Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

• Replies 611
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Μπαίνω και βλέπω ότι η seajets έχει το world champion Πειραιά - Ηράκλειο με ενδιάμεσα ( Σύρο Μύκονο Παρο Νάξο Σαντορίνη ) απο 10 Απριλίου. 
ισχυει ;

Το έχει εναλλάξ με το Parοs jet ( που νομίζω αποκλείεται να δρομολογηθεί και επίσης σε χρόνο ίδιο με το word champion.!

Να υποθέσω ότι η υπόθεση μυρίζει Να διπλώσει το World με το Eurochampion jet ?

Edited by HIGHSPEED 6
Posted
On 3/8/2025 at 4:13 PM, HIGHSPEED 6 said:

Μπαίνω και βλέπω ότι η seajets έχει το world champion Πειραιά - Ηράκλειο με ενδιάμεσα ( Σύρο Μύκονο Παρο Νάξο Σαντορίνη ) απο 10 Απριλίου. 
ισχυει ;

Το έχει εναλλάξ με το Parοs jet ( που νομίζω αποκλείεται να δρομολογηθεί και επίσης σε χρόνο ίδιο με το word champion.!

Να υποθέσω ότι η υπόθεση μυρίζει Να διπλώσει το World με το Eurochampion jet ?

Με μια δημοσίευση της στο Instagram, η Seajets επιβεβαίωσε την σύνδεση Πειραιά Ηρακλείου με ενδιάμεσους σταθμούς στις Κυκλάδες 

Posted

Ναι παιδιά το είδα κ εγώ! Ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση φίλε μου! 
Ξέρει κανείς αν αυτό που θα διπλώσει με το world champion είναι το Eurochampion?? 
Νομίζω ότι με βάσει τις ταχύτητες που ένοιαξε όταν δούλευε αυτό είναι πιο κοντά σε ταχύτητα από τον υπόλοιπο στόλο! 

Posted

Το Euro αν πιάνει τις ταχύτητες που έπιανε ( που αν κάνουν σοβαρή δουλειά θα πρέπει να τις πιάνει και αν είναι μέσα δυνατό το εσωτερικό του ) θα είναι το πιο τούμπανο απ’ όλα 

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...