Blue Star Delos Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 1 minute ago, Blue Star Delos said: Το Blue Star Delos στη θέση του Blue Star Patmos από 24/6 μέχρι και 29/6. Στη θέση του στην Παροναξία το Blue Star 1. Το πλοίο φαίνεται πλέον να επιστρέφει στα δρομολόγια του από 30/6.
George...f Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 Γνωρίζουμε αν έγινε κάποια αλλαγή στο πλοίο κατά τη διάρκεια της ακινησίας του;;
Strofalos Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 Μόνο το θέμα που το ταλαιπωρούσε μηχανικά τόσους μήνες να φτιάξανε, και τίποτα μετά να μην κάνανε, όλα καλά.
Panagia Ekatontapiliani Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 Το Blue Star Myconos φαίνεται φρεσκοβαμμένο εξωτερικά, αλλά ακόμα δεν είχε φρεσκαριστεί η τσιμινιέρα του.
Ferry Himuka Posted June 29, 2023 Posted June 29, 2023 Δοκιμαστικό πλου εκτελεί αυτή την ώρα το πλοίο!
SAMAINA Posted June 29, 2023 Posted June 29, 2023 Μέχρι τώρα δεν έχει ξεπεράσει τους 17,5 κόμβους, και αυτό για λίγο. Αυτό δείχνει οτι μάλλον ρυθμίζουν κάτι στις μηχανές. Ας ελπίσουμε να στρώσει η κατάσταση και να το δούμε και πάλι με 25!
Panagia Ekatontapiliani Posted June 29, 2023 Posted June 29, 2023 Δεν πιστεύω ότι θα το δούμε άμεσα με 25 μίλια. Μάλλον το ξεκίνημα θα είναι με ταχύτητες που είχε πριν δέσει.
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΝΑΡΗΣ Posted June 29, 2023 Posted June 29, 2023 Αν δε στρωσει η Νο3 μη περιμενετε γκαζια...
piraeus ships spotting Posted June 29, 2023 Posted June 29, 2023 Απ όσο ξέρω έκαναν εργασίες στην τσιμινιέρα και δοκίμαζαν τις μηχανές εχθές
Strofalos Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 Επιτέλους, το μόνο ευχάριστο είναι πως το καραβάκι (φαίνεται πως) ανάσανε!!
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΝΑΡΗΣ Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 (edited) Ψυχραιμια...ειναι αδειο τελειως και σιγουρα μετα απο εκτεταμενη επισκευη μηχανης χρειαζεται ρονταρισμα για καποιες ωρες λειτουργιας...Βεβαια οι μηχανικοι της εταιρειας προφανως και ξερουν καλυτερα... Edited June 30, 2023 by polmyt quote
DIMOS95 Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 Γιατί όμως άδειο τελείως; Δεν έχει κίνηση η γραμμή σήμερα Παρασκευή;
cyclades_shipping Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 Δεν νομιζω να ειναι άδειο , σίγουρα θα είχε αρκετό κόσμο για Σύρο Μύκονο αλλά και για Ικαρια,Σαμο
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΝΑΡΗΣ Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 Συγχωρηστε με...Θεωρησα οτι κανει δοκιμαστικο...Βλεποντας τις ταχυτητες του τωρα δειχνει οτι επεστρεψε στη πρωτερα κατασταση...Καλα ταξιδια να εχει...
Strofalos Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 4 minutes ago, SQE said: Βlue star Mykonos μέχρι 26,2 kts ανατολικά της Σύρου Ξανάνοιωσε ο Ελευσινιώτης... Θυμήθηκε τα παλιά του..!
George...f Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 25,8 το βαποράκι, επιτέλους ανάσανε. Ελπιζουμε να τη διατηρήσει.
