Artevelde Posted February 2 Posted February 2 (edited) 13 hours ago, hayabusagr said: Ιδού Είμαι ο μόνος που δεν μου αρέσει καθόλου το νέο σινιάλο; Edited February 2 by proud_ionian quote/μεταφορά
Metal maniac Posted February 2 Posted February 2 Ούτε εμένα μου αρέσει, νομίζω θα μπορούσαν να βρουν κάτι πολύ καλύτερο. Αυτό μου κάνει λίγο σαν πρόχειρο. Σίγουρα όμως μου αρέσει περισσότερο από τα βελάκια και από το sea jets που είχαν πριν
filip Posted February 2 Posted February 2 Με τα Βελακια ηταν πιο ομορφο, απλα διακριτικα, και με την μπλε τσιμινιερα εδεναν ολα μαζι.
olympia palace Posted February 2 Posted February 2 Κατά την γνώμη μου δεν είναι καθόλου ωραίο.Αλλα γενικά δεν περιμένουμε και κάτι παραπάνω από την συγκεκριμένη εταιρεία..Καμία έμπνευση καμία πρωτοτυπία στα σινιάλα(αλλά και στις ονοματοδοσίες των πλοίων της)..Προχειρότητα σε όλα....
Nikos_Chania Posted February 9 Posted February 9 1 hour ago, Thanos Skiathos said: Ξεκίνησε να βάφεται στα κόκκινα ο " φιλόσοφος" Πηγή φωτογραφίας: Pantelis Fyssas ShipsFuns Group Θα περίμενε κανείς, μετά το Fast Ferries Andros, να υιοθετηθεί το ίδιο και στα νέα πλοία, δηλαδή το ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ γραμμένο στην ευθεία με κοινή γραμματοσειρά και το ΚΟΡΑΗΣ με καλλιγραφικά λοξά. Έτσι, να χαμε να λέγαμε και να χαμε να πούμε δηλαδή.
piraeus ships spotting Posted February 16 Posted February 16 (edited) 7 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said: Να υπάρχουν και οι φωτογραφίες για όσους δεν έχουν Facebook. Το Αντιγόνη ακόμα δεν βάφεται με τα νέα σινιάλα. Λογικά θα γίνει τον Μάρτιο η αλλαγή σε αυτό Ο Αχαιός θα φορέσει τα ίδια; Edited February 16 by proud_ionian quote/μεταφορά
Ferry Himuka Posted February 16 Posted February 16 Αμα είναι να γίνει έτσι ο Φοίβος καλύτερα απέναντι. Ίσως είμαι υπερβολικός αλλά είναι καραγκιοζιλίκια τα σινιάλα... Ινδονησία θυμήζουν
shipgreeks Posted February 16 Posted February 16 Θα συμφωνήσω και γω κάτι με χαλάει και νομίζω ότι είναι το κόκκινο θα προτιμούσα αντί για κόκκινο να βάζαν κάποιο τόνο του μπλε.
hayabusagr Posted February 16 Posted February 16 Ακόμη δεν είδαμε πως θα ειναι και καταλήξαμε ότι πρέπει να πάει απέναντι.. Κάπου ωπα με τις υπερβολες ρε παιδια. Είναι δυνατόν να λέγονται σοβαρά τέτοια πράγματα; Χίλιες φορές να έχει διαφήμιση (είτε αρέσει είτε όχι) της οποιας εταιρείας το κάθε πλοίο και να είναι πάντα στη διάθεση όσων το χρειάζονται. Κι ακόμη καλύτερα ότι η εταιρεία θα βάζει ζεστό χρήμα στα ταμεία της κρατώντας υγιή τα οικονομικά της κι έτσι δεν θα αναζητήσει επιπλέον έσοδα μέσω αυξησεων στα ναυλα κλπ. Λίγος ρεαλισμός δεν βλάπτει
olympia palace Posted February 16 Posted February 16 Εμένα εκ πρώτης όψης μια χαρά μου φαίνονται τα χρώματα και επιτέλους κάτι διαφορετικό από την μονοτονία του μπλε που έχει γίνει καθεστώς.Τωρα για τα σχόλια ότι πρέπει να πάει για απέναντι είναι εντελώς υπερβολικά και άστοχα χωρίς καμία ουσία.
