miko mission Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 (edited) Χίος, Μύκονος λευκά με θαλάσσια θηλαστικά, ψάρια και μαλάκια πανω; Toυ χρονου ολα τα θηλαστικα θα σβηστουν και στη θεση του θα μπει ο κεραυνος του τερα τζετ Edited May 23, 2014 by proud_ionian move
Mr_Zoo Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Δεν είναι όλα θηλαστικά.......Tα 2 είναι θηλαστικά (super jet- master jet) και τα άλλα 2 ψάρια (sea jet 2- mega jet)
minoan Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 (edited) Εμενα παλι αυτο το κιτρινο μου θυμιζει την αποχρωση της Πειραως! Edited November 22, 2014 by proud_ionian
Global_Creta Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 ....έχουμε αλλαγή σινιάλου για το Λευκά Όρη. 20141121-060b.JPG Πάντως θα ταν καλύτερο* το "καπέλο" του φουγάρου να παρέμενε μπλε, θα ταίριαζε πιο πολύ. Είχαμε και πρόσφατο παράδειγμα που ευτυχώς* διορθώθηκε. *πάντα κατά τη γνώμη μου
proud_ionian Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 οπως το βλεπω περισσοτερο περισσοτερο μοιαζει σα να θελει να βγαλει η ΑΝΕΚ το μπλε απο τα καπελα της, παρα για οτιδηποτε αλλο. ο global εχει δικιο παντως. μαυρο θα γενεί
Petros P Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 το κιτρινο ειναι της bs πάντως vs και αν δουμε παλιοτερη φωτογραφια απο τη τσιμινιερα των αδερφων
proud_ionian Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Βάψιμο Αριάδνης μου θυμίζει!! με κινδυνο να (ξανα)γινω γραφικος, να ρωτησω αν ειμαστε σιγουροι οτι ειναι το μπλε της attica ή κανενα νεος συνδυασμος για την κοινοπραξια; πολυ χαμηλα το βλεπω το μπλε
Petros P Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Εγω αυτο λεω φιλτατε...αλλα κανεις δε με ακουει!! Εγω και ο Βασιλης ο Λεβεντης
margaritis24 Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 στα πλοια της η blue star (γραφικε μου φιλε ) το μπλε ειναι περασμενο στην μπαντα στο υψος του κατω γκαραζ κ οχι στο πανω!το πανω ειναι λευκο...
Nikos_Chania Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 (edited) Και στον Ορίζοντα χαμηλά είναι... μην πιάνεστε από το χρώμα. Edited January 21, 2015 by Nikos_Chania
.voyager Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 (edited) Απλώς αυτό ίσως έχει ψηλότερη πρώρη από τον Ορίζοντα και σίγουρα δεν έχει ανοίγματα πρύμα στο πάνω γκαράζ (ρεμέτζο), οπότε φαίνεται σα να είναι χαμηλά το πλέ. Και το Αριάδνη έτσι είναι. Edited January 21, 2015 by .voyager
Neptune Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Ακριβως οπως τα λεει ο voyager ειναι. Η πλωρη του Ορη σε υψος ειναι οσο τα δυο γκαραζ, ενω του Horizon παει μεχρι το πρωτο. Βεβαια χαρην ομορφιας θα το προτιμουσα να ανεβαινε μεχρι τη μεση του δευτερου γκαραζ οπως εχουν κανει στο Αριαδνη
