miko mission Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 (edited) To καμελια νυν κολοσσος μεχρι προσφατα ηταν στο λιμανι του ηρακλειου παροπλισμενο με κλιση και πολλες κατασχεσεις επανω του τωρα αν εφυγε και αυτο για σκραπ δεν το ξερω Edited March 15, 2021 by Nick the Greek
proud_ionian Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 miko, oποιος διαβαζει shipfriends μαθαινει
ΓιάννηςΑ340 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Το ΚΑΜΕΛΙΑ αν δεν απατώμαι είναι αυτό που ταξίδευε ο Βέγγος στην ταινία ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕΙ Ο ΜΑΡΛΟΝ ΜΠΡΑΝΤΟ και πήγε στον Πόρο. Όσον αφορά το ΜΑΡΙΑ το είχα προλάβει ως φέρρυ και μάλιστα θυμάμαι ότι είχε πλευρίσει στα Μέθανα και βγήκαμε από το πλάι ενώ είχε καταπέλτη στην πρύμνη. Ήμουν πολύ μικρός τότε για να θυμάμαι πιο πολλά. Και μετά έσπαγα το κεφάλι μου να βρω ποιο ήταν το ΜΑΡΙΑ. Επιτέλους έμαθα ότι το μετασκευάσανε. Παράξενο βέβαια από φέρρυ να πάψει να είναι.
polmyt Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Ας αναβιωσουμε το θεμα με μια φωτογραφια του πλοιου εν πλω στα Μεθανα Στον αργοσαρωνικο ταξιδευε μεχρι την δεκαετια του 80 οπου και κατεβηκε στη Ροδο με το ονομα ΚΟΛΟΣΣΟΣ
Annivas Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Καμέλια ήταν πλοιοκτησίας Βατικιώτη - Τζωρτζη ( του Γεωργίου βεβαίως βεβαίως πατέρα του γνωστού καπτα Κώστα Τζωρτζη).
polmyt Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Μεταφερομαστε στη δεκαετια του 60-70 για να δουμε το πλοιο να μπαινει στο λιμανι του Πειραια Προσπαθω να καταλαβω τι πανεντα ηταν αυτη με το πλοιο ,να ειναι κλεισμενο με κατι σαν μουσαμα στο πλαι
Shippihs Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Εχει φαει και στο παραπετο κοπανημα ή μου φαίνεται?
polmyt Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Σωστη η παρατηρηση. Διακρινεται ενα καλο κοπανημα στην πλωρη
proud_ionian Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 και τα τζαμια απο κοπανημα πρεπει να ειναι
Recommended Posts