγιο Ραφήνα Τήνο Μύκονο και απογευματινό Ραφήνα Άνδρο Τήνο Μύκονο και επιστροφή κατευθείαν από Μύκονο για Ραφήνα. Αλλά δεν είχε λογική ένα διπλό δρομολόγιο αυτή τη περίοδο.

Posted

Λόγω πώλησης του SUPERFERRY II, το SUPERFERRY πήρε τα απογευματινά δρομολόγια για να εξυπηρετήσει τις νταλίκες. Έτσι λοιπόν η εταιρεία έβαλε το SUPEREXPRESS το πρωί. Σίγουρα μια καλή κίνηση για τους επιβάτες αλλά με τις υπάρχουσες τιμές πετρελαίου, δεν ξέρω πόσο κερδοφόρο θα είναι το δρομολόγιο για την εταιρεία.

Posted

Ενα μικρο αλλα αρκετα εντυπωσιακο βιντεο με το SUPER EXPRESS να προσπερναει το SUPERFERRY II σε μικρη αποσταση

Το βιντεο ειναι απο το τελευταιο ταξιδι του SUPERFERRY II, ενω υπαρχουν και τα αμοιβαια σφυριγματα απο τα δυο πλοια

 

  • 3 weeks later...
Posted

Το Superexpress ολοκλήρωσε σήμερα τα δρομολόγια του στη γραμμή Ραφήνα Άνδρο Τήνο Μύκονο με το σημερινό δρομολόγιο της επιστροφής να είναι sold out σε επιβάτες και σε γκαράζ. Αύριο το πρωί θα φύγει από τη Ραφήνα για να έρθει στο λιμάνι του Πειραιά για τη χειμερινή του ακινησία.

Posted

Αποχαιρετούμε το Superexpressάκι για τη σεζόν με μερικές φωτογραφίες από το Μάικονος. Σε μια από τις πρωινές του μανούβρες για τη θέση 7 οι εικόνες. Μας άφησε κι έφυγε για φέτος, ελπίζουμε να τα ξαναπούμε του χρόνου και μάλιστα από το Πάσχα ήδη.

  • 3 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Το Superexpress αναμένεται να πραγματοποιήσει το δοκιμαστικό του τη Πέμπτη 14 Απριλίου και θα πάει στη Ραφήνα. Τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου αναμένεται να ξεκινήσει δρομολόγια από τη Ραφήνα για Άνδρο Τήνο Μύκονο.

Posted

πράγματι χθες έφυγε από Πειραιά για Ραφήνα αφού πρώτα είχε δέσει στη θέση που δένει το Blue Star Myconos. 

Τώρα απ'οτι βλέπω ξαναβγαίνει στη Ραφήνα μάλλον για δοκιμαστικό

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...