Panagia Ekatontapiliani Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 On 3/8/2017 at 2:30 PM, Panagia Ekatontapiliani said: Κατά τη διάρκεια της μεθόρμισης του Swift 1 με τα ρυμουλκά (για να μην φαίνεται η βομβαρδισμένη πλώρη), το πλοίο πρέπει να είχε μια επαφή με τη προβλήτα!! On 3/8/2017 at 3:31 PM, Neptune said: Και του χαλασε τη μοστρα ε Μπορεί να χάλασε τη μόστρα του πολύτιμων μηχανών του Swift 1!!
Panagia Ekatontapiliani Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 Πριν λίγες ημέρες το Swift 1 ήρθε ρυμουλκούμενο στο ναυπηγείο Σαλαμίς στο Αμπελάκι, όπου έχει δέσει δίπλα στον Αίολο Κεντερη Ι. Είναι εντυπωσιακή η εικόνα της καταστραμμένης πλώρης του πλοίου!!!
Petros P Posted November 4, 2017 Author Posted November 4, 2017 Δε νομίζω οτι χωράει αμφιβολία πως ΔΕ θα επισκευαστεί αυτο το κουφάρι υ.γ. να βάλω κανενα στοίχημα αλα Νέαρχος?
Panagia Ekatontapiliani Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 Και εγώ πιστεύω δύσκολα θα μετασκευαστεί αυτό το πλοίο αλλά ένας άνθρωπος μου έλεγε ότι η σκέψη δεν έχει εγκαταλειφθεί!! Και μου είχε πει ότι είχαν σχεδιάσει να έρχονται το κομμάτια έτοιμα από ναυπηγείο στο Gdansk και να κολλιούνται πάνω στο πλοίο εδώ!!
.voyager Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 Μην το δούμε το καλοκαίρι του 2019 να προσπερνά το HS7 με 40 κόμβους!
HIGHSPEED 6 Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Να προσπερνά το Highspeed 7 δύσκολο γιατί ειναι πιο γρήγορο το 7αρι
Guest NissosRodos Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Η μονη λυση για να φτιαχτει ειναι μια Oti εγινε και στο highspeed 7 οταν καηκε δηλαδη ναυπηγειο στο εξωτερικο
HIGHSPEED 6 Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Το Swift 1 δεν παίζει να επισκευαστεί ;
Guest NissosRodos Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Στην ελλαδα δεν γινεται να επισκευαστει!!!!!!!
HIGHSPEED 6 Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Εννοώ αν υπάρχει προοπτική να επισκευαστεί ή αν εν τελεί θα χρησιμοποιηθεί για ανταλλακτικά ;
Panagia Ekatontapiliani Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 3 hours ago, .voyager said: Στο πρώτο εκ των δύο διάβαζα προχθές ότι το πολεμικό της Seajets θα επισκευαστεί. Δεν ξέρω μήπως έχει βάση αυτό, δεδμένου ότι μπορεί να έχει επέλθει συμφωνία μαζί τους, όντας οι καταστευαστές του. Αυτό αναφέρθηκε εξαιτίας των δηλώσεων από την Seajets πριν το καλοκαίρι ότι θα μετασκευαστεί το Swift 1!! Αυτή τη στιγμή η Seajets έχει βγάλει τις μηχανές του Swift 1 στην αγορά για πούλημα!! Όποτε μάλλον οι δηλώσεις για μετασκευή του Swift 1 θα μείνουν στα λόγια.
Panagia Ekatontapiliani Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 Πλέον το Swift 1 είναι με τη πλώρη προς το ναυπηγείο Σαλαμίς στο Αμπελάκι και μας δείχνει τη πρύμη του. Βλέπουμε ότι το Swift 1 γραφεί στη πρύμη το όνομα Ift με σημαία Cook Islands και λιμάνι νηολογίου Avatiu. Από ότι λένε οι γραφές από την 1η Μάρτιου του 2017 λέγεται Ift και όχι Swift 1!!!
HIGHSPEED 6 Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Θα επισκευαστεί τελικά , για να τεθεί σα λειτουργία ;
Panagia Ekatontapiliani Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 On 30/12/2017 at 5:48 PM, Panagia Ekatontapiliani said: Αυτό αναφέρθηκε εξαιτίας των δηλώσεων από την Seajets πριν το καλοκαίρι ότι θα μετασκευαστεί το Swift 1!! Αυτή τη στιγμή η Seajets έχει βγάλει τις μηχανές του Swift 1 στην αγορά για πούλημα!! Όποτε μάλλον οι δηλώσεις για μετασκευή του Swift 1 θα μείνουν στα λόγια. Η απάντηση νομίζω έχει δοθεί πιο πάνω!! Από όσο μαθαίνω θα βγάλουν σύντομα δυο μηχανές από το σκάφος, όποτε δεν πρόκειται να επισκευαστεί!!!
HIGHSPEED 6 Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Οκ, ευχαριστώ πολυ ! Εχει αγοράσει κάποιο άλλο η seajets ;; Γιατί για πατμο μου φαίνεται αδιανόητο να μπει το sea speed jet
Nikos_Chania Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Δηλαδή αγόρασε ένα κουφάρι για να πουλήσει ανταλλακτικά;! Και έχει κέρδος;!
marioskef Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Οταν μια μηχανη αγοραζεται για καποια επταψηφιο ποσο, τοτε δυνητικα θα μπορουσε να εχει ενα σεβαστο κερδος.
Petros P Posted January 28, 2018 Author Posted January 28, 2018 Τοσα εχει παρει για ανταλλακτικά αυτο σας πειραξε
Panagia Ekatontapiliani Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Θεωρητικά οι μηχανές του πλοίου ήταν ότι καλύτερο υπήρχε στο πλοίο μιας και είχαν πολύ λίγες ώρες λειτουργίας!! Αλλά θα μου προκαλούσε εντύπωση εάν δεν εχουν μπει νερά στους οχετους από τους καονοδοχους την ώρα της κατάσβεσης μετά την επίθεση με τη ρουκέτα.
Aqua_blue Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Στις Δηλωσεις Τακτικης Δρομολογισεις το Ift(ex swift 1) ζηταει δρομολογιση στην γραμμη Ρεθυμνο-Θηρα-Ναξος
polmyt Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 H πιο κλασικη από τις δηλώσεις δρομολόγησης της Seajets που δεν προκειται να πραγματοποιηθεί με το πλοιο που δηλωνεται
speedrunner Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Μα μετά απο τόσα χρόνια ακόμη δεν έχετε καταλάβει την λογική των δηλώσεων δρομολόγησης της seajets? Αυτή την στιγμή έχει δηλώσει όλα τα διαθέσιμα πλοία που έχει σε πάρα πολλές γραμμές άσχετα με το αν μπορούν να ταξιδέψουν ή όχι, έτσι έχει την δυνατότητα αν αγοράσει κάποιο καινούριο πλοίο μέχρι τότε να μπορεί να το δρομολογήσει έχοντας κατοχυρώσει την γραμμή χωρίς να χρειάζεται κάποια έγκριση απο το ΣΑΣ.
Panagia Ekatontapiliani Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Ή ότι κάνουμε δηλώσεις για να κάνουμε άνω κάτω τα δρομολόγια των γραμμών που είναι αντίπαλοι και μετά κάνουμε μια αποδρομολογηση!!!
polmyt Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Δεν διαφωνω ,απλα ηθελα να τονισω ότι το συγκεκριμενο εκτος ολων των αλλων είναι και διαλυμενο.Τουλαχιστον τα υπολοιπα τα βλέπεις εξωτερικα και λες ταξιδευουν
Recommended Posts