ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 (edited) Eκτός από το αγγλικό sponsons στα ελληνικά έχει επικρατήσει αντίβαρα Δλδ τι άλλη δουλειά να κάνουν; Edited December 9, 2022 by polmyt quote
polmyt Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Αναχωρηση του πλοιου απο το κεντρικο λιμανι λογικα στις αρχες των 80s Πανεμορφο με αυτο το χρωματισμο και χωρις σινιαλα στο πλαι
Metal maniac Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Ο παππούς μου ήταν μπαρκαρισμενος σε αυτό και έχουμε σπίτι και την μπλούζα που φορούσαν το πλήρωμα με τα σινιάλα του Νομικού πάνω!!
nikosal Posted June 13, 2024 Posted June 13, 2024 Μια καταπληκτική φωτογραφία από το 1979, παραθέτω όνομα φωτογράφου και πληροφορίες: Xenophon Argiriou, kiev 4, Ilford fp4, «κλασσικη σκηνη στα καταστρωματα των πλοιων για τα νησια του Αιγαιου εκεινη την εποχή»
nomikos Posted October 3, 2024 Posted October 3, 2024 Πάμε να θυμηθούμε τη διαρρύθμιση των εσωτερικών χώρων του Λήμνος. Στο χαμηλότερο ντεκ επιβατών πρύμα είχε αεροπορικά ,στο μέσον και δεξιά είχε το λογιστήριο και πλώρα δεξιά το μπαρ και αριστερά ως το καθρέφτη τραπεζοκαθίσματα που θυμίζαν τραπεζαρία στρατοπέδου .Εκεί στο λογιστήριο δίπλα είχε έναν πολύ μεγάλο ναυτικό χάρτη των Κυκλάδων. Στο από πάνω ντεκ μέσα από τις τσιμινιέρες είχε καμπίνες επιβατών και πλώρα στο καθρέφτη είχε σαλόνι. Το σαλόνι αυτό πρέπει να ήταν διακεκριμένης και ήταν κλειστό στα ενδοκυκλαδικά που έκανε τελευταία. Πάμε να το θυμηθούμε όταν έκανε ενδοκυκλαδικά στα τελευταία του. Ένα 5αρακι δευτερόπρυμα που είχε αυτή τη μέρα, το επηρέαζε αρκετά στη πλεύση του.
Ferry Himuka Posted February 10 Posted February 10 13 minutes ago, ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ said: To 1983 δεν ήταν σκάντζα κανενός από τα 2 που γράφουν οι φίλοι Ειδικά το ΛΗΜΝΟΣ δεν νομίζω να πέρασε από Χίο Σε συνέντευξη του μαστρό Αθανάσιου Παούρη αναφέρεται ότι έκανε Ραφήνα - Χίο - Μυτιλήνη - Λήμνο - Καβάλα
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted February 10 Posted February 10 Το 1983 σίγουρα δεν πέρασε Γιά το 1994 δεν βάζω το χέρι στη φωτιά
pkos Posted February 11 Posted February 11 On 2/10/2025 at 10:39 PM, Ferry Himuka said: Η του Λήμνος που το έκανε μέχρι το 94 νομιζω Το Λήμνος από ότι κατάλαβα έκανε αντικατάσταση του Ελλάς Εξπρές από το βίντεο με το κ.Παουρη γιατί είπε το χειμώνα πήγαμε και καναμε άγονη σαν να το θυμάμαι βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος. Βέβαια το Ελλάς δε ξέρω πότε πουλήθηκε στη Κέρκυρα για να είμαι σίγουρος για αυτή τη πληροφορία
Recommended Posts