Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted (edited)

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Υ/Γ Flying Dolphin 17 λόγω μηχανικής βλάβης στον Πειραιά

Quote

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Λ/Φ Αργοσαρωνικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ XVII” Ν.Π. 11483, το οποίο θα εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Πειραιά προς λιμένες Αίγινας και Αγκιστρίου, παρουσίασε μηχανική βλάβη πριν τον απόπλου του από το λιμένα Πειραιά.

Στο “ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ XVII” απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης του και προσκομίσεως βεβαιωτικού αξιοπλοΐας και διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι σαράντα εννέα (49) επιβάτες του, προωθήθηκαν στον προορισμό τους με έτερο πλοίο.

 

Edited by Panagia Ekatontapiliani
  • 4 weeks later...
Posted

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Υ/Γ Flying Dolphin 17 στην Ερμιόνη 

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ερμιόνης, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “FD XVII” Ν.Π. 11483, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο Πειραιάς – Πόρος – Ύδρα – Ερμιόνη – Σπέτσες –  Πόρτο Χέλι, με δεκαεννέα (19) επιβάτες, για διαπίστωση μηχανικής βλάβης, κατά τον κατάπλου του στο λιμένα Ερμιόνης.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ερμιόνης του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του “FD XVII” μέχρι τη χορήγηση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες πρόκειται να προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρίας.

 

  • 1 month later...
Posted

Μηχανική βλάβη στο Ε/Γ-Υ/Γ Flying Dolphin 17 στο Πειραιά

Quote

Μηχανική βλάβη διαπιστώθηκε στην αριστερή κύρια μηχανή του Ε/Γ-Υ/Γ ''F/D XVII'' Ν.Π.11483, απογευματινές ώρες χθες, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Πειραιά για Πόρο – Ύδρα – Ερμιόνη – Σπέτσες – Πορτοχέλι, και συγκεκριμένα ενώ βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του βόρειου τμήματος του αγκυροβόλιου Πειραιά.

Το ανωτέρω πλοίο επέστρεψε με μειωμένη ταχύτητα και κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμένα Πειραιά, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι εκατόν δώδεκα (112) επιβάτες.

Από το Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού του Α΄ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''F/D XVII'' μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης – αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Οι επιβάτες πήγαν να φύγουν με το Flying Dolphin 29 αλλά χάλασε και αυτό!!  Και τελικά έφυγαν με το Flying Cat 6!!

Posted

Εντάξει, έχει καταντήσει αηδία πια αυτό με τα δελφίνια, χαλάνε -ανεξαρτήτως εταιρείας- πιο συχνά κι απ' τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ.

  • 3 months later...
Posted

Μηχανική βλάβη στο Ε/Γ-Υ/Γ Flying Dolphin 17 στο Πόρτο Χέλι

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πορτοχελίου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “F/D XVII” Ν.Π.11483 ότι το εν λόγω πλοίο παρουσίασε μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή, ενώ έπλεε μεταξύ των λιμένων Πορτοχελίου και Σπετσών.

Το “F/D XVII”, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πόρτο Χέλι προς Σπέτσες-Ερμιόνη-Ύδρα-Πόρο-Πειραιά, επέστρεψε στον οικείο λιμένα, όπου αποβίβασε με ασφάλεια τους δύο επιβάτες του, οι οποίοι πρόκειται να προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ-Υ/Γ μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

 

  • 3 weeks later...
Posted

Copy paste από πάνω. Νέα βλάβη σήμερα. Πάλι ανάμεσα σε Πόρτο Χέλι και Σπέτσες.

