Kts Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 Μάλλον επιστρέφει στην Βενετία, αυτό δείχνει η κατεύθυνση του αυτή την στιγμή.Μόλις άλλαξε και το AIS. Είναι τουλάχιστον 8 ώρες που βολτάρει με την ταχύτητα να αυξομειωνεται συνεχως.
Panagia Ekatontapiliani Posted April 10, 2022 Author Posted April 10, 2022 Λόγω καιρού το Asterion II βγήκε χθες εκτός του λιμανιού και στη συνέχεια επεστρεψε το λιμάνι. Αυτή την ώρα είναι κλειστό το λιμάνι λόγω του καιρού.
proud_ionian Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 ανοιχτα της ancona αυτη τη στιγμη. υπο ΚΣ θα ειναι πατρα αυριο κατα τις 21.00
polmyt Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 Αν και τωρα υπαρχει δικαιολογια ,εγω λεω να γραφουμε μονο ποτε θα ειναι τα βαπορια στην ωρα τους.Οι καθυστερησεις πλεον ειναι ο κανονας και οχι η εξαιρεση
proud_ionian Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 On 4/9/2022 at 9:03 PM, Rst21 said: Ξέρουμε γιατί βρίσκεται τόση ώρα έξω από την Βενετία μετά την αναχώρηση του ή είναι κάποιο πρόβλημα του AIS και το δείχνει σε αυτό το σημείο. εκοβε βολτες για αρκετη ωρα, με μονοψηφιο αριθμο κομβων. να σημειωσω οτι στα τελευταια ταξιδια το βλεπουμε με 19 - 19,5 αντι 20,5 -21 που το βλεπουμε συνηθως
Kaptennemo Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 (edited) Το βαπορι έχει συνεχώς πολύ μεγάλες καθυστερήσεις και μειωμένη ταχύτητα , φωνάζει για επισκευή … Edited April 11, 2022 by proud_ionian quote
proud_ionian Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 εκει ειναι η ουσια. οταν εχει δρομολογια υπολογισμενα με 22 κομβους και τα κανει με σκαρτα 20, ερχονται τα παρατραγουδα. μεχρι ωρας, δεν φαινεται προγραμματισμενη καποια ακινησια του πριν το καλοκαιρι
Nikos_Chania Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 Δεν θυμάμαι να πήγαινε ποτέ πάνω από 21.5, σίγουρα είναι υπολογισμένα με 22;
Panagia Ekatontapiliani Posted April 12, 2022 Author Posted April 12, 2022 2 hours ago, proud_ionian said: μεχρι ωρας, δεν φαινεται προγραμματισμενη καποια ακινησια του πριν το καλοκαιρι Πιθανόν να σταματήσει τον Μάϊο
Kaptennemo Posted April 12, 2022 Posted April 12, 2022 (edited) Σωστα ακούγεται την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου ότι ίσως πάει επισκευή Edited April 12, 2022 by polmyt
proud_ionian Posted April 13, 2022 Posted April 13, 2022 δεν θυμαμαι να το εχω αναφερει, το πιο φαιδρο πανω στην τωρινη φορεσια του αστεριωνα, ειναι το σημαιακι superfast καταπλωρα. ειναι πιο διασκεδαστικο και απο το bannerακι operated στις μπαντες
proud_ionian Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 (edited) 6 hours ago, nomikos said: Δε φταίει το βαπόρι όταν δε μπορούν κάποιοι να υπολογίσουν σωστά τις ώρες του δρομολογίου.Πόσο μένει στο λιμάνι,πόση ώρα χρειάζεται να μανουβράρει,πόσο να επιταχύνει ή να επιβραδύνει,πόσα ναυτικά μίλια την ώρα διανύει.Μιλάμε για μαθηματικά Β Δημοτικού.Αν είναι δυνατόν πια... Το μόνο που μπορεί κανείς να πιστώσει στο βαπόρι είναι οι ακατάλληλοι καταπέλτες που καθυστερούν τη φορτοεκφόρτωση.Και μόνο αυτό.Ας διαμορφώσουν το πρόγραμμα... Δεν είναι άχρηστο το βαπόρι με τέτοιες δυνατότητες που έχει.Και τεράστιο είναι και 20 αρίζει όποτε θέλει και καμπίνες πολλές έχει και ανακαινισμένο είναι. Το ότι δε το συντηρούν είναι άλλο θέμα...Αυτό ναι.. Για τις πολύωρες καθυστερήσεις του φετινού χειμώνα, φταίει κυρίως ότι το πλοίο σέρνεται. Δεν ξέρω αν φταίει η ελλειπής συντήρηση από την ΑΝΕΚ (η Attica ενάμισυ μήνα το διαχειρίζεται) ή προβλήματα που κουβαλάει το πλοίο από παλιά. Δεν έχει βγάλει και λίγες βλάβες Edited April 21, 2022 by proud_ionian
Kaptennemo Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 Θα σηκωθεί ο Παναγόπουλος και θα τους κυνηγάει με το μπάνερ που φοράει το βαπόρι .