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΝΑΡΗΣ Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 (edited) Λογικα δεν επισκευαστηκε μόνο η μια μηχανη...συντηρηθηκαν και οι αλλες 3 που τραβουσαν Γολγοθα.... Edited July 2, 2023 by proud_ionian quote
George...f Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 (edited) Με 26,3 πραγματικά πετάει. Ταχύτητες που νομίζαμε είχαν περασει ανεπιστρεπτί μετά την εγκατάσταση των scrubbers. Edited July 2, 2023 by polmyt quote
basilis89 Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 Να πούμε και ένα μπράβο στην εταιρεία και στα συνεργεία του ναυπηγείου που έκαναν εξαιρετική δουλειά και πεταει το βαπορι!
ΕΥΔΟΞΟΣ Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 Να πούμε μπράβο στην εταιρεία για τα αυτονόητα; Τόσους μήνες που το πλοίο σερνόταν τι έπρεπε να λέμε;
Z.Gk. Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 Μια και στο Δελτίο Μυκόνου γίνεται συζήτηση για τη χρήση του καταπέλτη επιβατών στο πλοίο, να πω, με βάση τα πολλά ταξίδια που έχω κάνει μαζί του, ότι ως "Νήσος Μύκονος" ο καταπέλτης χρησιμοποιούνταν τακτικότατα, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Ως "Blue Star Myconos" μπορώ να πω ότι αυτό έχει αλλάξει και, τουλάχιστον στα ταξίδια που εγώ έχω κάνει, στις περισσότερες περιπτώσεις στα ενδιάμεσα λιμάνια, όντως δεν χρησιμοποιείται. Προφανώς, δεν είμαι σε θέση να εξηγήσω αν είναι θέμα πλοιάρχου ή εταιρείας και μου έχει κάνει εντύπωση αυτή η αλλαγή, με δεδομένο ότι ο πιο "σταθερός" πλοίαρχός του, ήταν πλοίαρχος τόσο επί Hellenic, όσο και τώρα, επί Blue Star. Δεν κρίνω τη δουλειά των πληρωμάτων, ξέρω ότι η πίεση και η κίνηση είναι πολύ μεγάλη τώρα το καλοκαίρι, απλώς μεταφέρω τη δική μου εμπειρία από τα ταξίδια που έχω κάνει με το πλοίο.
Nick the Greek Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 Τόσα χρόνια έχουν περάσει, ακόμη δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό με το φουγάρο. Τέλος πάντων, σε αναχώρησή του από τον Πειραιά πρίν λιγες εβδομάδες.
George...f Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 Έχω κάνει 3 ταξίδια με το πλοίο απ’οταν βγήκε από την επισκευή του. Σε γενικές γραμμές το πλοίο κρατιέται πολύ καλα, είναι καθαρό και δεν έχει ιδιαίτερες φθορές. Εντύπωση επίσης μου έκανε ο καφές ο οποίος για πλοίο ήταν ιδιαίτερα καλός. Άψογο σε ταχύτητα, παλιό καλό Μύκονος, φτάσαμε στο νησί των Ανέμων και 10’ νωρίτερα από την προγραμματισμένη άφιξη μας. Στο δεύτερο ταξίδι που πραγματοποιήθηκε στις 2/8 το πλοίο πρέπει να είχε κάποια βλάβη καθώς σε όλο το σκέλος του ταξιδιού δεν ξεπέρασε τους 23 κόμβους, πράγμα που όμως είχε λυθεί στο ταξίδι της επιστροφής στις 3/8 που το πλοίο δούλευε στις γνωστές του ταχύτητες. Σε όλα τα ταξίδια το πλοίο ήταν γεμάτο από κόσμο, όποτε προτείνω σε όσους το ταξιδέψουν να κλείσουν αεροπορικό κάθισμα καθώς οι ελεύθερες εντός θέσεις είναι πολύ περιορισμένες. Εύσημα επίσης στο φαγητό στο self service που σταθερά εδώ και χρόνια παραμένει πολύ καλό, και στο ευγενικό πλήρωμα του πλοιου.
Recommended Posts