proud_ionian Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 μετα απο τοσα χρονια στην αραπια, φανταζομαι θα εχουν αλλαξει αρκετα
Panagia Ekatontapiliani Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Το Al Salmy 4 δεν ταξιδέψε για πολύ στην Αραβία, για να έχει χαλάσει τόσο πολύ.
togias_k Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 On 2/22/2021 at 2:38 PM, togias_k said: https://arxipelagos.gr/ποια-εταιρεία-αγοράζει-το-αζόρες-εξπρ/ Στο Express Santorini αναφέρεται πιο κάτω το άρθρο; Ναι αλλα σε αυτό το άρθρο υποστηρίζει ότι δεν ήταν σε καλή κατάσταση και γι'αυτό δεν προχωρησε η Seajets στην αγορά του
Captain_Nionios Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Λογικα θα εχουν αλλαξει καποια πραγματα, δε γινεται. Το βασικο ομως ειναι αν θα τη δουμε τελικα πισω ή οχι. Οποιος ξερει κατι ας μας πει.
Villandry Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 2 minutes ago, togias_k said: Ναι αλλα σε αυτό το άρθρο υποστηρίζει ότι δεν ήταν σε καλή κατάσταση και γι'αυτό δεν προχωρησε η Seajets στην αγορά του Εε καλά δεν το έγραψε κι ο Νηογνώμονας του...
Panagia Ekatontapiliani Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 8 minutes ago, togias_k said: Ναι αλλα σε αυτό το άρθρο υποστηρίζει ότι δεν ήταν σε καλή κατάσταση και γι'αυτό δεν προχωρησε η Seajets στην αγορά του https://arxipelagos.gr/ποια-εταιρεία-αγοράζει-το-αζόρες-εξπρ/ Να σημειώσουμε ότι κατέβηκε το συγκεκριμένο άρθρο την επομένη ημέρα της ανάρτησης. Οπότε τα γραφόμενα μπορεί να μην ήταν τόσο αληθή!!
Captain_Nionios Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 On 3/22/2021 at 8:32 PM, Captain_Nionios said: Κανενα νεο για τη Σαντοριναρα μας; Εξακολουθει να ειναι στη παραπανω θεση, με το AIS σταθερα ενεργο. Ετοιμαζεται αραγε για να τη δουμε στα νερα μας; Εχω ταξιδεψει μαζι της στην Παροναξια αλλα και το Μαρτιο του 2012 σε ενα απιθανο ανοιξιατικο ταξιδι, Ηρακλειο - Σητεια - Κασο - Καρπαθο - Χαλκη - Ροδο και παλι πισω στο Ηρακλειο. Απο το πρωι του Σαββατου εως το απογευμα της Κυριακης, με εξαιρετικα ομορφο καιρο και χρωματα, ηλιολουστο βοριαδακι. Η κατασταση του μεσα ηταν παρα πολυ καλη, ανετα σαλονια, αεροπορικες, ανανεωμενο στα σημεια. Εξωτερικα καταστρωματα παμπολλα και εξαιρετικα για την απολαυση της καρδιας της Κασοκαρπαθιας. Ηταν σε αντικατασταση του Πρεβελης για μερικες εβδομαδες και το πληρωμα της γεφυρας ηταν μειξη του Σαντορινη και του Πρεβελης. Πλοιαρχος Στεφανος Παπαδοπουλος, Υπαρχος Βαγγελης Ρουπακας, Υποπλοιαρχοι Σταυρος Γρηγορακος - Μαρκος Γουρδομιχαλης - Γιαννης Βουτσελακος. Μερικες εικονες απο εκεινο το πανεμορφο ταξιδι. Στη gallery εχω ανεβασει ακομα περισσοτερες για οποιον ενδιαφερεται.
togias_k Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 Δημοσίευμα του arxipelagos κάνει λόγο για αγορά του Express Santorini. Μάλιστα υποστηρίζει ότι θα παει πληρωμα να το παραλαβει.
