Nikos_Chania Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 Το Χανιά 1 αρχές του μήνα ήταν βγαλμένο έξω στην Σούδα και γινόταν εργασίες συντήρησης. Σε χθεσινή μου βόλτα δεν ήταν στο σημείο αυτό, οπότε υποθέτω πως ήδη έχει φύγει για την Σαντορίνη για την ανάληψη δρομολογίων. Απορία είναι πως θα καταφέρει να περνάει Ανάφη με τα καιρουδάκια Εμ, πρέπει να ψάξεις καλύτερα Νίκο Το πλοίο είναι δεμένο στο λιμανάκι του Ναυταθλητικού στην Κάτω Σούδα, εκεί που συνηθίζουν να δένουν τα πλοία της εταιρείας, συνεπώς δεν έφυγε ακόμα για Σαντορίνη. Φρέσκια, σκονισμένη φωτό
speedrunner Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 Ο Χριστός και η Παναγία, για Σαντορίνη - Θηρασιά μια χαρά αλλά για Ανάφη; Που να με πλήρωνες δεν έμπαινα μέσα!!!
Panagia Ekatontapiliani Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 Από σήμερα ισχύει η σύμβαση του Χανιά Ι, οπότε λογικά πρέπει να ετοιμάζεται να φύγει από τη Σούδα για να ξεκινήσει τη νέα γραμμή του.
Nikos_Chania Posted March 30, 2018 Author Posted March 30, 2018 Σήμερα πάντως είναι ακόμα εδώ χωρίς να δείχνει εσωτερικά έτοιμο να ξεκινήσει
Nikos_Chania Posted April 3, 2018 Author Posted April 3, 2018 Το Χανιά 1 ξεκίνησε σήμερα εκδρομές στον κόλπο της Σούδας μαζί με το Χανιά ΙΙΙ. Δε νομίζω οτι θα πάει Σαντορίνη...
Panagia Ekatontapiliani Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Το Χανιά 1 δεν ταξιδέψε καθόλου λόγω Covid 19 και βρίσκεται τραβηγμένο στην επισκευαστική βάση της Σούδας.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 Μπορεί να μας επιβεβαιώσει κάποιος εάν το Χανιά 1 έχει φύγει από τη Σούδα, έτσι ώστε να ξεκινήσει την επιδοτούμενη γραμμή Καρκινάγρι Τραπαλου Μαγγανιτης Άγιος Κήρυκος??
Nikos_Chania Posted March 9, 2021 Author Posted March 9, 2021 Το πλοίο δεν βρίσκεται στα συνήθη μέρη της Σούδας πάντως. Τώρα αν βρίσκεται αλλού στα Χανιά ή αν πήγε στην Ικαρία, ας μας το επιβεβαιώσουν απο εκεί.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 Έχει ξεκινήσει ήδη δρομολόγια στην Ικαρία το Χανιά 1 από την 1η Μαρτίου και αυτά είναι τα δρομολόγια του. Εδώ είναι η σελίδα της εταιρείας του (Chania Lines)
Panagia Ekatontapiliani Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 Το Χανιά 1 έκανε το επιδοτούμενο δρομολόγιο στη γραμμή Θηρασιά Αμμούδι Σαντορίνης και πλέον κάνει τη γραμμή Λαγκάδια Χίου Οινούσσες.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now