Panagia Ekatontapiliani Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 (edited) Το Christos XXIV έφυγε χθες από το Πέραμα με προορισμό το λιμάνι Marsaxlok της Μάλτας .Προφανώς πάει για να παραλάβει κάποιο πλοίο. Edited June 10, 2020 by Nick the Greek
Panagia Ekatontapiliani Posted February 5, 2018 Author Posted February 5, 2018 Tο Christos XXIV (IMO No: 7041625) είναι κατασκευασμένο το 1971 στο ναυπηγείο F Schichau GmbH στο Bremerhaven της Γερμανίας (Yard no 1751) με το όνομα Fairplay IX. Διατήρησε το ίδιο όνομα μέχρι το 2011, που αγοράστηκε από τη Spanopoulos Tugs και πήρε το όνομα Christos XXIV. Το πλοίο έχει μήκος 32 μέτρα και πλάτος 10,40 μέτρα, φοράει δυο κύριες μηχανές 2 ATLAS-MAK 8MU452AK (3600 BHP) που δίνουν τη κίνηση σε μια προπέλα.
christos kefalonia Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 το CHRISTOS XXIV σε λίγες ώρες θα έχει φτάσει στο Λιμάνι της Σύρου οπου προερχόμενο απο το EL DEKHEILA της ΑΙΓΥΠΤΟΥ οπου απο εκει ρυμουλκεί το κοντεινεράδικο PINARA των 175 μέτρων
Panagia Ekatontapiliani Posted August 8, 2018 Author Posted August 8, 2018 Το Christos XXIX ξεκίνησε από τη Σαλαμίνα για τη Τουζλα, όπου θα παραλάβει το Aeolos για να το γυρίσει πίσω.
Panagia Ekatontapiliani Posted September 13, 2018 Author Posted September 13, 2018 Το Christos XXIV ρυμούλκησε ένα hull ενός tanker από τη Κωσταντζα στο Ρότερνταμ.
Petros P Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Με το Ταλώς να ειναι πάνω στη δεξαμενή του Σπανοπουλου και μια άλλη πιο μικρη να κατεβαινει μάλλον Ηράκλειο με το Χρηστος 40, το Χρηστος 24 αυριοθα μπει στη μικρη του Βασιλειάδη...
Petros P Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 Μπήκε σήμερα το πρωί γύρω στις 9.30. Αν δεν απατώμαι αυτη πρέπει να ειναι η πρώτη φορά που μπαίνει στο λιμάνι του Πειραιά.
Nick the Greek Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 Καλά πάνε οι δουλειές στα Σπανοπουλέικα Σαλαμίνος. Το Χρήστος XXIV σήμερα ολοκλήρωσε στο Rotterdam τη ρυμούλκηση 2 κουφαριών από νεότευκτες μπάρτζες που χτίστηκαν στη Χερσώνα της Ουκρανίας για να αποπερατωθούν και να δουλέψουν στην Ολλανδία.
Nick the Greek Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 Μερικά χρόνια πρίν ακόμη αγοραστεί από το Σπανόπουλο, το Χρήστος XXIV -τότε Fairplay IX- είχε επισκεφθεί τον Πειραιά. Σε αυτή την επίσκεψη το βλέπουμε και μείς, έχοντας ρίξει άγκυρα πολύ κοντά στην Αταλάντη. Πολύ όμορφο ρυμουλκό.
Panagia Ekatontapiliani Posted July 6, 2023 Author Posted July 6, 2023 Έξι χρόνια έχουμε θέμα για το Χρήστος XXIV αλλά δεν είχαμε αξιωθεί να έχουμε κάποια φωτογραφία του. Πριν λίγες ημέρες επέστρεψε από την Ακτή Ελεφαντοστού και βρίσκεται δεμένο στο ναυπηγείο του Σπανοπουλου στη Σαλαμίνα.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now