proud_ionian Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 (edited) αν μεινει ως εχει στις φωτο που κυκλοφορουν στο fb, ειναι μια αηδια και μιση το χρωμα ψηλα πανω απο το ντεκ των ρεμετζων, περιπου οπως το συχωρεμενο το σουμελα Δεν ειναι καθολου ωραιο θα συμφωνησω, τοσο το "σχεδιο" του βαψιματος, οσο και το μπλε που βγηκε αρκετα σκουρο. το λιγοτερο που μπορει να πει κανεις, ειναι οτι ειναι ακαλαισθητο και αυτος που το επελεξε, ειτε δεν εχει γουστο, ειτε ηταν απο ξενυχτι o λογος που στα χρωματιστα ferries, ειδικα στα μικρα και αμπασα, το χρωμα δεν το ευθυγραμμιζουν με το deck των ρεμετζων, αλλα το κοβουν χαμηλοτερα (περιπου στα μισα απο το deck και τα οκια), ειναι για να "δινουν" ογκο στην υπερκατασκευη. εκτος απο το κεφαλονια, το ιδιο μοτιβο εχουμε, αναφερω ενδεικτικα και στο αικατερινη, αλλα και στο superferry. σε αλλα πλοια, που οι γραμμες τους βοηθουν περισσοτερο, το χρωμα ερχεται... συριζα με το deck των ρεμετζων, πχ επτανησος, θεολογος και φιορο. γενικως η πεπατημενη ειναι ο χρωματισμος (και με την προσθηκη καμιας εξτρα ριγας), να ακολουθει τις γραμμες του πλοιου και ειτε να του δινει δυναμικη, ειτε να κρυβει τις ατελειες της σιμοτητας. προσωπικα το κεφαλονια μου αρεσε οπως ειχε. περα απο την εικοσαετη συνηθεια, πιστευω οτι πηγαινε περισσοτερο με τις γραμμες του. βεβαια δεν μου πεφτει και λογος. δικαιωμα της εταιρειας εινα να κανει αλλαγες που θα τραβηξουν το ματι. θα μπορουσε να τραβηξει το μπλε μεχρι τα παραπετα (οπως πχ ο θεολογος) ή ακομη να βαψει και τα παραπετα πλωρα πρυμα και να "κοψει" το μπλε κατω απο τα ανοιγματα του ανω γκαραζ. ετσι και το πλατος του μπλε θα ηταν ομοιομορφο και η τσιμινιερα θα ξεχωριζε. ομως το μοτιβο... σουμεlover που προτιμηθηκε , ειναι σαν πριν βαψουμε, να πηγαμε στο μερος με αισθησιακο περιοδικο υπο μαλλης. παλι καλα που δεν το βαψαμε εξ ολοκληρου μπλε, οπως ειχαν βαψει καταμαυρο το αριαδνη, οταν ταξιδευε ως μπλωτο μπουρδ... , συγνωμη χωρος επιδειξεων μοδας, για το fashion tv ακομη και ετσι (ολο μπλε) καλυτερο θα ηταν απο αυτο που θα δουμε. Edited April 2, 2015 by proud_ionian
stathis Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Colossus μου θυμίζει εμένα. Κατά τη γνώμη μου το πιο όμορφο θα ήταν να έφτανε μέχρι το ντεκ των ρεμέτζων κι αν ήθελαν μπορούσαν να κάνουν μια τσαχπινιά και να τραβηξουν προς τα κάτω το μπλέ απο τα φουγάρα για να ενωθουν. btw ποτε δεν κατάλαβα την μανία του Στρίντζη να χαλαει τα φουγάρα των βαποριών με τις λαμαρίνες που τους κολλαγε.
proud_ionian Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 ηταν για να μοιαζουν (υποτιθεται) με των galaxy & island και να σχεδιαζεται καλυτερα το σινιαλο της strintzis lines. συμφωνω οτι το καλυτερο θα ηταν μεχρι το ντεκ των ρεμετζων (χωρις τα παραπετα) και να μπει και κανενα αλλο (φωτεινο) χρωμα στα σινιαλα
pathfinder Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Έχει δίκιο νομίζω ο stathis ότι έχει κάποια "ευαισθησία" ο καπτα Μάκης με τις τσιμινιέρες. (Ας θυμηθούμε και το Bridge και το Απόλλων Ελλάς). Αλλά -αυστηρά προσωπική άποψη εκφράζω- οι παρεμβάσεις του κατά την άποψή μου ήταν περισσότερο η λιγότερο αισθητικά επιτυχείς.
