Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Εκεί θα δραστηροποιηθεί το αδερφό του το Journey.Το οποίο οσο ξέρω ειναι ναυλωμένο στη Celestyal σε BBHP ,ανηκοντας ακομα στην Seajets.

• 1 month later...
Posted

Το μέλλον του ? δεν βρήκα τίποτα, δεξαμενή ? χαρτιά ? πλήρωμα ? δεν έχει τεράστιο κόστος τόσα χρόνια ?

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 5 months later...
Posted

Διερευνιτικά η εταιρεία ετοιμασε check list και βγηκαν στην αγορά να πάρουν τιμές για τα πρώτα αναλώσιμα! 

Posted

Νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πλήρωμα μέσα στα παροπλισμένα κρουαζιερόπλοια που βρίσκονται σε λιμάνι, έτσι ώστε να γίνονται οι αναγκαίες εργασίες συντήρησης παρόλο που είναι παροπλισμένα.

• 2 months later...
Posted

Άξιον απορίας πως και ποιος πληρώνει τόσα χρόνια αυτό το εξοδολόγιο, μισθοδοσίες,ασφάλειες, αναλώσιμα κλπ κλπ και με τι σκοπό !

Posted (edited)

Απορία ως προς τι? Είναι γνωστό νομίζω ότι τα παραπάνω πληρώνει ο Ηλιόπουλος (σιτζετ) με σκοπό να το πουλήσει σε καλύτερη τιμή από αυτή που το πήρε, όπως με το αδελφό του που ήταν επίσης στο Αιγαίο. 

Αίγιο* το οτοκορεκτ στο κινητό σαν άλλη Φαίη Σκορδά τα μπέρδεψε 

Edited by proud_ionian
Posted
On 7/10/2020 at 1:52 AM, Nereus said:

Μη το δέσετε 

As agents only... 

Να προσθέσω ότι ο Ηλιόπουλος δεν είναι ο αγοραστης.. 

Είναι;

Χάθηκε και ο @Nereus

• 1 month later...
Posted (edited)
On 10/17/2024 at 1:14 PM, proud_ionian said:

Είναι;

Χάθηκε και ο @Nereus

Οπως ειχα πει, σύμφωνα με τις φήμες, υπαρχουν συνεπενδυτες στο προτζεκτ που εχουν μεγαλυτερη οικονομικη επιφάνεια απο το Super Mario (βεβαια μετα το πολεμο στη Ρωσια και ο ιδιος εκτοξευτηκε οικονομικα σε ανευ προηγούμενου επιπεδα).

Εφοσον δεν εχει πουληθει τοσο καιρο μπορει να δουμε να ταξιδεύει με σινιάλα Seajets cruises.

Edited by proud_ionian
  • 3 months later...
Posted

Συγνώμη για την συνέχεια του OFF TOPIC, αυτό το Μάτζεστι στο Αίγιο ? έχω ξανακάνει την ερώτηση, και η απορία μου κάθε φορά που βλέπω το ΑΙΣ, ! Ωραίος τρόπος να γράφεις υπηρεσία και να πληρώνεσαι !

Posted

Να γράφεις υπηρεσία σε ελληνικό φυλλάδιο κομματάκι δύσκολο στη προκειμένη.;)

Μιλάμε για σκάφος με σημαία Βερμούδων και ταυτόχρονα μη συμβεβλημένο με το ΝΑΤ.

Μην νομίζεις ότι ο Ηλιόπουλος προσφέρει και ναυτολογιο στους βατσιμανέους αυτού του πλοίου,καμιά λίστα δλδ και πολύ ειναι !

Posted

Αν το πλοίο είναι ενεργό, έχει ναυτολογιο. Προφανώς δεν είναι, γιατί το minimum safe manning θα του κόστιζε αρκετά. 

Προφανώς είναι σε ακινησία, χωρίς ναυτολογιο, απλά με φύλαξη. 

ΥΓ σε οποιαδήποτε σημαία, με ή χωρις συμβεβλημενο ναυτολογιο με το ΝΑΤ, η υπηρεσία αναγνωρίζεται κανονικά από το νατ, εφόσον πληρωθεί.