Giannis P Posted March 3 Posted March 3 O γρήγορος σε μια αναχώρηση από το λιμάνι της Σύρου τον Σεπτέμβριο του 2019..
HIGHSPEED 6 Posted March 8 Posted March 8 (edited) Μπαίνω και βλέπω ότι η seajets έχει το world champion Πειραιά - Ηράκλειο με ενδιάμεσα ( Σύρο Μύκονο Παρο Νάξο Σαντορίνη ) απο 10 Απριλίου. ισχυει ; Το έχει εναλλάξ με το Parοs jet ( που νομίζω αποκλείεται να δρομολογηθεί και επίσης σε χρόνο ίδιο με το word champion.! Να υποθέσω ότι η υπόθεση μυρίζει Να διπλώσει το World με το Eurochampion jet ? Edited March 8 by HIGHSPEED 6
Billy Johnson Posted March 8 Posted March 8 I will assume it be Euro but that won’t be reason for 4th April. I will assume it be a champion Jet to start off
Panagia Ekatontapiliani Posted March 14 Posted March 14 To Worldchampion Jet ανέβηκε χθες στη δεξαμενή Πειραιάς ΙΙΙ και θα μείνει μέχρι τις 29/03/25
piraeus ships spotting Posted March 14 Posted March 14 On 3/8/2025 at 4:13 PM, HIGHSPEED 6 said: Μπαίνω και βλέπω ότι η seajets έχει το world champion Πειραιά - Ηράκλειο με ενδιάμεσα ( Σύρο Μύκονο Παρο Νάξο Σαντορίνη ) απο 10 Απριλίου. ισχυει ; Το έχει εναλλάξ με το Parοs jet ( που νομίζω αποκλείεται να δρομολογηθεί και επίσης σε χρόνο ίδιο με το word champion.! Να υποθέσω ότι η υπόθεση μυρίζει Να διπλώσει το World με το Eurochampion jet ? Με μια δημοσίευση της στο Instagram, η Seajets επιβεβαίωσε την σύνδεση Πειραιά Ηρακλείου με ενδιάμεσους σταθμούς στις Κυκλάδες
HIGHSPEED 6 Posted March 14 Posted March 14 Ναι παιδιά το είδα κ εγώ! Ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση φίλε μου! Ξέρει κανείς αν αυτό που θα διπλώσει με το world champion είναι το Eurochampion?? Νομίζω ότι με βάσει τις ταχύτητες που ένοιαξε όταν δούλευε αυτό είναι πιο κοντά σε ταχύτητα από τον υπόλοιπο στόλο!
Petros P Posted March 14 Posted March 14 Eurochampion θα είναι, τι IMO θα έχει δεν ξέρει κανείς μάλλον
Billy Johnson Posted March 14 Posted March 14 I’m guessing it will be champion jets to start off like it is beginning of every year! I doubt they will start till May
HIGHSPEED 6 Posted March 14 Posted March 14 Το Euro αν πιάνει τις ταχύτητες που έπιανε ( που αν κάνουν σοβαρή δουλειά θα πρέπει να τις πιάνει και αν είναι μέσα δυνατό το εσωτερικό του ) θα είναι το πιο τούμπανο απ’ όλα
Panagia Ekatontapiliani Posted March 20 Posted March 20 Ας δούμε το Worldchampion Jet πάνω στη δεξαμενή Πειραιάς ΙΙΙ στο Πέραμα.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 31 Posted March 31 Το Worldchampion Jet ολοκλήρωσε σήμερα τον δεξαμενισμό του και πήγε στο ναυπηγείο Σαλαμίς.
Nick the Greek Posted Monday at 09:05 AM Posted Monday at 09:05 AM Και από εκεί πάει για τα Σπανοπουλέικα, μεθορμεί αυτήν την ώρα.
Recommended Posts