Posted

Αρχικά ανακοίνωσαν πως θα κατέβαινε το 29 αλλά τελικά κατεβαίνει το fc6 για να πάρει τον κόσμο από Ύδρα και Πόρο. Από Σπέτσες και Πόρτο Χέλι προωθήθηκαν οδικώς

Το 17 ανεβαίνει με χαμηλές ταχύτητες

Posted

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για τη μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Υ/Γ Flying Dolphin 17 στις Σπέτσες 

Quote

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σπετσών, ότι το Ε/Γ – Υ/Γ «FLYING DOLPHIN XVII» Ν.Π. 11483 παρουσίασε αδυναμία ανύψωσης κατά την αύξηση στροφών αριστερής κύριας μηχανής πρόωσης, εκτελώντας  προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πόρτο Χέλι για Σπέτσες – Ερμιόνη – Ύδρα – Πόρο με επτά (07) επιβάτες.

Το ανωτέρω πλοίο κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμένα Σπετσών, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι επιβάτες του . 

Από το Λιμεναρχείο Σπετσών απαγορεύτηκε ο απόπλους του “FLYING DOLPHIN XVII” μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, ενώ οι επιβάτες θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Το Flying Dolphin 17 πήγε στο Πέραμα για την αποκατάσταση της βλάβης του.

  • 4 weeks later...
Posted

Κάτι πρέπει να συμβαίνει πάλιο με το πλοίο γιατί λίγο μετά τον Πόρο έκοψε ταχύτητα και πλέον πηγαίνει προς Αίγινα με 7.5 μίλια.

Posted

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο μηχανικό πρόβλημα γιατί το Flying Dolphin XVII ταξιδεύει με κανονική ταχύτητα!! Μπορεί λόγω καιρού να έπεσε το δελφίνι στο τμήμα ανάμεσα στο Πόρο και τη Πέρδικα, οπού μετά απάγκιασε και επανήλθε σε κανονική ταχύτητα.

  • 1 month later...
Posted

Μηχανική βλάβη Ε/Γ - Υ/Γ Flying Dolphin 17 στον Πειραιά 

Quote

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, το Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού του Α' Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για περιστατικό μηχανικής βλάβης του Ε/Γ-Υ/Γ “FLYING DOLPHIN ΧVII”  Ν.Π.11483, στον άξονα μετάδοσης της δεξιάς κύριας μηχανής κατά την εκτέλεση έκτακτου δρομολογίου,  από Ύδρα προς λιμένα Πειραιά.

Το “FLYING DOLPHIN  ΧVII”, πλέοντας συμβατικά, κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμένα Πειραιά, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι ογδόντα δύο (82) επιβάτες που μετέφερε.

Από το Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά απαγορεύτηκε ο απόπλους του, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

 

Posted

To οποίο δελφίνι, είχε κατεβεί για να πάρει τον κόσμο του FC3 από την Ύδρα και έκανε πάνω από 2,5 ώρες για Πειραιά αντί για 1:10!

  • 1 month later...
Posted

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Υ/Γ Flying Dolphin 17 στον Πόρο. 

Μηχανική βλάβη παρουσιάστηκε στο Ε/Γ-Υ/Γ ''F/D XVII' Ν.Π.11483, μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενώ εκτελούσε δρομολόγιο από Πειραιά προς Ύδρα – Ερμιόνη – Σπέτσες – Π. Χέλι και επιστροφή, με εκατόν εννέα (109) επιβάτες.

Ειδικότερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πόρου, ότι ενώ το ανωτέρω Υ/Γ έπλεε ανοιχτά της ν. Αίγινας, διαπιστώθηκε βλάβη του συστήματος ανύψωσης και θα συνέχιζε τον πλου με συμβατική ταχύτητα προς λιμένα Πόρου λόγω εγγύτητας.

Το ''F/D XVII'' κατέπλευσε στον λιμένα Πόρου, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι επιβάτες, οι οποίοι προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Από το Λιμεναρχείο Πόρου απαγορεύτηκε ο απόπλους του, μέχρι προσκομίσεως βεβαιωτικού αξιοπλοΐας και διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

  • 1 month later...
Posted

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για τη μηχανική βλάβη χθες του Ε/Γ-Υ/Γ Flying Dolphin 17 στον Πειραιά

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αργοσαρωνικού,  ότι το Ε/Γ-Υ/Γ “ΦΛΑΙΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΧVII” Ν.Π. 11483, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά προς Αίγινα, παρουσίασε μηχανική βλάβη στην δεξιά κύρια μηχανή και ότι θα επέστρεφε στο λιμένα Πειραιά.

