Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Δε νομίζω να το ψάξανε τόσο πολύ και τόσο μακριά οι εμπνευστές! :D 

μοιαζει με... σπερματοζωαριο :D  εν κινησει 

Που να δείτε της Seajets.

• 2 months later...
  • Replies 572
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Έχουν μπει μεγάλα σινιάλα "Seajets" στις μπάντες, έπειτα το logo-κεραυνός-whatever και το όνομα του πλοίου στα πρότυπα του Tera. Γενικά δεν υπάρχει ομοιομορφία καθόλου στο στόλο

Edited by proud_ionian
Posted

Υπάρχει στα monohull ,υπάρχει στα αδερφά ανα κατηγορια... απλά κάποιος αυθαίρετα ειπε οτι θα ειναι σε όλα ιδια ..ντροπή του :P:D

Posted (edited)

Έχουν μπει μεγάλα σινιάλα "Seajets" στις μπάντες, έπειτα το logo-κεραυνός-whatever και το όνομα του πλοίου στα πρότυπα του Tera. Γενικά δεν υπάρχει ομοιομορφία καθόλου στο στόλο

Συ είπας "στα πρότυπα"

Edited by proud_ionian
Posted (edited)

(Μονο στον τροπο γραφής του ονόματος του πλοίου εννοούσα, Πέτρο).

Edited by proud_ionian
  • 1 month later...
Posted (edited)

Για την επόμενη σεζόν ίσως και νωρίτερα θα έχουμε αλλαγή στο logo της Cosmote στα ταχύπλοα της Hellenic.

Edited by proud_ionian
Posted

Ευκαιρία να μεγαλώσουν λίγο και το logo στο FC3 που είναι πάρα πολυ μικρό σε σχέση με το αδερφό του.

• 1 month later...
Posted

Έτσι θα δείχνουν τα highspeed του χρόνου λόγω της αλλαγής του logo της cosmote.αμα δούμε το σημερινό ποστ της hsw στο facebook

post-3066-0-71339000-1445872777_thumb.jp

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Και σήμερα η Thomson στο facebook ανέβασε και το πώς θα δείχνει το πλοίο...

Προσωπικά μου αρέσει. Δε κρύβω ότι ο "κυματισμός" μου θυμίζει τα Infinity Class της Celebrity Cruises.

Είναι ο αντίστοιχος κυματισμός που έχουν και της αεροπλάνα της, στα πλαίσια του branding.

Edited by .voyager
  • 2 weeks later...
Posted

Βλέποντας το νέο look των ταχύπλοων της HSW μπορώ να πω ότι μου άρεσε η εμφάνιση του Flying Cat 5 ενώ στα δελφίνια δεν μου αρέσει γιατί υπάρχει πολύ άσπρο στο μεσαίο σαλόνι ενώ το όνομα της Cosmote είναι αρκετά πρυμα!!

Posted (edited)

τα νέα χρώματα του ΦΛΑΙΝΓΚ ΚΑΤ 5.....

λευκο φρυδι εννοουν το ζωναρι του ταχυπλοου????????  :eek:   :o Edited by proud_ionian
  • 3 weeks later...
Posted

Το κίτρινο, το κάνει να φαίνεται ακόμα πιο χοντρό απ' ό,τι ήδη είναι  ;)

Ίσως το κίτρινο πρέπει να φτάσει σε πιο χαμηλό σημείο για να μη δείχνει έτσι "χοντρό"!!

"Το έχει συνήθειο" η εταιρεία να τα παχαίνει, αν κρίνω από τα Three και Five ειδικά. Δεν με χαλάει, αν κι εγώ προτιμώ το κίτρινο χρώμα ένα κλικ πιο κάτω, να υπάρχει μια λευκή γραμμή σε συνέχεια του λευκού παραπέτου της πλώρης. Έχει ο Θεός ως τότε...

Posted (edited)

Να υποθέσω οτι θα βαψουν και το τελευταίο τ.Hellenic Wind a la Cosmote?

Edited by proud_ionian
  • 3 weeks later...
Posted

Όπως έχουμε πει στο θέμα του Hellenic Highspeed θα φορέσει και αυτό τα σινιάλα της Cosmote

Παρατηρώντας τα νέα σινιάλα της Cosmote στο Highspeed 4 και στο Highspeed 6, παρατηρούμε ότι υπάρχουν διαφορές στο πράσινη απόχρωση στις πλώρες των πλοίων. Στο Highspeed 4 κυριαρχεί το ανοιχτό πράσινο και στο Highspeed 6 το σκούρο πράσινο. Και στις πρύμες υπάρχει διάφορα όπου το Highspeed 6 έχει και αρκετό σκούρο μπλε μια και η πρύμη του πάει μέχρι ψηλά ενώ στο Highspeed 4 πιο χαμηλά.

• 1 month later...
Posted (edited)

Αυτή τη φωτογραφία έχει ανεβάσει στη σελίδα της στο φβ η panteleos cruises με περιγραφή ''summer 2016''

post-7907-0-08791200-1455384268_thumb.jp

Το ποστ ειναι το δεκεμβριου 2015 αλλα τωρα το ειδα :P 

Edited by SeajetSpyros