Panagia Ekatontapiliani Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Ο cpt Γιάννης Σουτης είναι στην δεύτερη βάρδια του Flying Cat 4
Panagia Ekatontapiliani Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Ο cpt Μιχάλης Πάνου στο Speed Cat 1 Σε γκρούπ στο φεισμπουκ, στο αρχιπέλαγος, πάντως γράφτηκε ό,τι πλοίαρχος στο SPEED CAT 1 ανέλαβε ο ctp Κώστας Βελετάκος. Σωστή η διόρθωση. Ο cpt Κώστας Βελετάκος αντικατάστησε το cpt Μιχάλη Πάνου λίγες ημέρες νωρίτερα. Ο cpt Μιχάλης Πάνου είναι πλέον στο Speedrunner III μαζί με το cpt Αντώνη Καμακάρη
Mr_Zoo Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Άλλος ένας ναυτικός μας, κρατάει ψιλά την Ελληνική σημαία στην international κρουαζιέρα. Πρόκειται για τον γνωστό μας cpt Άγγελο Αντωνάτο, που μετά το πέρασμά του από την θέση του αρχιπλοιάρχου της seajet (από την αποία παραιτήθηκε πρόσφατα), έχει αναλάβει τα ινία του υπερπολυτελούς κρουαζιερόπλοιου της Aboumerhi, του Orient Queen II (ex Vistamar), και εκτελεί 7ημερες κρουαζιέρες από Βηρυτό, προς Alanya ( Τουρκία), Καστελόριζο, Μύκονο, Σαντορίνη, Marmaris (Τουρκία) κ επιστροφή Βηρυτό Άλλο ένα λιθαράκι στην 11χρονη+ καριέρα του, μετά τα γνωστά μας Άγιος Ανδρέας ΙΙ, Ερωτόκριτος, Ελλη Τ, Ionian Queen, Κεφαλονιά, Βimini Superfast και SeaJet group. Καλοτάξιδος κάπτεν, καλές θάλασσες, και ο Αϊ Νικόλας πάντα στο πλευρό σου.
Panagia Ekatontapiliani Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Ο cpt Μακάριος Λύρας και ο cpt Άγγελος Μαρκέτος είναι το δίδυμο των πλοιάρχων στο Blue Star Patmos
Panagia Ekatontapiliani Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 (edited) Ο cpt Μιχάλης Στυλιανός στο Flying Cat 5 από το Flying Cat 6 στη θέση του μακαριστού cpt Γιάννη Τσιμπογιάαννη. Στην άλλη βάρδια του Flying Cat 5 είναι ο cpt Γιάννης Καράδης Edited July 2, 2015 by Panagia Ekatontapiliani
Panagia Ekatontapiliani Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Ο cpt Παναγιώτης Χριστοθανόπουλος και ο cpt Νίκος Χατζηνακης είναι το δίδυμο πλοιάρχων στο Flying Dolphin Athina τώρα που κάνει τα καλοκαιρινά δρομολόγια
Neptune Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Ο cpt Μιχάλης Πάνου είναι πλέον στο Speedrunner III μαζί με το cpt Αντώνη Καμακάρη Και πλεον ειναι στη δευτερη βαρδια του SR IV
Panagia Ekatontapiliani Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Ο cpt Μπάμπης Λιάρος και ο cpt Παναγιώτης Κασσός είναι το δίδυμο πλοιάρχων στο Champion Jet 1. O cpt Γιώργος Bαζούρας στο Champion Jet 2
Cruise Europa Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 O cpt Βασίλης Γεροντάκης ως δεύτερος πλοίαρχος στο Πρέβελης.
Panagia Ekatontapiliani Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Ο cpt Κωστας Δριβας στο Flying Cat 6 στη θεση του cpt Μιχαλη Στυλιανού
Panagia Ekatontapiliani Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Στα τρία δελφίνια της HSW στο Σαρωνικού πλοίαρχοι είναι ο cpt Γιάννης Μαμουζέλος, o cpt Κώστας Σικωτακόπουλος, ο cpt Μανώλης Παναγιωτάκης και ο cpt Στράτος Μαμαλούγκος
sv1kyk Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Εδώ και ημέρες πλοίαρχος έχει αναλάβει ο cpt Γιάννης Οικονόμου στον Αλέξανδρο στη θέση του cpt Κώστα Λιναρακη Νομιζω πως ο cpt Γιαννης Οικονομου αποχωρησε απο το Αλεξανδρος O cpt Βασίλης Γεροντάκης ως δεύτερος πλοίαρχος στο Πρέβελης. Ξερουμε πιος αποχωρησε απο το Πρεβελης?
Panagia Ekatontapiliani Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Ο cpt Βαγγέλης Στουραΐτης βγήκε σε άδεια και ήρθε ο cpt Βασίλης Γεροντάκης στο Πρεβελης. Από όσο ξέρω έχει φύγει ο cpt Γιάννης Οικονόμου από το Αλέξανδρος αλλά ακόμα δεν έχω μάθει το όνομα του νέου πλοίαρχου.
sv1kyk Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Ο cpt Βαγγέλης Στουραΐτης βγήκε σε άδεια και ήρθε ο cpt Βασίλης Γεροντάκης στο Πρεβελης. Από όσο ξέρω έχει φύγει ο cpt Γιάννης Οικονόμου από το Αλέξανδρος αλλά ακόμα δεν έχω μάθει το όνομα του νέου πλοίαρχου. Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση Ο cpt Γιαννης Οικονομου ξερουμε που ηταν πριν τον Αλεξανδρο? Νομιζω στο Μιχαηλ.
CptAris Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τους πλοιάρχους στο ΚΥΔΩΝ και στο Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ; Όπως επίσης και στα δύο παλάτια του Ηρακλείου;
Panagia Ekatontapiliani Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Νομιζω πως ο cpt Γιαννης Οικονομου αποχωρησε απο το Αλεξανδρος Από όσο ξέρω έχει φύγει ο cpt Γιάννης Οικονόμου από το Αλέξανδρος αλλά ακόμα δεν έχω μάθει το όνομα του νέου πλοίαρχου. Ο cpt Γιώργος Διαμαντής είναι νέος πλοίαρχος στο Αλέξανδρος
sv1kyk Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Ο cpt Γιώργος Διαμαντής είναι νέος πλοίαρχος στο Αλέξανδροςξερουμε που ηταν πριν;
Panagia Ekatontapiliani Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Ο cpt Κυριάκος Κύρου στο Speedrunner 4 στη θέση του cpt Μιχάλη Πάνου, που επέστρεψε στο Speedrunner 3
margaritis24 Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 ο καπτα Σπυρος Πεφανης στο blue star 1k επεστρεψε ο καπτα Γιαννης Κοντοπουλος στο blue star patmos
Panagia Ekatontapiliani Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Έκπληξη αυτή η επιστροφή!! Το είχα ακούσει πριν δύο εβδομάδες και δεν το είχα διασταυρωσει!! Ο cpt Δημήτρης Διονυσατος στο Blue Horizon στη θέση του cpt Αγαπιου Παριανου, που πήγε στο Διαγόρας
margaritis24 Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 κ μενα μου το ειπαν κ δεν το πιστεψα αλλα τον ακουσα στο vhf
Recommended Posts