diks Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 On 11/10/2019 at 7:07 PM, George...f said: Τελικά μάθαμε που κατέληξαν οι μηχανές του; Πουλήθηκαν σε τρίτους ή μας ετοιμάζει κάποια έκπληξη ο Super Mario? απο τις μηχανες μονο ο στροφαλος υπαρχει ολα τα αλλα δρομο
Panagia Ekatontapiliani Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 On 10/15/2018 at 6:57 AM, Nikos_Chania said: Πότε μας αφήνει για απέναντι; Το Ift είναι ακόμα εδώ ενωμένο δυνατό, σχεδόν τρία χρόνια από την άφιξη του στην Ελλάδα.
Panagia Ekatontapiliani Posted May 30, 2020 Posted May 30, 2020 Το Ift άλλαξε θέση στο ναυπηγείο του Κόρου και πλέον είναι δεμένο μπροστά από το Paros Jet.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 Επίσκεψη στο κατεστραμμένο εσωτερικό του Ift.
Strofalos Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 Καλά στέκει πάντως..! Στις εμπορικές κατασκευές δεν υπάρχει πρόβλεψη για πλήγμα και φυσιολογικά, θα έπρεπε να είχε καταρρεύσει και η δομή και το πάνω ντεκ. Χώρια δε πως με τις θερμοκρασίες που αναπτύσσονται κατά την έκρηξη, θα έπρεπε να έχει λιώσει όλο το τμήμα σε απόσταση 5-10 μέτρων. Τηρουμένων των αναλογιών, καλά ανταποκρίθηκε.
spiroszante Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 Απ' τη στιγμή που οι πιθανότητες να επισκευαστεί είναι μηδενικές,ας το στείλει για σκραπ μαζί με τα υπόλοιπα 3(Highspeed jet,HSC Cat,Apri) που βρίσκονται στη Χαλκίδα.
Takisg Posted March 24, 2023 Posted March 24, 2023 H εταιρία έχει αρκετά πλοία τα οποία όντως είναι για σκραπ πλην όμως είναι άμεση πηγή ανταλλακτικών για τα ταχύπλοα που είναι σε πλήρη λειτουργία!!! Οπότε δεν νομίζω να φύγει κάποιο από αυτά για την φλόγα του διαλύτη εκτός κι αν δεν υπάρχει κάτι άλλο για να πάρουν από αυτά!!!
Panagia Ekatontapiliani Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 Πάλι αλλαγή θέσης για το Ift που πλέον είναι δεμένο στο ντοκο του ναυπηγείου του Κόρου. Πρόσφατα σε μια συζήτηση που είχα με ένα γνωστό μου γιατί δεν φεύγει για σκράπ το πλοίο, αφού έχουν βγάλει τις κύριες μηχανές από το πλοίο, μου απάντησε είναι δύσκολο να φύγει γιατί δεν μπορεί να ασφαλιστεί για τη ρυμούλκηση σε κάποιο διαλυτήριο και όταν ήρθε, ήρθε ρυμουλκούμενο με τη πρύμη.
Strofalos Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 Λογικό, σύμφωνα με την φωτογραφία, τα θραύσματα έχουν διαλύσει το δεξί μέρος της.
polmyt Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 Σε καθε περιπτωση πρεπει να βρεθει ενας τροπος να φυγει.Δεν γινεται να μεινει εδω για παντα
Shippihs Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 Ειναι μέχρι να κάτσει κάτω και να κοπεί επιτοπου
Αρακλειανός Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Το Ift βρίσκεται ακόμα στο ίδιο σημείο, πάντως μου κάνει εντύπωση το ότι έχει καταστραφεί ολόκληρο αλλά παραμένει αβύθιστο...
Recommended Posts