Το εν λόγω πλοίο κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμένα Πειραιά, όπου αποβίβασε με ασφάλεια τους δεκατέσσερις επιβάτες του.

Από τη Λιμενική Αρχή Αργοσαρωνικού απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ-Υ/Γ, ενώ κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη η συνέχιση των πλόων του.

 

  • 4 weeks later...
Posted

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ -Υ/Γ Flying Dolphin 17 στον Πειραιά στις 8/11/18

Quote

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αργοσαρωνικού, ότι το Ε/Γ-Υ/Γ “ΦΛΑΙΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΧVII” Ν.Π. 11483, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά προς Πόρο, Ύδρα, Ερμιόνη, Σπέτσες και Πορτοχέλι, παρουσίασε αδυναμία ανύψωσης επί πέδιλων και ότι θα επέστρεφε στο λιμένα Πειραιά.

Το εν λόγω πλοίο κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμένα Πειραιά, όπου αποβίβασε με ασφάλεια τους εκατό (100) επιβάτες του.

Από τη Λιμενική Αρχή Αργοσαρωνικού απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ-Υ/Γ, μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

 

  • 7 months later...
Posted

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Υ/Γ Flying Dolphin 17 στην Αίγινα

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αίγινας, απογευματινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ ''ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ XVII'' Ν.Π.11483, ότι κατά την διάρκεια εκτέλεσης προγραμματισμένου δρομολογίου του προερχόμενο από το λιμένα Αγκιστρίου και με επόμενο λιμένα τον Πειραιά, με είκοσι οκτώ επιβάτες και έξι άτομα πλήρωμα, παρουσιάστηκε μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή.

Το πλοίο κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμένα Αίγινας όπου αποβιβάστηκαν οι επιβάτες του με ασφάλεια.

Από το Λιμεναρχείο Αίγινας απαγορεύτηκε ο απόπλους του  ''ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ XVII'', μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ όλοι οι επιβάτες του προωθήθηκαν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας  στον προορισμό τους με άλλα πλοία.

 

  • 3 months later...
Posted

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για τη μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Υ/Γ Flying Dolphin 17 στην Ερμιόνη

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ερμιόνης, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ ''F/D XVII'' Ν.Π. 11483, ότι ενώ είχε αποπλεύσει από το λιμένα της Ύδρας άκουσε έντονο κραδασμό στον άξονα της αριστερής κύριας μηχανής, και επρόκειτο να καταπλεύσει στο λιμένα της Ερμιόνης καθυστερημένα με μειωμένη ταχύτητα.

Το ανωτέρω πλοίο, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Πόρο – Ύδρα – Ερμιόνη – Σπέτσες, κατέπλευσε στο λιμένα Ερμιόνης όπου αποβιβάστηκαν εξήντα τρεις (63) επιβάτες. Οι δέκα (10) είχαν προορισμό την Ερμιόνη, ενώ οι πενήντα τρεις (53) τις Σπέτσες όπου προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Ερμιόνης του Λιμεναρχείου Ναυπλίου απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, ενώ κατόπιν αυτοψίας από ιδιώτη δύτη και επιθεώρησης από Επιθεωρητή του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων διαπιστώθηκε απώλεια του ενός τρίτου περίπου του φτερού της αριστερής προπέλας.

Απογευματινές ώρες, κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, επετράπη ο απόπλους του ''F/D XVII'' προκειμένου εκτελέσει μεμονωμένο πλου του για την Επισκευαστική Βάση Περάματος.

Το Flying Dolphin 17 βρίσκεται από χθες στην επισκευαστική βάση της HSW στο Πέραμα.

