polmyt Posted June 14, 2016 Author Posted June 14, 2016 Ισχυει αυτο που λεει ο Panagia Ekatontapiliani.Σε αυτη τη φωτο φαινεται ξεκαθαρα το ασανσερ. Δυο ΙΧ χωραγε το ασανσερ του ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ
proud_ionian Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 (edited) οταν πηγε το μυτιληνη στη ντανα, υπηρξε μια παραφιλολογια οτι θα ακολουθησει και ο ταξμαν. υπαρχει καποια κινητικοτητα ή τζιφος; Edited September 7, 2016 by proud_ionian λινκ
polmyt Posted October 26, 2016 Author Posted October 26, 2016 Προς το παρον δεν εχει γινει καποια μετακινηση και το πλοιο εξακολουθεί να είναι στο Λαυριο Να το δουμε και πως δειχνει σε καλοκαιρινες φωτογραφιες όταν το φορουμ ηταν κλειστο
Neptune Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Τι εγινε ρε παιδια χθες στο Λαυριο με τον Ταξμαν? Δε μπορω να διασταυρωσω πληροφοριες. Κανενας απο κει κατω ξερει?
Panagia Ekatontapiliani Posted April 16, 2017 Posted April 16, 2017 Το Ταξιάρχης έχει συμπλήρωση ήδη δυο χρόνια παροπλισμό στο λιμάνι του Λαυρίου. Πέρυσι είχε υπάρξει ενδιαφέρον από μια εταιρεία για να το αγοράσει αλλά δεν προχώρησε και απέκτησαν άλλο πλοίο αργότερα.
hayabusagr Posted April 17, 2017 Posted April 17, 2017 Τολμώ να υποθέσω πως οποία εταιρεία και αν ήταν και οποίο πλοίο κι αν πήρε τελικά μάλλον έκανε καλή επιλογή
Neptune Posted April 17, 2017 Posted April 17, 2017 Σας πληροφορω κυκλοφορουν στο Αιγαιο (και στο Ιονιο) μεγαλυτερα σουργελα απο τον Ταξιαρχη
hayabusagr Posted April 17, 2017 Posted April 17, 2017 πέρα από το μηχανικό κομμάτι και φυσικά αυτό της (μη) συντήρησης το σχόλιό μου πήγαινε και στα τυχόν χρέη που βαραίνουν το πλοίο. Εάν δε συνυπολογίσουμε και την ηλικία του τότε κλάφτα
oceanus Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Στο κάδρο ελληνικής εταιρείας που ταξιδεύει στην Αδριατική !!!
Panagia Ekatontapiliani Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Μάλλον στο κάδρο της European Seaways αναφέρεσαι!!
proud_ionian Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 πουληθηκε δηλαδη ΄ή απλα υπαρχει ενδιαφερον;
christos kefalonia Posted April 22, 2018 Posted April 22, 2018 Σε τι κατάσταση βρίσκεται το βαπόρι;;; Γνωρίζει κανεις;;
polmyt Posted April 22, 2018 Author Posted April 22, 2018 Στο Λαυριο είναι ακομα και στην ιδια κατασταση με περυσι
christos kefalonia Posted April 22, 2018 Posted April 22, 2018 (edited) Πραγματικά κρίμα... Edited April 23, 2018 by proud_ionian
Aqua_blue Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 Σημερα το Ταχιαρχης ανοιξε το συστημα ΑIS του υστερα απο πολλα χρονια ...μηπως αυτο πρεπει να σημαινει κατι ??😀 Ειχε ακουστει πριν καιρο πως θα το πηγαινανε και αυτο σε ντανα της Ελευσινας οπως και το Θεοφιλος !!!
SeaTwister Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 Ναι ισχύει αυτό που λες για την μετακίνηση στην Ελευσίνα, αλλά απ'όσο ξέρω τίποτα δεν έχει γίνει ακόμα. Όσο για το AIS μου κάνει εντύπωση, ίσως όπως λες να σημαίνει κάτι ή απλά να ήταν τυχαίο
Kostis cruises Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 Βίντεο από την ίδια ημέρα, παλιό, σκουριασμένο, πάντα αρχοντικό και ποτέ αδιάφορο: https://m.youtube.com/watch?v=BjNbqZf6P6o&t=33s Καλή συνέχεια.
Nikos_Chania Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 Σε γκρουπ στο fb αναφέρεται οτι το πλοιο θα ερθει σήμερα ή αύριο ρυμουλκούμενο στο Πέραμα διότι πουλήθηκε και θα επαναδραστηριοποιηθεί. Τι γνωρίζουμε;
Petros P Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 Δεν πουλήθηκε . Οσο ξερω στη ντανα της Ελευσίνας θα το φερει η Εθνική Τράπεζα οπως εκανε και με το Θεόφιλος
Panagia Ekatontapiliani Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 (edited) Ούτε και εγώ ξέρω να πουλήθηκε αλλά επειδή έβγαινε σε πλειστηριασμό από το Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου ως επικίνδυνο και επιβλαβές στις 3/8/18 με αρχική τιμή τις 850000€, φαίνεται να αποφασίστηκε να απομακρυνθεί από τη Τράπεζα/εταιρεία. Παλιότερα είχε δείξει ενδιαφέρον μια εταιρεία από την Ελλάδα να το αγοράσει, αλλά δεν προχώρησε τελικά η δουλειά. Χθες έτυχε να με πάρει κάποιος γνωστός μου και άρχισε να με ρωτάει για πληροφορίες σχετικά με το Ταξιάρχης. 2 hours ago, Nikos_Chania said: Σε γκρουπ στο fb αναφέρεται οτι το πλοιο θα ερθει σήμερα ή αύριο ρυμουλκούμενο στο Πέραμα διότι πουλήθηκε και θα επαναδραστηριοποιηθεί. Τι γνωρίζουμε; Σε ποιο γκρουπ στο Facebook έχει γραφτεί αυτό?? Edited July 24, 2018 by Panagia Ekatontapiliani
christos kefalonia Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 (edited) η διακηρυξη του Οργανισμου Λιμενος Λαυριου Edited July 24, 2018 by proud_ionian
Recommended Posts