Petros P Posted August 20, 2023 Author Posted August 20, 2023 Εκεί θα δραστηροποιηθεί το αδερφό του το Journey.Το οποίο οσο ξέρω ειναι ναυλωμένο στη Celestyal σε BBHP ,ανηκοντας ακομα στην Seajets.
proud_ionian Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 On 8/20/2023 at 6:36 PM, kefalonia94 said: οι φήμες που τριγυρίζουν μιλάνε για εταιρεία μούφα αυτή που ισχυρίζεται ότι θα το λειτουργήσει... Ας τη θυμηθούμε
gioannis Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 Το μέλλον του ? δεν βρήκα τίποτα, δεξαμενή ? χαρτιά ? πλήρωμα ? δεν έχει τεράστιο κόστος τόσα χρόνια ?
Petros P Posted January 3, 2024 Author Posted January 3, 2024 Στη θέση του languishing... άγνωστο για πόσο ακομα
Petros P Posted February 9, 2024 Author Posted February 9, 2024 Μέχρι να το δούμε να γίνεται κάτι,ας το δούμε απο ψηλά
Cruise Ship Lovers Posted August 6, 2024 Posted August 6, 2024 Χθες το βραδυ με αναμμένα τα περισσότερα φώτα του. Ετοιμάζεται ή απλά τα δοκίμαζε;
Cruise Ship Lovers Posted August 7, 2024 Posted August 7, 2024 Πάντως μου κάνει εντύπωση που λειτουργούν ακόμα, τόσα χρόνια που είναι παρατημένο.
ck037 Posted August 7, 2024 Posted August 7, 2024 Διερευνιτικά η εταιρεία ετοιμασε check list και βγηκαν στην αγορά να πάρουν τιμές για τα πρώτα αναλώσιμα!
Panagia Ekatontapiliani Posted August 7, 2024 Posted August 7, 2024 Νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πλήρωμα μέσα στα παροπλισμένα κρουαζιερόπλοια που βρίσκονται σε λιμάνι, έτσι ώστε να γίνονται οι αναγκαίες εργασίες συντήρησης παρόλο που είναι παροπλισμένα.
Cruise Ship Lovers Posted August 8, 2024 Posted August 8, 2024 Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί το κρατάει και αυτό και τα άλλα δύο αφού δεν εχει σκοπό να τα λειτουργήσει.
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted August 8, 2024 Posted August 8, 2024 Μπορεί να τα δουλέψει ή πουλήσει κάποια στιγμή ¨Εχουν βελτιωθεί οι συνθήκες κ μπορεί να γλυτώσουν το σκραπ
gioannis Posted October 16, 2024 Posted October 16, 2024 Άξιον απορίας πως και ποιος πληρώνει τόσα χρόνια αυτό το εξοδολόγιο, μισθοδοσίες,ασφάλειες, αναλώσιμα κλπ κλπ και με τι σκοπό !
iord Posted October 17, 2024 Posted October 17, 2024 (edited) Απορία ως προς τι? Είναι γνωστό νομίζω ότι τα παραπάνω πληρώνει ο Ηλιόπουλος (σιτζετ) με σκοπό να το πουλήσει σε καλύτερη τιμή από αυτή που το πήρε, όπως με το αδελφό του που ήταν επίσης στο Αιγαίο. Αίγιο* το οτοκορεκτ στο κινητό σαν άλλη Φαίη Σκορδά τα μπέρδεψε Edited October 17, 2024 by proud_ionian quote
proud_ionian Posted October 17, 2024 Posted October 17, 2024 On 7/10/2020 at 1:52 AM, Nereus said: Μη το δέσετε As agents only... Να προσθέσω ότι ο Ηλιόπουλος δεν είναι ο αγοραστης.. Είναι; Χάθηκε και ο @Nereus
iord Posted October 17, 2024 Posted October 17, 2024 (edited) Αν κάνω λάθος να με διορθώσετε, παντός σε όλα τα άρθρα της εποχης παντος όπως αυτό: https://maritimes.gr/marios-hliopoylos-exagora-4-kroyazieroploiwn-se-timh-eykairias/ Ηλιοπούλος αναφεροταν. Edited October 17, 2024 by proud_ionian quote
Nereus Posted November 18, 2024 Posted November 18, 2024 (edited) On 10/17/2024 at 1:14 PM, proud_ionian said: Είναι; Χάθηκε και ο @Nereus Οπως ειχα πει, σύμφωνα με τις φήμες, υπαρχουν συνεπενδυτες στο προτζεκτ που εχουν μεγαλυτερη οικονομικη επιφάνεια απο το Super Mario (βεβαια μετα το πολεμο στη Ρωσια και ο ιδιος εκτοξευτηκε οικονομικα σε ανευ προηγούμενου επιπεδα). Εφοσον δεν εχει πουληθει τοσο καιρο μπορει να δουμε να ταξιδεύει με σινιάλα Seajets cruises. Edited November 18, 2024 by proud_ionian
Nikos_Chania Posted November 18, 2024 Posted November 18, 2024 Η πρόσφατη απόπειρα πάντως ήταν με brand και σινιάλα Neonyx Cruises. Και έμεινε ως απόπειρα.
gioannis Posted February 23 Posted February 23 Συγνώμη για την συνέχεια του OFF TOPIC, αυτό το Μάτζεστι στο Αίγιο ? έχω ξανακάνει την ερώτηση, και η απορία μου κάθε φορά που βλέπω το ΑΙΣ, ! Ωραίος τρόπος να γράφεις υπηρεσία και να πληρώνεσαι !
Aqua_blue Posted February 23 Posted February 23 Να γράφεις υπηρεσία σε ελληνικό φυλλάδιο κομματάκι δύσκολο στη προκειμένη. Μιλάμε για σκάφος με σημαία Βερμούδων και ταυτόχρονα μη συμβεβλημένο με το ΝΑΤ. Μην νομίζεις ότι ο Ηλιόπουλος προσφέρει και ναυτολογιο στους βατσιμανέους αυτού του πλοίου,καμιά λίστα δλδ και πολύ ειναι !
Nikos_Chania Posted February 23 Posted February 23 Αν το πλοίο είναι ενεργό, έχει ναυτολογιο. Προφανώς δεν είναι, γιατί το minimum safe manning θα του κόστιζε αρκετά. Προφανώς είναι σε ακινησία, χωρίς ναυτολογιο, απλά με φύλαξη. ΥΓ σε οποιαδήποτε σημαία, με ή χωρις συμβεβλημενο ναυτολογιο με το ΝΑΤ, η υπηρεσία αναγνωρίζεται κανονικά από το νατ, εφόσον πληρωθεί.
Recommended Posts