  • 10 months later...
Posted

Βλάβη του Ε/Γ-Υ/Γ Flying Dolphin 17 στην Αίγινα στις 7/8/20

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αίγινας, μεσημβρινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του  Ε/Γ-Υ/Γ ''F/D XVII'' Ν.Π. 11483, για εμπλοκή αντικειμένου στα πτερύγια του πλοίου κατά την εκτέλεση δρομολογίου του από λιμένα Πειραιά προς λιμένα Αίγινας, με πενήντα οκτώ (58) επιβάτες.

Το  ''F/D XVII'' κατέπλευσε  με συμβατική ταχύτητα με ασφάλεια στο λιμένα Αίγινας, όπου αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του, ενώ κατόπιν επιθεώρησης από Επιθεωρητή του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων, επετράπη ο απόπλους του προς συνέχιση του δρομολογίου του για  λιμένα Πειραιά.

 

  • 1 month later...
Posted

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Υ/Γ Flying Dolphin 17 στην Αίγινα

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αίγινας, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΧVII” Ν.Π. 11483,  ότι λίγη ώρα μετά  τον απόπλου του Ε/Γ-Υ/Γ από το Λιμένα Αίγινας για εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου με προορισμό τον Πειραιά, με τριάντα επτά (37) επιβάτες, παρουσιάστηκε εμπλοκή αντικειμένου στην αριστερή προπέλα του πλοίου.

Το “ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΧVII” επέστρεψε αυτοδύναμα στο λιμένα Αίγινας όπου κατέπλευσε με ασφάλεια και αποβίβασε τους επιβάτες, οι οποίοι προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας. 

Κατόπιν διενέργειας επιθεώρησης από Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων καθώς και από ιδιώτη δύτη, διαπιστώθηκε απώλεια τμήματος του ενός πτερυγίου και στρέβλωση των άλλων δύο πτερυγίων της προπέλας του εν λόγω πλοίου.

Από το Λιμεναρχείο Αίγινας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω Ε/Γ-Υ/Γ μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ούτε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

 

  • 9 months later...
Posted

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Υ/Γ Flying Dolphin 17 στον Πειραιά στις 14/07/21

Quote

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, το Α' Λιμενικό Τμήμα Αργοσαρωνικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ XVII” Ν.Π. 11483 ότι το εν λόγω σκάφος παρουσίασε δυσλειτουργία στη δεξιά κύρια μηχανή, ενώ εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Πειραιά προς λιμένα Αίγινας.

Το Ε/Γ-Υ/Γ επέστρεψε στον Πειραιά και αποβίβασε με ασφάλεια 59 επιβάτες, οι οποίοι προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

 

  • 7 months later...
Posted

Μηχανική βλάβη του  ΕΓ-ΥΓ Flying Dolphin XII στην Αίγινα

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αίγινας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΧVIΙ” Ν.Π. 11483 ότι, ενώ το πλοίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Αγκίστρι - Αίγινα - Πειραιάς, παρουσίασε μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή.

Το Ε/Γ-Υ/Γ πλοίο, κατέπλευσε αυτοδύναμα στον λιμένα Αίγινας, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι τριάντα (30) επιβάτες.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ οι επιβάτες με προορισμό τον λιμένα Πειραιά, προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Από το Λιμεναρχείο Αίγινας, αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω Ε/Γ-Υ/Γ πλοίου, ενώ μετά την προσκόμιση βεβαιωτικού από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, του επετράπη μεμονωμένος πλους για τον λιμένα Περάματος προς αποκατάσταση της βλάβης.

 

Posted

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Υ/Γ Flying Dolphin 17 στον Πειραιά

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πειραιά από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΦΛΑΙΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ XVII” Ν.Π. 11483 ότι, κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από λιμένες Πόρτο Χελίου – Σπετσών – Ερμιόνης – Ύδρας – Πόρου με τελικό προορισμό τον Πειραιά, παρουσιάστηκε πιθανή εμπλοκή αντικειμένου στα πτερύγια του σκάφους.

Το πλοίο κατέπλευσε στον λιμένα Πειραιά με συμβατική πλεύση και αποβίβασε με ασφάλεια τους 95 επιβάτες του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ-Υ/Γ μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο.

 

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...