Kaptennemo Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 Το πλοίο όταν αγοράστηκε ήταν ήδη παροπλισμένο στην Κίνα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα , άνθρωποι που το παρέλαβαν δεν μου έχουν πει κι τα καλύτερα λόγια για την κατάσταση , η ανεκ από την άλλη από όταν το παρέλαβε δεν νομίζω ότι έκανε και καμια σοβαρή συντήρηση . Επομένως το βαπορι σιγά σιγά παραδίδει ψυχή , τώρα αν μπορεί και αν θέλει η Αττικα να του ρίξει χρήματα για μια καλή επισκευή δεν το γνωρίζω κι δεν γνωρίζω αν αξίζει κιολας . Αυτή είναι η άποψη μου για τις καθυστερήσεις , πάντως ακόμα αναρωτιέμαι αν η ναύλωση του από την πλευρά της Αττικα θα αποδώσει .
pilot Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 Εάν όντως ισχύουν κάποια κουτσομπολιά που διάβασα εδω για πιθανή ναυλωση του πλοίου για την επιδοτούμενη Πειραιάς- Λεμεσός, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το σε πόσες ώρες θα το βγάλει 🤫😏
MILTIADIS Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 Πιο πιθανο να σηκωθει ο Παναγοπουλος @pilot παρα να το δεις εκει. 14 hours ago, Kaptennemo said: Θα σηκωθεί ο Παναγόπουλος και θα τους κυνηγάει με το μπάνερ που φοράει το βαπόρι .
Kaptennemo Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 Το πλοίο φαίνεται εκτός δρομολογίων από τις 16 Μαΐου
proud_ionian Posted April 30, 2022 Posted April 30, 2022 συμφωνα με το συστημα κρατησεων, επιστρεφει στις 06.06
proud_ionian Posted May 2, 2022 Posted May 2, 2022 4 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said: η λειτουργία είναι Superfast και οι καθυστερήσεις έχουν γίνει μεγαλύτερες μετά την αλλαγή της διαχείρισης. 44 minutes ago, Kaptennemo said: Για την SUPERFAST θα έχουμε καλύτερη εικόνα μετά την επισκευή του πλοίου , ώστε να μπορούμε να κρίνουμε .Νομίζω είναι πιο δίκαιο… Ετσι ακριβως @Kaptennemo. Το πλοιο ειχε προβληματα πολυ πριν την αλλαγη διαχειρισης. Απο τη στιγμη που δεν εχει γινει επισκευη, λογικο ειναι να επιδεινωνεται η κατασταση. Το καλο με τις καθυστερησεις, ειναι οτι το πετυχαμε να φτανει στην Πατρα μερα. Το κακο ειναι οτι εβρεχε. Πολυ ντουμανι. Φαινοταν ο καπνος του απο αρκετα μακρυα, παρα την περιορισμενη ορατοτητα στην ατμοσφαιρα.
Kaptennemo Posted May 2, 2022 Posted May 2, 2022 (edited) Για τον καπνό το έχω ακούσει πολλές φορές από φίλους που βρίσκονται στη δυτική Ελλάδα και παρακολουθούν το βαπορι . Πάντως έχω περιέργεια αν θα υπάρξει αλλαγή σινιάλων στην επισκευή . Edited May 2, 2022 by proud_ionian quote
Z.Gk. Posted May 2, 2022 Posted May 2, 2022 Ρε παιδιά, να μαζευτούμε όλοι, να βάλουμε ρεφενέ να πάρουμε άσπρη μπογιά και να σβήσουμε το μπανεράκι Superfast, κρίμα είναι....
Strofalos Posted May 2, 2022 Posted May 2, 2022 Μην αγχώνεσαι, σε λίγο με τα τρεξίματα δεν θα διαβάζεται τίποτα..! Μόνο ένα κόκκινο μπάλωμα θα βλέπουμε.
Recommended Posts