Neptune Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Ετος 2005, καθε βαπορι που βγαινει απο επισκευη, εχει την εντολη να βαφτει μπλε σκουρο. Καποιοι το παρακαναν αλλα το κραξιμο που εφαγαν κυριως απο δω μεσα τους ισιωσε. 10 χρονια μετα καποιοι στο Ιονιο απλα μας αντεγραψαν
Nikos_Chania Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 (edited) Βάφεται σε ΑΝΕΚίτρινο* η τσιμινιέρα του...δεν έχει μπεί ακόμα η Λεβεντογέννα...αλλα όπου να ναι πιστεύω θα τη δούμε...ελπίζω όχι στραβή *υπάρχει και αυτό της BSF Μα η Κρήτη δεν είναι παράλληλη στον ισημερινό συνάδελφε Edited April 7, 2015 by proud_ionian
Global_Creta Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Σωστός ο Νίκος! "Στραβή" είναι στα τρία φουγάρα αλά Φόσεν καθως και στα Κρήτη. Στα "ζωγραφιστα" σινιάλα (που είχαν Λατώ, Ελ Βεν και Ιεράπετρα) ήταν σωστή. Η λογική "βάζουμε την Κέρκυρα "ξαπλωτή" στο φουγάρο του Berlioz για να χωρέσει και να φαίνεται" δεν ισχύει.
MILTIADIS Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Μονο που εδω εχουμε να κανουμε με το logo μιας εταιρειας και οχι με γεωγραφια.Και θα πρεπει αυτο να ειναι ομοιομορφο και οπως φοριεται στα πλοια απο ιδρυσεως της και οχι οπως το κανουν στο Βενιζελος και στο Λατω. Μαζι και η γραμματοσειρα στις τσιμινιερες εννοειται γιατι κι εκει υπαρχουν παραφωνιες,οχι μονο στο χαρτη
Sf_X Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Καθε πλοιο έχει δικό του σετ για σινιάλα... αλλά είναι ΑΝΕΚ οπότε αμα εχει πιεί δυο ρακάκια παραπάνω αυτός που τα φτιάχνει, βγαίνουν λίγο στραβά
proud_ionian Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Υ.Γ Δεν σωζεται με τιποτα παραμενει αθλιοτητα προσωπικα δεν μπορω να πω ότι με τρελαινει αυτο το καλογουστο βαψιμο του μπλε μεχρι τις βαρδιολες, που υιοθετηθηκε στο κεφαλονια και με αναλογη επιτυχια εφαρμοζεται και στο vastervik, θυμιζει κατι ηλικιωμενους που φορανε βαθια παντελονια και τραβανε τη ζωνη μεχρι τα βυ.. ουπς, συγνωμη μεχρι το στηθος, ενω χαμηλα διαγραφεται οτι... εχει απομεινει . την ιδια ακριβως αισθητικη εχει. Ετος 2005, καθε βαπορι που βγαινει απο επισκευη, εχει την εντολη να βαφτει μπλε σκουρο. εκεινο που με ανησυχει περισσοτερο ειναι αλλο. οπως πριν δεκα χρονια μολις εβαψε η hellenic τα πλοια της σκουρα μπλε, αρχισαν μια μια οι υπολοιπες εταιρειες να βαφουν και τα δικα τους (σαος, νελ, αμφιπλωρα κερκυρας, νησος καλυμνος, μεχρι και η ga αλλα με αλλο τροπο), μηπως δουμε σιγα σιγα τις περισσοτερες εταιρειες να σηκωνουν και αυτες το χρωμα στα πλοια τους (οποιο και αν ειναι αυτο) μεχρι τις βαρδιολες. μια ομορφια θα ειναι
proud_ionian Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 EMMC , αλλα με ζωγραφική "τσαχπινιά" Ωραίος ο συνδιασμός αυτού του ροζ με το σκούρο και ωραίο logo. καλα δεν προκαλει και ριγη συγκινησης . ο ροζ κυκλος, με το λευκο Μ που μοιαζει με... σπερματοζωαριο εν κινησει (με το συμπαθειο κιολας), θυμιζει κατι αναμεσα σε κουκλακι και bar... ειδικου σκοπου στο... maryland
Recommended Posts