Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Το Γλυκοφιλουσα VIII πραγματοποιησε σήμερα δοκιμαστικό, όπου έπιασε σχεδόν 14 κόμβους. Με το πέρας του δοκιμαστικου έδεσε για πρώτη φορά στα Παλούκια. 

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

To Γλυκοφιλούσα VIII εχθές έκανε μια βόλτα απο το λιμάνι του Πειραιά ,στο αρχαίο λιμάνι και τον τύμβο των Σαλαμινομάχων.

• 2 months later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
  • 3 months later...
Posted

Στο Ρίο Πατρινέιρο το βρήκαμε κι εμείς τον Αύγουστο που μας πέρασε. Οπωσδήποτε ξεχωριστή παρουσία και λόγω του χρωματισμού του, αλλά και λόγω της διακόσμησης, ιδέα για την οποία μας έχει δώσει στην gallerie ο @margaritis24.

Posted

Πάμε να δούμε δύο (όχι και τόσο καλές) φωτογραφίες του εξωτερικού του πλοίου από πρόσφατο ταξίδι μου τον Οκτώβριο του 2020. Η πρώτη και η δεύτερη. Απολογούμαι από πριν για την ποιότητα των φωτογραφιών καθώς τις έβγαλε φίλος που δεν έχει το μικρόβιο μιας και εγώ έμεινα στο αυτοκίνητο αφού είχα ξεχάσει τη μάσκα μου 😠 

Posted

Πάντως από παλαιότερο ταξίδι με το πλοίο νομίζω δεν με είχε ενοχλήσει ιδιαίτερα. Είναι λίγο ιδιαίτερο σίγουρα αλλά τόσο τα δέντρα όσο και τα προσεγμένα παγκάκια του είναι πολύ προτιμότερα από τα παρατημένα εξωτερικά καταστρώματα άλλων αμφίπλωρων. Όταν μεγαλώσουν λίγο τα δέντρα και προσφέρουν μια κάποια φυσική σκιά στο κατάστρωμα θα είναι ακόμα καλύτερα. Είναι σίγουρα διαφορετικό απ' τα υπόλοιπα

• 8 months later...
  • 2 months later...
  • 1 year later...
  • 7 months later...
Posted (edited)

Το Γλυκοφιλούσα VIII φαίνεται να πουλήθηκε στην Ιταλία. Για αυτό πήγε στην Σαλαμίνα για επιθεώρηση για να παραδοθεί στην νέα του εταιρεία στην Σάμινα

Edited by Protoporos
Posted
On 6/9/2023 at 10:48 PM, Protoporos said:

Τελικα η πωληση δεν φαινεται να προχωρησε και επιστρεφει στο Ριο

δεν μπορεις να ξερεις αν δεν προχωρησε η πλωήση .. μπορει να εχει τεθει ημερομηνία πχ για τελος σεζόν η σε κανα μηνα η τέλος του μηνα .. 

• 2 months later...