Ferry Himuka Posted February 16 Posted February 16 5 minutes ago, olympia palace said: Τωρα για τα σχόλια ότι πρέπει να πάει για απέναντι είναι εντελώς υπερβολικά και άστοχα χωρίς καμία ουσία. 1 hour ago, hayabusagr said: και καταλήξαμε ότι πρέπει να πάει απέναντι.. Κάπου ωπα με τις υπερβολες ρε παιδια. Είναι δυνατόν να λέγονται σοβαρά τέτοια πράγματα; ε δεν ήμουν και 1000% κυριολεκτικός...το να βλέπεις όμως τα βαπόρια που μεγάλωσες μαζί τους έτσι δεν είναι και ευχάριστο. ΥΓ: για τον Φοίβο μήλισα. εν πάσει περιπτώσει μένει να δούμε πως θα κάτσουν και στα υπόλοιπα... Εδω από άλλη οπτική γωνία ενώ βλέπουμε ότι βάζουν και μεταλλικά κάγκελα στον καταπέλτη
hayabusagr Posted February 16 Posted February 16 δεν είναι ευχάριστο να τα βλέπεις να αλλάζουν χρώματα (λες και θα πάθουν κάτι) και να υπάρχει και υγιής εξέλιγη στις εταιρείες τους ; πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Anyway, αρκετά off topic βγήκαμε οπότε ας το αφήσουμε εδώ. Ποια εταιρεία θα διαφημιστεί έχει καταλάβει κανείς ;
proud_ionian Posted February 16 Posted February 16 De gustibus et coloribus non est disputandum Ας δούμε και κάποια αλλαγή εκτός πεπατημένης. Κάποια σινιάλα θα μας αρέσουν, κάποια όχι, αλλά από εκεί μέχρι να λέμε ας πάνε για διάλυση αρκεί να μην αλλάξουν χρώμα...
polmyt Posted February 16 Posted February 16 Θα συμφωνησω με τον @proud_ionian. Ας δουμε και κατι διαφορετικο. Στο δικο μου το ματι μια χαρα ειναι τα χρωματα και αρκετα ευχαριστα στο ματι 26 minutes ago, hayabusagr said: Ποια εταιρεία θα διαφημιστεί έχει καταλάβει κανείς ; Δεν μου θυμιζουν καποια εταιρια τα χρωματα που φαινονται και για να πω την αληθεια κραταω μια πισινη στο αν θα μπει τελικα διαφημηση
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted February 16 Posted February 16 Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα της γνώμης και του προσωπικού του γούστου (περί ορέξεως... κλπ. κλπ.). Το τραγελαφικό είναι να εκφράζονται ακραίες απόψεις με βάση μόνο δύο - τρεις μισές φωτογραφίες όπου η διαδικασία αλλαγής χρωμάτων βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Και ακόμα περισσότερο, από το ημιτελές αποτέλεσμα σε ένα πλοίο να συμπεραίνεις πως θα είναι κάποιο άλλο διαφορετικής σχεδίασης - γραμμών. Ας βαφτούν πρώτα βρε παιδιά τα καράβια, και μετά αν δεν μας αρέσουν...... τα στέλνουμε όλα μαζί για διάλυση. Το Aliaga εκεί θα είναι, δεν πρόκειται να κλείσει.
Power_Jet Posted February 16 Posted February 16 2 hours ago, hayabusagr said: Ποια εταιρεία θα διαφημιστεί έχει καταλάβει κανείς ; Θα μπορούσε και ferryhopper με κάτι τέτοιο για σχέδιο...
proud_ionian Posted February 26 Posted February 26 On 2/21/2025 at 5:56 PM, observer said: ξέρουμε αν θα ακολουθήσει και στα υπόλοιπα συμβατικά της εταιρίας πριν την έναρξη της σεζόν; Ήδη αλλάζουν σιγά σιγά (superstar II, Aqua blue).
Petros P Posted March 7 Posted March 7 Πάντως γλάροι και Saronic δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τλκ
margaritis24 Posted March 13 Posted March 13 Παντως στον Αχαιο παιζει βιντεακι στο FB που το δειχνει να κανουν αμμοβολη μεχρι λαμαρινα κ μετα να το βαφουν τα νεα σινιαλα!
Ferry Himuka Posted March 13 Posted March 13 21 hours ago, Ferry Himuka said: Ας δούμε ένα timelapse της εταιρείας με την αλλαγή του πλοίου @margaritis24
George...f Posted March 13 Posted March 13 Ωστόσο το πλοίο δεν είναι καλό βαμμένο χαμηλα προς τα βρεχαμενα του. Αν το δει κανείς από κοντά στον Πειραιά είναι πολύ άτσαλο το σβήσιμο προς τα ύφαλα του, λες και έχει γίνει με σπρέι. Αν είχε ανέβει και δεξαμενή θα είχε γίνει θεωρώ πιο ολοκληρωμένη δουλειά.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 13 Posted March 13 Δεξαμενή θα ανεβεί λογικά τον Μάϊο και θα διορθωθούν αυτές οι ατέλειες.
Recommended Posts