Panagia Ekatontapiliani Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 Όταν είχαν γράψει κάποιοι ότι δεν θα έρθει το Al Salmy 4, εγώ επέμενα ότι θα έρθει πίσω στην Ελλάδα. Ενώ επίσης την πρωταπριλιά έγραψα ότι αγοράστηκε από τη Seajets, κάποιοι πίστεψαν ότι ήταν πρωτοπριλιατικο ψέμα. Εγώ το έγραψα γιατί είχαν μείνει μόνο τα τυπικά για την αγορά του.
nomikos Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 (edited) Από ότι βλέπω έχει καλό γκαράζ με ένα case στο μέσον και από δύο γραμμές φόρτωσης για φορτηγά από κάθε μεριά σύνολο 4.Σε αντίθεση με το Superferry ii,Απόλλωνα,Κορνάρο κτλ που έίχαν δύο case με 4 γραμμές φόρτωσης(1 γραμμή στη κάθε μπάντα,δύο στο κέντρο) και συνεπώς αυτό δυσκόλευε τους οδηγούς. Το Σαντορίνη αν θυμάμαι καλά έχει και πατάρια στις ακριανές γραμμές φόρτωσης που διπλώνουν προς τα πάνω για να πάρουν φορτηγά. Edited May 8, 2021 by nomikos
Panagia Ekatontapiliani Posted May 25, 2021 Posted May 25, 2021 Το Al Salmy 4 έχει κρεμαστά πατάρια σε όλο το γκαράζ του και όχι μόνο στις ακριανες γραμμές φόρτωσης. Βέβαια τα τελευταία χρόνια με τη προσθήκη του πλαϊνού καταπελτη στην αριστερή πλευρά έγινε μόνιμο πατάρι, που βολευε για τα λιμάνια στις Αζόρες. Ήδη πρέπει να έχουν φύγει κάποια άτομα του πληρώματος που θα παραλάβει το πλοίο.
Takisg Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με το πλήρωμα που πήγε να παραλάβει το (ex. Santorini)
george p. Posted June 27, 2021 Posted June 27, 2021 Υπάρχει άραγε το σενάριο να μην αγοράστηκε και να γύρισε πίσω το πλήρωμα?
Annivas Posted June 27, 2021 Posted June 27, 2021 Το πλοιο εχει αγοραστεί κανονικα απο τον Μάριο Ηλιοπουλο.
Nick the Greek Posted June 27, 2021 Posted June 27, 2021 On 6/22/2021 at 11:45 AM, Lord said: Ειχε μέχρι και παιδότοπο που ηταν πάντα γεμάτο με παιδάκια σε ένα πολύ ωραίο χώρο και αρκετά μεγάλο εξω απο το την πρώτη θέση, όπως και κατι σαν ζαχαροπλαστειο στην μέση του κυριου ντεκ το οποίο όμως το Θυμάμαι μόνιμα άδειο. Είπες μεγάλη κουβέντα σύντροφε για το ζαχαροπλαστείο. Εγώ στα μέσα της δεκαετίας του 90 το θυμάμαι αντιθέτως γεμάτο γιατί είχε προιόντα εξαιρετικής ποιότητας. Νομίζω το ζαχαροπλαστείο έπαιρνε τροφοδοσία από κάποιο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής της Νάξου, δεν ήταν τα γνωστά τυποποιημένα και με συντηρητικά προιόντα που βλέπουμε σήμερα. Έβαζε λοιπόν φρέσκο πράγμα μέσα το οποίο και τιμούσε ο κόσμος γιατί ήταν απλά λαχταριστό. Πολύ όμορφη ανάμνηση.
kouskousakias Posted June 27, 2021 Posted June 27, 2021 4 hours ago, george p. said: Υπάρχει άραγε το σενάριο να μην αγοράστηκε και να γύρισε πίσω το πλήρωμα? Δεν έχει πάει πλήρωμα ακόμη
nomikos Posted June 28, 2021 Posted June 28, 2021 Να προσθέσω πως το πλοίο επί HF είχε ένα χώρο όπου έβγαζες φωτογραφία.Και μάλιστα έβαζες ότι φόντο ήθελες και γενικά έκανες επεξεργασία στη φώτο.Έχω φωτογραφία μου με το FC4 από πίσω.Το θυμάται κανείς;
nomikos Posted June 29, 2021 Posted June 29, 2021 Και στο ais πλέον με αυτό το όνομα.Μύθος λοιπόν.Πολλά τα καρδιοχτύπια από εδώ και πέρα..
Panagia Ekatontapiliani Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 Θέλω να πιστεύω ότι το Aqua Myth, στις αρχές Αυγούστου θα ξεκινήσει το ταξίδι του προς την Ελλάδα
Panagia Ekatontapiliani Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 Πρόσφατα βρέθηκε γνωστός μου για διακοπές στο Ντουμπάι και από το αεροπλάνο είδε χθες το Aqua Myth, να είναι δεμένο αλλά σε διαφορετική θέση στο λιμάνι, από ότι όταν κατέβηκε.
Panagia Ekatontapiliani Posted August 16, 2021 Posted August 16, 2021 Επέστρεψε το πλήρωμα του Aqua Myth, οπότε η επιστροφή του θα γίνει σε μεταγενέστερο χρόνο.
Recommended Posts