Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Δεν νομίζω να ελέγχει μόνο το 25%... Όταν της δίνει ολόκληρο βαπόρι και όταν ελέγχει την γραμμή της "Messina"... Επίσης στην Ustica δεν νομίζω ότι έχει τρένα έτσι ώστε να απασχολεί και τόσο την Blu Navy αυτή η γραμμή έτσι ώστε να ναύλωση ολόκληρο βαπόρι για εκεί!! Απλά το κάνει για εμπορικούς σκοπούς και να διαφημιστή όπως κάνει και στην γραμμή Porto Ferraio - Piombino!!

RFI μπορεί να έχει κάνει κοινοπραξία με την Caronte διότι πολύ μεγάλο ποσοστό το ελέγχει η Caronte στον κόλπο της "Messina" με σημαντικές προσθήκες το Elio και ένα ακόμα αδελφό πλοίο που θα είναι τώρα έτοιμο το 2024... Εάν και ακόμα επιμένω ότι όλα τα ελέγχει η Caronte!

Posted
8 hours ago, Barbarosas1993 said:

Επίσης στην Ustica δεν νομίζω ότι έχει τρένα έτσι ώστε να απασχολεί και τόσο την Blu Navy αυτή η γραμμή έτσι ώστε να ναύλωση ολόκληρο βαπόρι για εκεί!!

Μα στην Caronte δεν ανήκει το Vesta; Σύμφωνα με το Equasis, το έχουν από το 2016. Η Blu Navy είναι ο ναυλωτής, όχι ο ιδιοκτήτης.

Posted

Δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική. Για ποιο λόγο δεν μπορεί η Caronte, στην οποία ανήκει κατά τα φαινόμενα το πλοίο, να το δρομολογήσει στη γραμμή της Ustica, όσο κάνει την ακινησία του το ομόσταυλο Sibilla.

Το γεγονός πως το πλοίο φοράει τα χρώματα της Blu Navy (που ΔΕΝ έχει σχέση με τα τραίνα), δεν σημαίνει απαραίτητα πως δουλεύει ακόμα για αυτήν. Υποθέτω πως απλά ξέμειναν τα σινιάλα της Blu από όταν αντικαθιστούσε το Acciarello, μιας και δεν έχει δέσει από τότε.